Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
anca81 spune:
Boo, e super dulce ursuletul tau 

, din Quelle i-ai luat costumasul?
Carla are tot 5 mese pe zi, bine azi va avea probabil 6 daca s-a trezit azi noapte. Si noi suntem in grafic, adica ne-am dublat deja greutatea avuta la nastere cam pe la 3 luni. As vrea sa manance seara mai mult, atunci sigur ar dormi.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Nocom spune:
Buna dimineata
Ce fac fetitele si baieteii????
La Multi Ani SOFIA de Mimihoo!!! Sa cresti mare frumoasa si sanatoasa!!!
Claudinna am vazut pozici cu Razvanelu. Foarte frumusel si ce mare e!!!!! MMmmmm, imi venea sa-l mananc!!! E un adevarat barbatel. Sa-ti traiasca!!!!
Am vazut si pozele ANIEI. E asa de scumpica si finutaaaaa!!! Imi place enorm!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Boo spune:
Nu, l-am primit de la o prietena. Il avea ea pentru bebele ei si i-a ramas mic asa ca l-am mostenit. Cateodata e bine sa fii Praslea ![]()
Boo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Carla are tot 5 mese pe zi, bine azi va avea probabil 6 daca s-a trezit azi noapte. Si noi suntem in grafic, adica ne-am dublat deja greutatea avuta la nastere cam pe la 3 luni. As vrea sa manance seara mai mult, atunci sigur ar dormi. |
Anca stiu ca tu ii dai mereu cu biberonul. Cat mananca ea pe zi ca si cantitate ? Eu asa dupa un calcul am vazut ca Alex mananca cam 600 -700 / zi, mai mult spre 600 decat spre 700 .. Si mi se pare putin totusi. Nu e ?
anca81 spune:
Boo, la fel si Carla, intre 650-700 ml/zi. In medie 130 ml la o masa x 5 mese pe zi. Sau in zilele bune 6 mese, dar in cantitati mai mici. Din cate am citit intr-o zi ar trebui sa manance intre 115-150 ml per kg corp. Noi suntem undeva la limita inferioara.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
Nocom spune:
Mamici,
De July_morning si teomaria mai stie cineva ceva????? Stiu ca nu mai au timp ca inainte dar chiar sa nu mai intre deloc?!?!?
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Boo spune:
Pai asta am citit si eu si de aia intrebam si incepusem sa ma impacientez. Ca mananca destul de putin... Dar nici mai mult n-am cui sa dau ca nu vrea. Zici ca e pedepsit cand il pun la tzatza si nu mai vrea. Incepe si plange si se uita la mine cu niste ochi. Plus camai nou ma si musca ![]()
bitza2008 spune:
Neata fetili!
Giulianna multumim de linkuri. Ala despre decalotare l-am printat sa i-l arat sotului ca el s-a lasat convins de dr de fam ca e bine sa-l decalotam.
Andy_galro nici noi n-avem pereche inca...dar vom gasi noi, don't worry!
Babytza noi azi suntem in a 5-a zi de puseu...se anunta liniste, dar pana diseara...hehe..cale lunga drum de fier
aly_c
grasunelul
kid eu sper sa anunt bebe 2 cand face Lucas 1 an
Khristin al meu are 6,2 kg si 60 cm la 3 luni...cu siguranta nu-si dubleaza greutatea de la nastere(3,8kg) pana la 4 luni.
Nerantula felicitari pt pretiosul si mult asteptatul zambet!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
anca81 spune:
Boo, si Carla si Alex sunt in grafic cu greutatea. Am renuntat sa ma stresez pe tema papatului insa sincer n-as vrea sa inceapa sa se trezeasca noaptea sa manance. Mi-era tare bine cand dormea pana pe la 6 dimineata
Sunt putin egoista, nu?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla