Pepenasi de iulie-august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Ingry spune:
Noi vineri seara am fost in oraselul lui Santa, am vazut si renii lui Santa. A fost tare placut, si am incheiat seara cu o cina la restaurant. Am pus 3 poze pe Picasa.
Noi bradul il vom impodobi cu rosu si aurii. Asa l-am facut si anul trecut. La meniul de Craciun nu m-am gandit inca, dar sigur voi coace cozonaci. Mirosul de cozonac imi aduce aminte de copilarie, de atmosfera de Sarbatoare cand in bloc mirosea a coptura...In rest, soacra va face tot felul de mancaruri, ca e o gospodina desavarsita.
ileanna spune:
Helloooo
Ank mie nu-mi place sa ma cert la mine in curte. Numa' daca e musai. Pitbullu' insa il scot cu placere in deplasare. Asa k sanse de cartonas la noi la scutece ... nema. Astept alte sugestii ![]()
ankuta welcome back!! Au trecut colicii aia??? V-ati mai revenit?
Gini sar'naaaa
marimar bine ca mai bagi si tu nasucul pe aici 
moni nu'sh cand 'oi avea vreme sa adaug pozi pe contul meu ...
estrella, unde ai citit chestia cu vigantolul????? I need to know 
Kimmy cam rarutz pe la noi draga ... 
laremi imi pare rau ca ai intrat in clubul "buf din pat". Io sper sa il evit cat de mult ...
gallyb salutari. Da' undi ai disparut si de ce??? 
Eheeee Biri stai ca partizanii madam ![]()
sursu
m-ai omorat cu bona ...
anka faci 2 bradutzi??? Ce mistooooooo!!!!
Ralu79 welcome back 

Mai ce de-a aparitziii ... ce-mi plaaaaace 
Profa nu te mai lamenta k tu l-ai neglijat pe Vasilica!!! Shi el nici macar nu ti-a vast bidoanele. Ntz ntz
xeno m-ai spart si tu cu votarea
. Nici eu nu m-am dus, shi din acelaso motiv. K is pe alta planeta si habar n-am cine ce face si nici rabdare sa urmaresc ceva vreodata.
marina mie mi se par f elegantzi si chic bradutii in 2 culori. Daar si eu sunt nostalgica si simt la fel legat de impodobirea multicolora 
Doamne michella nu imi pot imagina ce simti cu Raisa si caminul si cred ca nici nu vreau 
Ooooo, Boti!!! Auzi mai tu mai intri pe mess??? As intra cateodata sa vb cate ceva cu tine ...
Didi suuuuper tari sunteti!!!!!! Si tu si dadaca si Aida 

Ma alatur si eu omagiilor aduse lui Mada. Sa nu mai zicem ca este shi destul de pustoaica ... Si eu zic ca are o capacitate incredibila.
ooka spune:
salut
revin si eu cu o intrebare..
daca un bebe de patru luni (fetita) mananca putin si rar, conform capraru ar trebuie sa haleasca in jur de 700/900 ml lapte (formula integral) iar conform Sofi e suficient si 550-600 ml pe zi, o mai si apuca durerea de burtzoi de la minunea de formula si urla de ti se rupe sufletu si daca a pus doar 750g intr/o luna si jumatate si nu da semne sa vrea mai mult ar fi momentul sa incepem diversificarea?
nu va luati dupa poze ca nu sunt relevante![]()
mami de Sofi
ileanna spune:
ooka mie dr-ita mi-a spus ca de la 4 luni tb sa ia intre 80 si 120 de gr pe saptamana. De unde rezulta ca 320 gr pe luna ar fi ok ... si esti in grafic deocamdata. Intr-adevar mi-a mai zis si ca tb sa manance 700 ml lapte / zi ...
Biribu spune:
Ille partizani zici
? daca nu ti-o fost dor di mini
...
Sun sunt ff suparata si stii de ce 
Ingry bine ai revenit iubita, sper ca ati lasat de-acum in urma toate necazurile...
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
struluta spune:
Ooka: multumesc de raspuns
Nu as vrea sa te incurc, eventual daca ai drum incolo si poti sa te uiti daca au, eu o trimit pe sora mea acolo sa-mi cumpere, de fapt si ea tot gel de dus din asta foloseste la baietelul ei (care ieri si-a sarbatorit ziua de nume si azi a facut un anisor
, iar noi suntem asa departe de ei
).Ea sta in Floreasca.
Cu "cat trebuie sa manance" eu nu stiu ce sa zic. Puiul meu la o luna jumate papa 180 ml/ masa si avea 6 mese/24 ore si a luat in greutate 1 kg/luna, de la 3 luni i-am schimbat formula si din asta papa 120 ml/masa, rar 150 ml si are doar 5 mese/24 ore si tot 1 kg a luat, asa ca...pana i-a in greutate nu e problema. Si noi de azi intr-o saptamana mergem din nou la vaccin si incepem diversificarea...ce emotii am!
Marina_1609 spune:
ooka, la asta ma gandeam si eu daca o fi bine sau nu...
Sofia mea are momente cand papa si 800ml pe zi dar are si zile cu cate 550ml. eu am inceput sa-i dau suculet si desi se zice ca sucul NU inlocuieste o masa....Sofia nu vrea sa manance dupa sau un pic mai tarziu. cum ar fi ..si-o inlocuieste pentru ca refuza lapticul si in ultima saptamana cred ca a pus pe ea doar 50 g. sa vad cum va decurge situatia urmatoarea saptamana. noua doctorita ne-a zis sa ii dau cereale ca sa puna mai bine in greutate dar cam peste vro 2-3 saptamani
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Didi81 spune:
Raportam prima zi in care Aida a mancat 900 ml
.
ooka, dar 750 gr intr-o luna jumate nu e deloc rau. Cam asa ia si Aida si e in grafic. Ea are zile cand mananca 550, dar si zile cu peste 800, caum a fost azi ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Caprioara spune:
Marina, merci frumos. O sa sun maine sa intreb pretul si daca au masura. 
Anka, sa-ti explic ce imi aduc eu aminte de IMPOZITUL IN COTE PROGRESIVE. Era cam asa: in fiecare luna luai un salar, iar in unele si cate o prima, un bonus, ceva. Impozitul se calcula pe luna, si iti oprea x% in functie de ce grila te incadrai luna aia. Dar, ca exista un dar, cand trageai linie la sfarsit de an, se facea suma veniturilor in cele 12 luni si te incadra la o cota din grila, functie de acest total, si iti calcula impozitul. Rezultatul se compara cu impozitul retinut in timpul anului, si de cele mai multe ori iesea o diferenta, de obicei de plata daca aveai un salar mai bun sau luai o prima sau un bonus mai generoase
. Se intampla ca exact banii aia sa te sara in alta grila. Si ghici cine scotea bani din buzunarul propriu sa plateasca??? La fel daca aveai doo joburi, sau vreo colaborare pe undeva. De exemplu faceai asigurari RCA. Fetele care se mai pricep, am explicat bine
?
Fug la nani
. Noapte buna tuturor!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)