Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Seara mamici (pupati si piticii si piticele)
N-am mai intrat din lipsa de timp, nervi si oboseala. In weekend am avut musafiri si fii-miu m-a facut de ras zdravan. A venit o prietena de-a mea pe la mine si cum a vazut-o a inceput sa planga de sarea camasa de pe el (ceva de genul "me me me" de s-a speriat biata fata si mai mai sa plece). A incercat eu s-o dau cotita, c-o fii de la ochelari ca eu nu mai port de cand sunt acasa ca l-ai prins tu intr-o pasa proasta da` concluziunea e ca trebuie sa-l mai domesticesc.

Ieri a fost o zi de cosmar. Primul lui vaccin a debutat monstruos. Cand a vazut-o pe asistenta a inceput bineinteles sa urle, si femeia incepuse sa ma intrebe de ce e asa suparat. Pai presimnte cucoana, imi venea sa-i spun. Acum serios vorbind cand am vazut ce ac ii baga in picior m-am infiorat, era unul normal ma asteptam sa fie unul minuscul ca pt bb-i. A urlat in timpul ambelor intepaturi de-mi venea s-o iau la bataie pe tanti asistenta, femeie de treaba de altfel care ne-a felicitat pt sangele rece dupa aia. De unde sange rece nu stiu, ca eu stateam cu spatele si cu degetele in urechi crispata toata iar barbata-miu alb la fata il tinea si abia mai putea saracul de mila lui.

Sprea seara mi-a facut febra, plus ca nu voia s astea in patut neam. Il adormeam in brate si cum il puneam jos incepea simfonia. I-am administrat putin Calpol (atat cat a vrut s aia ca iar a urlat) si i-a mai scazut un pic. Oricum am facut noapte alba, spre dimineata ce am dormit si eu un pic, piticul dormind bine mersi in brate la tac`su.

Azi e mai bine (sper din tot sufletul) cel putin vad ca doarme in patut acum.

Sa nu uit, Eva, Andi, Tzitziri sar`mana pt complimentele pt Vladut dar toti bb-i acestei odisei sunt superbi.

gata s-a trezit, am fugit
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Scuzati greselile dar e cam greu sa scrii corect cu urechile ciulite . Va pup pe toate si apropos aveti cumva idee pe la ce varsta se stabilizeaza culoarea ochilor la bb-i?

Miruna sunt in urma unde vrei sa emigrezi ca n-am fost pe faza?

Tzitziri sar`mana pt modificarile in listuta, arata foarte bine.

Monica atat iti trebuie sa nu fii alaturi de noi si pe mai departe ca vin acasa pe jos si iti administrez o mustruluiala pe cinste (si e cam departe asa ca te rog sa nu ma provoci )

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Azi am ajuns si noi la doctor, si ne prezentam la mai putin de 2 luni (le implinim peste 4 zile ) cu 6,200 kg si 60 cm , deci se pare ca ne dezvoltam binisor doar cu laptele lu' mami , plus avem reflexe foarte bune si muschii puternici - asa ne-a zis nea doctoru'. Joi mergem la controlul doctorei de familie si s-ar putea sa ne si intepe .

Ankussa, eu stiam ca okii se stabilizeaza pe la 6 luni, dar se pot schimba si pana la un an. Oricum okii baiatului tau sint superbi si sper sa-i ramana asa La voi va inteapa de 2 ori? Uffff, bine ca ati scapat . Aici slava domnului, e o intepatura si ne ajunge Oricum m-am dotat cu panaceul din Canada aka tylenol in caz ca facem febra, speram sa nu fie cazul.

Babytza, si noi avem botezul programat ca si voi pe 10 ianuarie

Tzitziri, multumim ca ti-ai sacrificat din timpul pe care trebuia sa-l acorzi bbului tau sa te ocupi de listuta noastra.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Carla a inceput din nou sa se trezeasca noaptea pentru papa. Ciudat e ca nu mananca nu stiu ce dar se trezeste pe la 3.30 si maraie pana o iau din patut. Seara e mult prea obosita sa mai manance, ultima masa a fost si ieri pe la 18, dupa aceea n-am mai reusit sa-i dau nimic. Si plaaaaaange seara de mama focului, nu-i convine nimic, suzeta o scuipa O fi iarasi ceva puseu de crestere cerebrala. In rest e tare vesela, rade, chiuie, o iubeste mult pe mama

Nausica, am vazut poze superbe cu minunea ta

CD27, sa-ti traiasca Robertino , e un scump.

Nerantula, lui Gruia pentru ca a facut-o pe mama fericita!

Khristin, ma bucur mult ca flacaul vostru e sanatos si voinic

Cosmy, multumim pentru documentar, am sa-l urmaresc azi, imi plac mult chestiile de genul acesta.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

NEATA fetele . Haideti la o decofenizata

300 Si Nilolici..ce v-ati plimbat voi...ma faceti sa-mi para rau ca nu sunt din bucuresti..vreaaaaaauuuuuu si eu la plimbare cu voi

Cd27 vazut poze cu caruselul,,acum stau pe ganduri ca poate pot sa pun si eu unul din ala la patutul meu pliant.

Si acum intrebare..puiul meu dimineata si seara uneori..face din gurita..eu zic ca ar mai manca..ii dau iar el se joaca cu tzitzi...o scoate, o ia..si tot asa..ce inseamna asta? voua vi s-a intamplat???

Tzittziri.. super listuta

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nausica super pozele cu Ania !! E atat de draguta de m-am indragostit

Anca nu stiu ce sa zic cu trezitul asta. Eu am auzit f multe mama care se plang ca bebeii lor pe la 5-6 luni incep sa se trezeasca noaptea, asta dupa ce luni de zile au dormit perfect. Mi-a mai zis cineva ca a citit intr-o carte ca pe la 5 luni au un puseu de crestere cerebrala sau ceva de genul asta, si noaptea proceseaza informatiile de peste zi care sunt foarte multe pentru ei si de asta se trezesc .. Cine stie acum ce o fi ??! Poate la Carla e pur si simplu foamea daca zici ca nu mananca seara.
Eu am inceput de cateva zile sa fiu atenta la cum mananca Alex si am vazut ca el are 5 mese pe zi. Atat ! N-ar manca mai mult neam .. Are mese si cu 100 ml si mai ales seara bea si 200. Banuiesc ca e in grafic asa in mare, dar nu prea ia in greutate foarte bine si sunt cam stresata. A luat doar 150 gr in 10 zile. Nu-i putin ?
Ziceti-mi si mie daca e ok: la nastere a avut 3.170 si acum la 3 luni are 6.150. Cum stam ??

Nerantula ma bucur tare ca ai primit un inceput de zambet, sa vezi de acum cum o sa fie, din ce in ce mai zambaret pana rade in hohote. Noi am ras intr-o seara cu lacrimi. Alex era la mine in brate si se uita la tac'su si radea in hohote asa cu zgomot. El nu facea nimic, nici macar nu vorbea cu el, doar radea de rasul lui si Alex si mai tare de amuza. Nu stiu ce i s-o fi parut asa funny, dar cred ca l-a tinut 5 minute, si nu exagerez.

Vreti sa vedeti un ursulet ?? http://good-times.webshots.com/photo/2431379940103110697iGDArE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cu emigratul, raspund general dar sa stiti ca stiu exact cine m-a intrebat. Deocamdata este un plan de viitor mediu. In nici un caz nu imi fac planuri sa emigrez pana nu se calmeaza aceasta criza economica. Mi se pare aiurea sa plec undeva necunoscut chiar in perioada asta asa gri. In plus daca o fac, vreau sa am o baza financiara de plecare, pe care momentan nu o am si pe care sper sa o rezolv cand se va debloca piata in Romania. Unde...nu m-am decis inca. Sotul vrea o tara germanica (deci nu va fi neaparat o emigrare cat o relocare) eu nu sunt 100% convinsa dar ma decid si eu incet incet. Cum spuneam inca mai asteptam...

Cred ca ajung si eu la intalnire sper sa nu intervina ceva intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Boo sunteti in grafic. La 4 luni isi dubleaza greutatea de la nastere si voi mai aveti putin sa o dublati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata !

Nerantula, primul zambet, super!

Simodina sper numai sa ne putem mobiliza, incepem sa ne pregatim dimineata, ca ne vreo 2 ore in medie sa ne pregatim pentru afara (si mami si bebe).

Ankussa, multi bebei plang cand vad fete straine, nu ai de ce sa te simti aiurea. Si se spune ca simt cui ii plac copiii :)

Baby_boy si anda face asa chiar acum (o am in brate si face a-a la calculator) si nu vrea tzitzi. Eu asociez chestia asta cand cu un mic reflux, cand cu pura placere. Poate si saliveaza dar nu mi-a balosat hainele. Si-a mancat si manutele cat a stat in cos addineauri si tot nu pap. Noi am mancat la 9 si nu prea multe mminute. (a propos de saliva: eu nu vreau dinti la 4 luni dar soacra-mea zicea ceva de asta .

Concluzie: daca radu papa, e vesel, doarme, face kaki si tot tacamul, nu cred ca are sens sa te mai ingrijorezi. Stai sa vezi ce zgomote si gesturi vei vedea mai incolo!.

Vaaai, deci m-a terminat! Anda se joaca cu mine! clefaie, am pus-o la tztzi just in case, casca gurta mare si n-o apuca. O mut la tzitzi preferata face la fel si rade. M-a podidit rasul instantaneu. am facut catevaincercari la fel de ranjitoare, acum vad ca si bea ceva.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Boo ce ursulet dragut Ce frumos i-a zis el La multi ani lui tati

Muuh ce ma bucur ca ajungi si tu la intalnire

Baby boy cand face asa din gurita eu zic, ca e reflexul de supt. Toti bebelusii fac asa , nu ii este foame. Nu e nimik ingrijorator

Cd multumim pentru pozele cu caruselul

Ankussa imi pare rau ca puiul a reactionat asa la vaccin. Data viitoare poate va fi mai bine. Unde sunt pozele cu Vladut ? Eu nu le-am vazut...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput