Colectia de toamna-iarna 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani lui Nichita cel intelept si cuminte! Sa cresti mare, sanatos, si sa-ti mearga bine in viata!
La multi ani Orlando-Andreas, sa cresti mare, sanatos, si sa ai parte de o viata fericita!
Cristina la multi ani, sa fii sanatoasa si sa va mearga bine pe toate planurile!

proadelina Doamne ajuta, sanatate multa! De ce a fost operat?

Joy felicitari pt nasterea nepotelei, sa va traiasca!
La fel pt angajarea lui Cristi; poate cu timpul ii va creste salariul sau poate isi gaseste altceva.
Si eu cred ca amenintarea cu dusul la tara a fost o greseala, o va percepe ca pe o pedeapsa. [:-(]
Dr Stanciu - eu cred ca e foarte bun, are o mare experienta, dar din cauza grabei in care consulta pot sa-i scape unele lucruri.

mara condoleante!
Fetele mele vad ca ies din periada sirenelor, sa vedem acum ce mai urmeaza.

ioana si eu si Silvia vorbim tare. Deci cunoastem...

Ina autoare de romane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI NICHITA! Sa ai parte de sanatate , bucurii, noroc si iubire alaturi de mamica ta draga!
Anda, sa-ti traiasca poetul drag!

LA MULTI ANI, ORLANDO ANDREAS!!! Sa cresti mare, sanatos, voios si sa ai parte de multa fericire si noroc!
Madutza, sa-ti traiasca voinicul si sa va dea Domnu multa SANATATE!

Cristina N., LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi !

Mara, condoleante!

Cata, tinem pumnii sa scapati de belele "administrative"! Cum mai e Bia?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Nichita!
Nichita, asa cum te alinta mama ta- poetul, iti doresc sanatate multa, sa ai noroc si parte de iubire.
Sa ramai acelasi copil cuminte si plin de farmec.
Petrecere frumoasa cu multe cadouri

ina], ce mi-a placut sa te citesc , asa ca in vremurile bune

sunt sparata rau , nu am chef de nimic..alexia are din nou otita seroasa, matei abia respira de muci si tuse.
ma scuzati ca nu intru in subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu Roxi sanatate multa copilasilor!
Pana la urma n-o mai operati pe Alexia de polipi?

Catutza si ce faceti, va mutati la mama?
Groaznica treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata everybody

M-a sunat ieri prietena mea si mi-a zis ca varul ei si-a deschis un loc de joaca, ma duc azi sa-l vad si sa ma hotarasc unde vom petrece lunea viitoare. Apoi sa dau o fuga pana la Alice dupa tort...Noki tu cum ai facut cu pisicuta Kitty, le-ai dus poza cu ea?

Ina eu eram in pat si maimutza topaia pe langa mine, am vrut s-o iau in brate si in mom ala a dat nu stiu cum din picioare si mi-a pleznit un calcai direct in radacina nasului. Tasu' rade si acum, cica s-o dau la cursuri de karate

Nichita - poetul colectiei, sa fii sanatos, sa-ti dea DD tot binele din lume si sa o bucuri de mami in continuare cu "perlutele" tale!

Orlando Andreas - aka ginerica - sa cresti mare, sa fii SANATOS, voios si la punga gros . Un special de la Mirunici!

Proadelina te asteptam cu vesti bune

Roxi aoleu..iar? Pupam kinderii, si-l rugam pe Mos Craciun sa va aduca un sac plin cu sanatate!

Lavi ale tale fete ies din perioada sirenelor, a mea abia intra M-a zapacit efectiv, seara nu se dezlipeste de la TV pana nu se termina. Vorbeste cu ele si la telefon

Apropo, ca ma tin de mult sa va intreb mai exista vreun copilas care nu are facut vaccinul de la 2.5 ani? Ca eu nu l-am gasit pe nicaieri.....la policlinica nu l-au adus deloc, am tot sunat pediatra si nimic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

La multi ani Nichita! Anda sa-ti creasca mare baiatul si sa ramana in continuare acelasi copilas sensibil si cuminte
Orlando La multi ani cu sanatate! Madutza cum mai stati cu regimul? Papa Orlando fara gluten?

Am intrat pe fuga de la calculatorul unei colege care are full acces si azi nu e la servici si mi-a lasat parola ei..Seara cand ajung acasa abia apuc sa fac un dus si pic de oboseala..off chiar nu stiu de unde atata epuizare pe mine...ca data trecuta(cu Andreea) nu eram asa decat un pic ultima luna...Varsta o fi de vina...am imbatranit cu 3 ani...
Ina esti totala cum raspunzi la toata lumea si cu 2 kinderi mici dupa tine...Acum referitor la ce ne dorim...parerile sunt un pic impartite..eu as prefera surioara pentru Deea mea,maica-mea isi doreste nepotel,iar Dan ce-o fi..dar parca inclina si el spre baietel...sanatos(oasa) sa fie ca nu mai conteaza ce este.Iar cu predictiile..pana acum am 2 parca..tu ziceai fetita ,iar Anda77 parca(sper ca nu mi-a luat-o mintea razna..daca da..imi cer scuze) zicea baiat...Cine se mai inscrie?Corapino fiind prezicatoarea sefa a colectiei...ce zici?
Si ca sa imi prezic si eu...zic...fetita

Azi sper sa mai intru ca acum daca tot am acces.fac eu cumva sa mai gasesc si timp.

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HELOU helou.

LA MULTI ANI CU SANATATE NICHITA SI ORLANDO SA FITI CUMINTI, DESTEPTI, SA AVETI BANI CU CARUL SI IUBIRE IN VIATA

MADAU ii mai poti face vaccinul ala acum? Ca stiu ca sora'mii i-a zis dr de familie -care nu este pediatru- ca daca nu-l face pana la 3 ani apai nici ca-l mai poate face. Ca este prea tarziu...efectele sunt mai naspa...
Sora'mea era cu ea ba racita, ba ii aparea alergie si nu i-l facea...

hai ca vrea Vlad "misica la tatulator"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

multumiiiiiim de urari!!!!!!!!!!!!!

La multi ani, Andreas-Orlando!

madau, nici noi n-am facut vaccinul de 2,5 ani ca nu se gaseste nicaieri ce aveam noi la rand de facut. nu ne-a zis pediatrul ca s-a prescris posibilitatea de a-l mai face. inca il caut. mi-a promis cineva de la UN DEPOZIT saptamana viitoare, sa vedem

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la muuuuuuuuuuuulti ani, nichita, ,
la muuuuuuuuuuuulti ani, orlando, ,

sunt pe fuga iarasi, ca am no2 la uscat si deja am intrat in criza de timp (ca am multe laturi de lipit si ca sa se lipeasca ca lumea tre sa las vreo 4 ore fiecare lipitura).

roxi, multa sanatate puiutilor!

ina, gata, s-a rezolvat pb, acum se duce singur la wc

coralia, si io zic fetita, da' n-am mai prezis de mult si se poate sa-mi fi iesit din mana

faza: aseara le-am dat niste biscuiti in masina andrei, dupa ce a mancat jumatate de biscuit zice: "mi-am umplut stomacul. acum sunt umflat ca un balon" pe un ton de-asta serios , magaindu-se pe burtica

paaaaaaaaa

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Nichita si Orlando, sa cresteti mari si frumosi, sa fiti fericiti si sa aveti noroc in viata.

Ioana, sunt bine, de ici-colo cum se zice . Am ceva propuneri chiar daca nu sunt spectaculoase pe termen scurt, dar sunt pe termen mediu si lung. E bine. Mai rau cu Kriszti ca e a treia saptamana in care tuseste si nu mai stiu ce sa fac cu el.
Deci e liniste la voi? Asa e si acasa la noi, l-am trimis pe Kriszti la gradi de ieri. Iar eu incerc sa imi umplu cumva timpul.
Chiar ma gandeam sa cos niste podoape de Craciun-nu ca as fi f indemanatica dar m-a prins spiritul Craciunului.

Mara, condoleante si tie.

Joy, gandeste pozitiv si totul se rezolva. Dureaza un pic mai mult pana ce te setezi pe tipul acesta de gandire, dar iti spun din experienta ca este muuult mai bine.

Roxi, imi pare rau sa aud ca iar sunt copilasii tai bolnavi.Cred ca la Alexia cea mai buna alternativa va fi pana la urma operatia.

Catutza, nasoala situatie.Bine ca macar n-a venit iarna in toata puterea ei. Nu puteti cumva reesalona datoriile pana ce nu rezolvati problema cu administratorul (si cred ca doar prin justitie se va putea).

Madau, cum mai esti? Mai bine cu nasul? Naspa intamplare. Eu rebuie sa ma feresc mereu sa nu cumva sa imi traga Kriszti una peste ochelari, ca daca mi face praf e de rau.Ca nu vad deloc fara ei. Chiar ieri ma gandeam daca ar merita sa imi fac operatie sa scap de ei sau macar sa imi micsorez dioptriile.

Hai ca ma duc sa trebaluiesc un pic prin casa. Va

Mergi la inceput