Pepenasi de iulie-august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TECKY

ai mie imi cade parul intr-o veselie. da...partea buna e..ca...nu poate s acada la infinit, nu???la chelie se opreste.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR!
Aoleu acum mi-am dat seama ca nu am costumas de Craciunita sa o imbrac pe Ralu pt poze.Poate gasesc sa imprumut de la cineva sau sa incep sa caut sa cumpar.
Anilansa si eu am auzit ca banana se recomanda mai tarziu la bebelusi.Acum sa stii ca parerile sunt impartite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

HELP Fetele cu mai multi copii, poate imi raspundeti si mie, va cer o parere. Asta al meu mijlociu, de cand e la gradi se imbolnaveste constant si mereu tre sa bag in el antibiotice. Am ajuns sa-mi fie teama ca vine sfarsitul de saptamana si imi mai tranteste cate ceva. Acum abia iesit din spital dupa enterocolita mi-a venit acasa racit de la alti copii din spital. L-am tratat simptomatic, nu facea febra. Acum l-am trimis iar la spital ca il doare urechea, la el mereu se duce raceala la urechiuse, desi tratez corect. Ma bate gandul sa-l retrag de la gradi si sa-l mai tin cu mine acasa, are 4 ani pe 6 decembrie, voi ce ziceti???

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna seara si la multi ani tuturor romanilor!
Madalina,ca de obicei plina de idei bune!te rog sa ne astepti si pe noi sa ne luam costumasul de mos!
Misha,Tiberica are costumase frumoase,eu o sa iau de la ea unul!
eu am ajuns sa am un par.....pe jumatate cantitativ fata de perioada sarcinii....si urattttttttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Oaaa, ce atmosfera de sarbatoare e pe aici!

Mada, super ideea, ca de obicei!

Vad ca deja vorbiti despre meniul de Craciun; la noi o sa fie nelipsita salata boeuf (pe asta o fac eu impreuna cu Crysty, asa e traditia ), sarmale (pe care noi nu stim sa le facem, le va face tatal lui Crysty), friptura, carnati si muulte dulciuri (ma gandeam la ciocolata de casa, negrese ca in reteta de pe site-ul nostru cu retete, fursecuri cu visine...)

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Aa, si ia ghiciti unde am fost noi azi? La patinoar!!! Am mers impreuna cu dadaca si am patinat pe rand, cine nu a patinat a stat pe margine cu Aida .

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIDI - unde ati patinat?

MITZ - ii dai ceva de imunizare lu' asta mijlociu'? De ce ii dai antibiotic, altfel nu ii trece?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

DIDI - unde ati patinat?

La patinoarul Drumul Taberei

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am scris un mesaj mare si frumos care s-a dus pe apa sambetei :(((((.

Irda, nu stiu ce sa zic de papanicolau. Mie mi-a zis la controlul de 6s sa merg la sf anului sa mi-l fac, adica pe la 5 luni de la nastere (dar nu mi-a zis nimic de alaptat sau ciclu). Ei si eu il fac in fiecare an, deci sunt in ceata.

Mada 1. Ari e o scumpa in uniforma. 2. CAnd vei incepe sa lucrezi o sa ajungi super repede in vf piramidei. Sunt muta de admiratie pentru implicarea ta, si ideile ultra bune care iti vin si le si pui in aplicare. Si eu m-am gandit de ceva timp sa facem pe gmail un tabel excel cu evolutia bebeilor, dar ..... Daca sunteti intersate, spuneti si fac.

Mitzi, sfatul meu de mamica la primul copil :), ar fi sa nu il iei de la gradi. POate ca cel mai bine ar fi sa consulti un homeopat care sa-ti dea niste chestii pentru cresterea imunitatii, care se pare ca merg foarte bine.

Craciun. Pentru mine e o sarbatoare magica, care anul asta o sa fie de-a dreptul extraordinara. Vreau sa fac o masa aranjata ca in povesti, o sa fac poze :). Noi vom avea cativa invitati. Pentru mancare o sa fac traditionalele sarmale, cozoc si friptura de porc (o sa fac un muschi umplut). Ca aperitiv baza o sa fie somon si foie gras, iar ca desert ceva pe baza de ananas proaspat, ca e bun la digestie (da' inca nu stiu ce).

Pomul de CRaciun : colorat, cu globuri de sticla alese pe sparnceana de ani multi. Am o pasiune cu globurile si in fiecare an imi imbunatatesc colectia :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mitzi si eu m-am confruntat cu aceasta problema. Eu ma gandeam sa o retrag pe Ana de la gradi pt ca de la ea a racit de 2 ori si piticul. Fetele m-au incurajat sa o las in continuare si avand in vedere ca a doua oara i-a trecut piticului doar cu nurofen si sirop de tuse am mai prins si eu curaj. Intre timp i-am dat Anei broncho-vaxom e drept ca doar 2 luni din cele trei cat e recomandat pt ca m-am trezit tarziu si am inceput abia in octombrie. Dar oricum deja am observat diferenta. daca in prima luna de gradi Ana a mers o saptamana da si una nu, de atunci nu am mai avut probleme serioase, doar cateva zile cu muci sau tuse rezolvate cu nurofen si sirop de patlagina. Deci ideea e ca am ajutat-o -putin la imunitate si se pare ca e mai bine.
Pe de alta parte am si exemplul nepotelului meu care toata perioada gradinitei a dus-o cu rosu in gat, cu antibiotic sau fara. Nimic din ce au incercat parintii lui nu a functionat. Oricum era mereu racit. Abia acum, cand e in clasa intai pot spune ca e mai bine.
Eu retin ce mi-a spus candva un medic pediatru: prin raceli cei mici isi formeaza imunitatea si e de preferat ca asta sa se intample pe parcursul gradinitei cand pot lipsi fara probleme, decat dupa ce incep scoala si ar avea de pierdut prin absente repetate.

Acuma nu stiu ce sa zic sa faci tu. Vei cantari singura plusurile si minusurile in cazul vostru si vei vedea ce iese la total si sanatate multa!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput