Pepenasi de iulie-august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
Buna fetele!
Pe fuga ca tre sa fac papa ca urla cupilul de foame
multumesc mult pt cuvintele frumoase adresate, Tecky, Vicky da am pus f mult suflet in odiseea noastra si de aia ma doare atat de tare cand sunt certuri si etc da speram ca daca am intrat in atm sarb sa mai lasam deoparte egoismul si supararile si sa fim ca o adevarata familie care se pregateste de sarbatori.
Madam proftisoara tre sa platesti scumpete ca sa il poti salva si sa pui scrisul si etc asa ca astept sa se adune toate pozele cand sunt toate pot sa le mut pot sa le scriu am sa platesc abonamentul premiu pt o luna doua sa ma joc cu el si cand e gata il salvez si il distribuim la mamici, ok?
Asa ca ai rabdare si fugi si ia la baiet brad si costum.![]()
revin am papa pe foc.
Irda spune:
Mada...arata tare bine ceea ce vrei sa faci cu pozele puilor!
Sa facem bradul si pun si eu de o sedinta foto cu don'soarele!
hi hi ....anul asta o sa mai avem cadouri pentru cineva ...nu spun cine...persoana importanta ..de la Mosu':D
Antonia a bagat vreo 10 lingurite de-alea de silicon de la Primii Pasi cu piure de morcov....si mai voia....:D
Am zis ca de maine sa-i dau cat vrea ...azi fuse doar de test asa! Ma bucur ca i-a placut!
O sa incerc sa o trec pe Milumil 2 ca stiu ca asta e mai vanilat parca...sa vad daca- accepta ca pe No 1 nici sa nu-l simta pe limba!
Va multumesc pentru raspunsul cu Papanicolaul...pana la urma imi fac programare si vedem la fata locului daca mi-l face sau nu!
Pupicei
violeta29 spune:
Bunaseara. Gata mi-am mutat si eu calculatorul in dormitor.Sa vedeti de-acu ce va stresez![]()
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
struluta spune:
Irda:mie testul papanicolau mi l-a facut la controlul de sase saptamani, cand inca alaptam si nu-mi venise nici ciclul inca, iar steriletul mi l-a montat doar dupa ce a primit rezultatul testului, adica dupa alte 6 saptamani.
Fetele din Bucuresti:stie careva dintre voi se gaseste gel de dus Mustela la 500 ml www.mustela.com/en/main.html#/baby-products/baby-care/bathing/baby-soap-free-gel" target="_blank">din asta - as trimite-o pe sora mea sa imi cumpere ca aici nu gasesc nicaieri.A cautat si la Baby expo si nu a gasit nici acolo.
Cuscra: ai costumase de mos si eu nu siu? Si ginerica inca nu are pentru poza...vrem si noi! 
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui struluta Irda:mie testul papanicolau mi l-a facut la controlul de sase saptamani, cand inca alaptam si nu-mi venise nici ciclul inca, iar steriletul mi l-a montat doar dupa ce a primit rezultatul testului, adica dupa alte 6 saptamani. Fetele din Bucuresti:stie careva dintre voi se gaseste gel de dus Mustela la 500 ml www.mustela.com/en/main.html#/baby-products/baby-care/bathing/baby-soap-free-gel" target="_blank">din asta - as trimite-o pe sora mea sa imi cumpere ca aici nu gasesc nicaieri.A cautat si la Baby expo si nu a gasit nici acolo. Cuscra: ai costumase de mos si eu nu siu? Si ginerica inca nu are pentru poza...vrem si noi! ![]() Simona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008) |
salut
gel de dus de care intrebi am luat eu de la un sensi blu in apropiere de piata iancului, daca vrei merg maine pana acolo si iti iau si vedem cum ti-l trimit..
mami de Sofi
AnnaBaby spune:
Vad ca voi deja vorbiti de luat brad, asa de repede il faceti? Sau va referiti la cei artificiali? Mie nu-mi plac aia, intotdeauna cumpar natural, si n-am cum sa-l pun in casa asa de devreme ca se usuca poana la Craciun, cred ca abia pe 23, 24 il impodobesc, asa ca sa nu cumva sa terminati albumul fara pozele cu Ioana!!! Ah, si am o intrebare, Mada, o sa folosesti cate o poza cu fiecare pepenas sau mai multe, ca sa stiu sa ma organizez![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Si apropo de culorile bradului, anul asta o sa-l fac auriu cu albastru!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
MissJJ spune:
Anna eu zic cate o poza la fiecare ca sunt multi pepenasi, adik sper sa trimita cat mai multe fete si o sa fie destul de lung cu tot cu pozele celelalte ca in fct de cate poze cu pepenasi se aduna tre sa completez si cu restul de poze de sarabtori vad eu cum il mai infrumusetez vreau sa mai caut si melodii ca pot pune eu alte melodii daca vreau si sa facem ceva frumos, ca merita pepenasii sa avem asa amintiri deosebite. Mai putem face asa de paste cu ei imbracati in puiuti/iepurasi/ratzuste etc si la ziua de 1 an si sa le adunam acolo.
Oricum o sa vedem cate se aduna si apoi vedem daca mai e loc de cate doua poze sau ceva, am putea pune si o poza cu pepenasul si o poza tot cu el si familia, da na mai vedem cum iese mai bine.
Legat de brad anul asta il avem pe ala vechi artificial da de la anul as vrea sa luam din ala adevarat de la pepiniera care apoi dupa sarb vin ei si il iau la reciclat.
Deci suntem si eco friendly sau daca il tii viu il poti replanta.
Marina_1609 spune:
capri eu fac ce fac si gasesc costume de iepurasi ![]()
uitewww.carnavalfiesta.com/" target="_blank">aici au 2 modele printre care si ala care l-ai ratat....
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Ingry spune:
Vrem si noi sa raportam ca Alex e un mancacios! Mancacios a fost de la inceput, dar ma gandeam ca acum cu diversificarea va fi altfel. Dar stiti cum e: "Nu spune hop pana nu sari gardul". Poate patesc si eu ca Tecky, Maiteyi, imi laud puiul si nu va mai papa deloc. Ieri la masa de la 11AM a papat cereale cu formula (mai grosut ca un piureu) si pe la 6PM piure de morcov. Bineinteles astea completate cu laptic (120-150ml). Azi pastram aceeasi formula: cereale, morcov. Maine cred ca ii voi da si piure de cartof dulce. Introduc fiecarea leguma la 3-4 zile distanta sa urmarim daca are vreo alergie. Noua pediatra ne-a recomandat sa incepem cu piure de fructe abia intr-o luna, doua. Eu voi astepta vreo 3-4 saptamani dupa care incep si cu fructele.
Ma alatur si eu clubului celor care le pica parul. Si eu care eram mandra acum o luna cand am mers la coafor: coafeza m-a laudat ca am mult par in cap, am stat 3-4 ore sa imi faca suvite blonde, sa ma usuce si aranjeze. Ei uite ca acusi raman cheala. Deci eu nu am mai vazut asa ceva, bag mana in cap si scot smocuri de par.
Mada, exceptionala ideea cu albumul! Multumim din suflet ca te gandesti mereu la noi!