Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
CosmyB. spune:
Neata si de la noi! cam tarziu, dar noua asa ne place somnul! Haideti la o
babytza ce face soricelul? il 
tare tare soacra lui! si Maya!
si pe tine cuscra!
Boo ce frumos e ursuletul tau!!! 
si ce frumos i-a urat el la multi ani lui tati 
anca vizionare placuta! ma bucur ca iti plac documentarele, cand l-am primit am crezut ca e ceva banal, dar dupa ce l-am vazut mi-am zis ca merita sa-l vada toata lumea, e foarte interesant, singurul dezavantaj ca tine cam mult.
pe Carla!
Nerantula de-acum o sa te invadeze cu zambete frumosul tau![]()
Noi azi nu iesim 
e cald, dar ce folos... 
Pozici
Mami super happy de
Maya
AlexaM spune:
Eu am gasit o rezolvare la doua probleme care s-au discutat pe aici. Poate mai ajuta pe cineva:
1. cand mananca pumnisori la greu si nu vrea suzeta (zici ca vomita daca incerc sa i-o dau...numai cand o simte pe buzite face o fata...) i-am cumparat inel gingival. Eu zic ca e prea mic sa ii dea dintisorii(sper sa nu ca alaptez si cred ca o sa fie o problema
)...insa roade la el la greu. Il prefera pumnisorilor.
2. daca nu ii place sa stea cu altcineva, mama sau soacra, chematile pe ele la voi nu duceti copilul la ele ca schimba si mediul si persoana, asa daca sta la el acasa unde e obisnuit dar cu alta persoana decat mama e mai ok. La noi functioneaza.
Am pus poze noi...![]()
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
andy.p spune:
si de la noi.
Ploua asa ca azi program de lenevit in casa.
Alexa e o idee ff buna cea cu inelul...si chiar am observat ca acasa nu se simte parasita.FF frumoase pozele![]()
Boo ii sta ff bine ursuletzului
Nerantula la cat mai multe zambete
cosmy daca am sta mai aproape ne-am putea bea cafea impreuna ,daca tot ploua si la voi
anca poate e doar o perioada si-si revine cu somnicul![]()
bitza
si sa fie liniste.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
AlexaM spune:
completare: de cand cu inelul gingival...a cam inceput sa muste sfarcul...cand se satura...asa ca sunt si dezavantaje.
Matei la 3 luni are 66cm si 5,800Kg. Nu e un copil gras cu toate ca mananca muuult...sunt diferiti asa cum suntem si noi adultii...nu se incadreaza in tipare. Nu va faceti probleme ca nu e exact cat scrie in carti.
Multa sanatate!
AlexaM spune:
Mersi mult de aprecieri Andy.p :D
bitza2008 spune:
Boo ce ursulet?unde? vreau sa vad si eu.
Alexa thx! Mergem sa luam inel...SA VEDEM CE-O SA IASA!
Matei..e lung!!
printesa Carla care si-a dublat greutatea asa repede!
Andy.p 
La noi s-a ridicat ceata, e innorat, dar, cred ca iesim.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Boo Eu am inceput de cateva zile sa fiu atenta la cum mananca Alex si am vazut ca el are 5 mese pe zi. Atat ! N-ar manca mai mult neam .. Are mese si cu 100 ml si mai ales seara bea si 200. Banuiesc ca e in grafic asa in mare, dar nu prea ia in greutate foarte bine si sunt cam stresata. A luat doar 150 gr in 10 zile. Nu-i putin ? Ziceti-mi si mie daca e ok: la nastere a avut 3.170 si acum la 3 luni are 6.150. Cum stam ?? |
Ideal e sa-si dubleze greutatea de la nastere in jurul virstei de 4 luni. Deci sinteti super ok. Dar astea sint doar repere, nu e bai nici daca si-o dubleaza la 5 luni.
LE: acum vad ca ti-a raspuns si Muuh, cam acelasi lucru.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nocom spune:
AlexaM ce roscovan ai tu acolo..... E un scump. In poza in care sta in fundulet in fotoliu zici ca are vreo 6 luni asa....
baietelul scumpic foc!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Nausica spune:
Fetelor, cred ca ajungem si noi la intilnire. E cu tot cu bebei, da? Mai ziceti o data exact locul si indicatii odata ajunsa acolo, pls. Va puuup.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
AlexaM spune:
Mersi mult Nocom si Bitza... il imbrac cu hainute de 6 luni...dar oricat as vrea eu sa ma laud
nu e deosebit...e in grafice. A crescut 1 cm pe luna de la nastere si cu cate 850g pe luna.
De roscatzel...insa sunt tare mandra..e unicat...
Sper sa va ajute inelul gingival si pe voi.