Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 21
Boo spune:
Alexa chiar ca unicat, n-am mai vazut asa roscovan !! E un dulce !! 
Nausica mersi mult !! Venim si noi la intalneala, amandoi. Eu stiu ca e la Capriciosa de pe Barbu Vacarescvu (la clubul lui Pescariu). In jur de 2 parca era. Mai multe nu stiu nici eu. Poate intra una din fete sa ne zica mai multe.
bitza uite-l aici http://good-times.webshots.com/photo/2431379940103110697iGDArE ![]()
Nausica spune:
fetelor (dintre cele care vin la intilnire), dati-mi si mie, va rog, pe PM, un nr de telefon, just in case. multzu
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
AlexaM spune:
Mersi mult Boo. ![]()
Literele de pe usa le-ai luat cumva de la Salingers din Feeria? De curiozitate (acolo lucrez eu). ![]()
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
CD27 spune:
Meyy, ce intalneala, cum, unde, cand?!!![]()
mai am timp sa ajung??
Sper ca v-a folosit poza cu caruselul.
Alexa, acum mi-am dat seama ca am primit si noi un inel din ala, crted ca o sa-l dau ca sa nu mai suga mainile si mai ales bluzele mele (suzy nu mai e pretena noastra
), bluzele lu' mamai sunt tare bune
Nu stiu ce are piciul, cand ii dau sa pape incepe un plan groaznic si refuza bieberonul, intr-un tarziu il accepta, pana dimineata mai aveam o problema, pica lat la jumatea mesei, dimineata m-a lovit ideea sa schimb tetina, i-am bagat nr 2 si n-a mai adormit baiatul a papat tot. Dar nu stiu de ce plange asa ca din gura de sarpe cand simte lapte, la ceai n-a tipat asa
Boo si Mikul are tot 5 mese pe zi si tot intre 600 si 700, (in ultima saptamana cred ca a fost mai putin de 500, la cum adormea la jumatea biberonului). Astazi o sa ma invrednicesc sa desfac cantarul din cutie, sunt o denaturata, cantarul e in cutie, din 2 termometre nu mai merge nici unul
, hainute n-am mai calcat de nu mai tin minte
Ia ziceti cu intalnirea, ne primiti?![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Boo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Literele de pe usa le-ai luat cumva de la Salingers din Feeria? De curiozitate (acolo lucrez eu). |
nu stiu de unde sunt pentru ca le-am primit cadou la botez. dar intreba Musette de ele. daca au unde lucrezi tu sa-i spunem.

CD intalnirea e la 14.30 la Capriciosa de pe Barbu Vacarescu. Ajungi? hai ca dau detalii de zici ca eu am organizat
CD27 spune:
Merci Boo, din pacate nu as ajunge in timp tocmai din dr taberei
si mai ales cu carauciorul, dar daca se mai face saptamana viitoare ma bag (o sa imprumut o chestie din aia de atarnat bebe de gat
, vineri il duc la party cu Mos Craciun la mine la serviciu)
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
bitza2008 spune:

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
iepurila spune:
dragele mele, va pup pe toate si pe puiutii vostri. imi pare tare rau ca nu pot fi mai activa pe forum.
am mare nevoie de experienta voastra si va rog sa ma ajutati.
pitica mea e in continuare agitata (asta noapte a fost prima noapte alba). pe scurt nelamuririle mele sunt.
1. dupa ce mananca, incepe foiala, datul din picioruse si chiar plansul. bineinteles urmeaza regurgitatul. prima regurgitare e cu secretii nazale. e normal sa regurgiteze (adica e normal avand in vedere agitatia ei , dar pot face ceva, sau trebuie sa ma ingrijoreze tare?)
2. sa ma ingrijorez ca elimina acele secretii nazale prin regurgitare? e vreun semn de boala? aceste secretii ma termina. horcaie ca o babuta
3. ai vostri puiuti sunt asa agitati? programul nostru dintre mese (cu exceptia iesitului la aer si a unei jumatati de ora in 2 reprize in care ne certam cu maimutoi, vorbm cu mami, radem....): se rezuma la plans, la mofturici, la leganat. e normal?
va pup si va rog mult sa-mi dai parerea voastra. daca e relevant elena a implinit ieri 6 saptamani
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
bitza2008 spune:
Iepurila la 6 sapt e un puseu de crestere...deci, rabdare! In legatura cu secretiile, curata-i bine nasucul inainte sa-i dai sa manance..cu apa de mare si pompita sau batista bblusului.Al meu se agita cand goleste un san, il pun la celalalt si se linisteste!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
Boo spune:
Daca zici ca elimina secretii nazale, poate e infundata si din cauza asta nici nu mananca bine. Ai incercat sa o aspiri in nas sa vezi daca iese ceva?
Si Alex horcaie groaznic. Mie dr mi-a zis ca are muci pe undeva prin piept sau ceva de genul asta si ca de aia face asa urat. pana nu ii elimina el nu prea am ce sa-i fac. Ca de aspirat din gat cam greu ..

Alexandru