Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Am zis LMA Nicoletelor si Nicolailor? Hmmm..nu cred ca am zis.
Atunci le zic acum!
Noi am fost azi la film de desene animate despre soareci apoi la mama mea si dupa-amaiza la Corul baietilor din Viena. Esec, ca a fost plictisitor si a tebuit s aplece dupa prima "repriza."
Oricum, domnisoara nu se scalda in cele mai bune ape ale sale, astfel incat e cam maraita si vrea sa stea non-stop cu mine, ceea ce e cam nasol, avand in vedere ca eu am proiet la mkt de predat si sesiune ce urmeaza.
O sa pun niste poze de cand a venit Mosu', dar nu acum, ca efectiv nu am starea de spirit necesara.
Alinus, figura mare missa! Mie-mi plac serpii si crocodilii!![]()
Feli- aceastea sunt lucruri traite zilnic de mine. Da' tot naspa sunt.
Apropo, am uitat sa va povestesc ultima isprava bufnitasca: miercuri, intr-un mall din Bucuresti, cu ea si mama. Noi, adultele ne uitam la haine,Sarah, ca de obicei, merge in cabinele de proba. La un moment dat, aud niste stigaturi, imi dau semaa ca e ea, si ma pomenesc cu vanzatoatrea care imi zice senina ca s-a blocat usa pe dinauntru si ca nu poate iesi copilu' din cabina. Pentru ca domnisoara butonase la usa si o incuiase pe dinauntru.
Asa ca a trebuit sa vina un nenea, sa sara inauntru - noroc ca avea loc pe deasupra of course, si abia apoi am putut extrage bufnita...
Dar asta a fost doar o zi normala cu Sarah la mall.![]()
Ma duc la nani. 3 pahare de vin e e prea mult chiar si pentru mine.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Alinush, da, am impodobit bradul. L-am facut rosu, ca sa fiu in trend
, dar a ramas cam sarac... ca am pus doar globuri si lumini. Avem si bomboane de Craciun aduse acuma recent din Romania si intentia era sa le agat pe brad... da'-s prea bune la gust si deja am mancat jumatate din ele.
In album sunt si pozele de Mos Nicolae... tot cam sarac, ca si bradu'... dar m-am hotarat pe ultima suta de metri sa-l sarbatorim.
Bradul nostru
Noki_Lara spune:
Mneata cu durere de cap.![]()
La muuulti ani sanatosi, voiosi si cu impliniri pentru cele 2 fetite scumpe sarbatorite azi, Flavia si Mateea!

Meems, woooow, ce brad superb. E exact cum imi place mie, monosua maxim bi color. Tare gigea. Iar tu, domnisoara, esti traznet cu ochelari...bine ca nu-s baiat.
Aveti un familion tare dragut.
Ma duc la scoala.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, MATEEA! Sa fii fericita si iubita ca acum in toate zilele vietii tale!

LA MULTI ANI, FLAVIA! sanatate si fericire multa!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI FLAVIA SI MATEEA! 

Sa cresteti mari, sanatoase, voioase si sa aveti parte numai de noroc, bucurii si iubire alaturi de parintii vostri dragi!!!
Mara si Gabriela, sa va traiasca printesele si sa fiti fericite alaturi de ele! 
Feli, nasoala patanie cu Ilincuta! 
Meems, super bradut!
E natural, nu? Unde gasesc si eu un bradut natural asa de frumos???![]()
Eu sunt tareee trista... azi a murit mama nasei noastre dupa o destul de lunga suferinta!
Initial a vut cancer de col, a facut complicatii, nu a putut face chimio si in final a facut metastaza la plamani si s-a chinuit destul de mult, era dependenta de oxigen si saptamana trecuta au dat-o acasa de la Elias, pentru ca nu-i mai puteau face nimic si ea voia sa moara acasa!![]()
Dumnezeu sa o odihneasca!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
catutza spune:
La Multi Ani, FLAVIA SI MATEEA!
sa cresteti mari, sanatoase si voioase! 
Feli , urata faza cu Iulinca voastra, cred ca muream de inima!
dar bine ca a-ti gasit-o !
Noki , super tare Sarah a ta ! ![]()
Camy , condoleante 
Meems , frumos brad iar voi 2 sunteti tare dragute, parca sunteti surori ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
noi tot fara lumina/apa calda/caldura suntem
, azi avem sedinta de bloc sa vedem ce se va discuta si ce demersuri vom face , sper ca de sarbatori sa avem si noi apa calda si caldura !

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
joy04 spune:
LA MULTI ANI FLAVIA SI MATEEA, SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE, S FITI CUMINTI SI TOT CE VA DORITI IN VIATA !!!
de Ilenutza, Gandacel, Ripley stiti ceva?
roxisialexia spune:
La multi ani, Mateea si Flavia !!!
Sanatate multa, noroc si fericire! Sa aveti petrecere frumoasa 
melku, de doua zile vreau sa iti raspund si nnu apuc. Alexia nu a mai mers la gradi de mult timp, sapt asta a fost bolnavioara si asa se pare ca v=om rata sf de an cu serbarea si mosul.
Are dreptate alina in ceea ce spune despre praf, noi folosim aspirator cu apa si este mult mai bine ca inainte.
Pediatra si orl-istul pe care i-am tot vizitat in ultima perioada m-au asigurat ca tusea va fi prezenta pe tot parcursul colectivizarii ![]()
meems, " o brad frumos..o brad frumos",
...foarte frumos la voi, da da da... ca si nokisor ti-am mai spus ca tare bine te accesorizeaza ochelarii.
alina, am calatorit alaturi de voi br br..nu imi plac reptilele
, dar mi-a placut missa cuminte ce statea la portret, tare frumos ati petrecut. tu imi pari ca ai slabit binisor, am dreptate?
delia, sanatate multa!
ina, si pentru voi sanatate mult
micutul, e delicios rau.
anda, intrebai si eu pediatrul( am fost vineri la consult) si mi-a spus ca laptele de bivolita este bun pentru ce spuneai tu
. am inteles ca nu se prea gaseste si ca ar fi si f scump.
imi place de poetul tau 
vroiam sa scriu si de noi dar s-a trezit trupa, uff matei e bolnavior rau de tot.
va pup
anda77 spune:
ho,ho,ho, craciun fericit! - sunt in plin spirit de sarbatori ca fac decoratiuni (desi am o pacatoasa migrena)
LA MULTI ANI MATEEA!
LA MULTI ANI FLAVIA!
BUCURII, JUCARII, SA FITI SANATOSI DRAGI COPII!
meems, fte frumoasa seara de impodobit bradul.
roxi, sanatate lui matei!
alinus, de ce zici ca sotul ERA alergic? nu mai este? intreb ca si eu sunt, sunt plina de umflaturi rosii pe maini cand sterg praful. poate sa fie ori de la acarieni ori de la ceva fungi prin praf, am facut ieri si niste teste de alergie din sange, peste 2 sapt am rezultatele. la mine e hilar deja. zilele trecute mi-am schimbat niste tavite pe birou (de-alea de documente) si in vechile tavi era mult praf. nu m-am dus imediat sa ma spal pe maini de praf, mi-a prins atentia ceva la calculator si am stat cu mana la falca vreo 15 minute. nu spun cum aratam cand am luat mana de la obraz. aveam fix 5 amprente (de la buricele degentelor), umflate si rosii pe fatza:))), unde pusesem praful pe fatza...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
La Multi ani printeselor Flavia SI Mateea! sa fiti sanatoasa, sa aveti noroc si sa va bucurati parintii!
SI noi suntem raciti bine, drak s-o ia de treaba, Maria tuseste ca un magar, nici gand sa o duc la gradi. Stef nu stiu cum s sa-si scoata secretiile din gat, ma rog doar sa nu coboare mai jos.
Fina mea a facut pneumonie in doi timpi si trei miscari, fara nici un simptom prevestitor. S-a dus cu ea la medic sa o consulte "eventual" si pe ea (ca sora-sa era lesinata de racita) si cand colo, copilul cu pneumonie
Fara febra, doar un pic de tuse si atat. Si dupa trei zile de antibiotic a dat in astm bronsic. Copil care nu a fost niciodata bolnav

Acum tot ce-mi doresc e sa am copiii sanatosi de sarbatori, sa nu-i mai aud cum tusesc in somn.
Am vb si eu cu Ripley. A tras-o rau de tot cu Ana, dar acum e bine In schimb d ieri Irisuca a inceput sa faca febra
poate totusi nu a luat ceva de la surioara si e doar o viroza simpla.
Noki, vezi ca nu numai Sarah e intr-o pasa rea? Uite ca si Che al Taniei e in aceeasi faza.
Ma gandeam astazi de ce nu pot fi lucrurile mai simple, iar copiii astia sa se bucure de perioada asta. Daca de mici incep cu indispozitii din astea serioase, pai la maturitate ce mai fac?
alinush, exotica petrecere! Chiar ca-i zapacita Amalia de-atatia Mosi.
Mimi, nu pot decat sa te incurajez, ca or veni si vremuri mai bune. SUcces la dublu mamiceala!
Ina, sanatate multa, multa!
Roxi
si sanatate!
feli, ati tras o sperietura zdravana!
Cami, condoleante!
Meems, super bradut! SUper fete, ca de obicei! Lasa, chiar de-a fost sarac Mosu', bine ca v-ati amintit de el