Puiuti de randunici(151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

PSD-ul ! Daca fac astia guvern, eu intru in greva vorbirii trei zile. Voteaza tzaranul roman la greu, oraseanul e scarbit de tot ce se intampla in jurul lui si sta acasa/la munte etc Sa vedeti ce vor linge astia ( PDL/PNL ) unde au scuipat si pun de un guvern mic...sau face PSD-ul guvern si Base isi capata anticipatele lui multdorite

Am ajuns sa ii spun lu' Nila :"Nu, mama, nu!!!"

So: Mimo, tu stii ce e in sufletul tau acum ! Sa fie sanatoasa Teo, si fericita!!!! E un pui la inceput de drum...mai mare, da' tot pui

Tuchi, de nota 20 omul A zis ca nu e dracul atat de negru, vrea sa vada un RMN insa, asa cum ai zis si tu ( bucura-te, te pricepi si la neurologie ), l-a trimis la Sanador si i-a lasat si numarul de telefon, pentru cazul in care nu gaseste programare repede la Sanador. Astept detalii maine! Nu a luat nimic, sa stii, au insistat...

Sunt prea bulversata de alegerile astea...nu mai stiu ce vroiam sa zic...A!

Alice, am salvat linkurile tale, sa le citesc maine in liniste Astept scrisorica, sa stii!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Intrebare pentru laptarese: de ce ma mananca sfarcurile??

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Olga, asta e, nici nu stiam cu cine vota... (nu ca m-am simtit ca sunt de la munte, stiu ce ai zis de fapt)... Io uraasc PSD-ul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

nicoleta,sincer chiar nu stiu de ce.si eu am avut luna asta o mancarime desi nu alaptez...Si surpriza incep sa ma doara sfarcurile inainte de ciclu,si am si greturi(in fine.la inceput am crezut ca sunt iar gravida dar e totul k).pana acum nu ma dureau sanii si acum dupa 8 luni de la nstere au luato iar toate pe normal...si niste dureri groaznice la ciclu timp de 2 zile.fara nurofen foerte nu as rezista...
si...LA MULTI ANI ROMANI!

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Intrebare pentru laptarese: de ce ma mananca sfarcurile??

vezi sa nu fie pielea uscata. evita sa te speli cu sapun si da-te cu o crema emolienta sau cu garmastan daca ai.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mai, tot asa, nu vreau sa nasc polemici, numai sa-mi zic oful... m-au molesit rau rezultatele astea de vot
pe la 8 dadeam telefoane si trimiteam lumea la vot. comozi am devenit in generatia noastra!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut pui scump cu masca (am cunoscut-o dupa falcute ) si am vazut fumul alb care anunta dinti de Sanzi
Am retinut sfatul cu sutienul si NU, NU EU am facut manechiura fetii azi ...nici chiar asa
Eu nu m-am apucat inca de gatit (o sa pun doar fasolea in apa) ca stau cu ochii la astia, nu ma pot desprinde...Stelanu se poate mami asa ceva PDL+PNL si nici PSD+PNL ...eu ma astept mai degraba la PSD+PDL ...bleah, ptii, bleah ....si mi-e sila de Geoana ce mandru e el ca de Boc nici nu mai spun
Eu la generale nu ma mai bag ca mi se pare ca razboiul etern este patrioti vs. emigranti indiferent de subiect

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Aha, se poate sa fie uscate... Multumesc, Ariel, nu am Garmastan, dar am altceva, am folosit pentru ragade.

Nelia, eu inca nu am menstruatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am apucat sa vad pe Teo de Stela cu masca loz si pe Matei de Vali cum sta in picioare si se joaca cu lingura:)))
eu sunt rapusa...Mufa a adormit singur in patut, prima data, dar s-a trezit dupa 30 min.. si mi se pare ca rde..i-am dat nurofen si oscillo inainte de culcare, si totusi..ma duc in pat ca sigur am noapte alba..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aaa am uitat sa va spun ca saptamana asta a primit cadou de la prigoana CE CREDETI? Un detergent Evrika pt spalat vase Ma , cum m-a ghicit pe mine Prigoana ...imi venea sa dau cu punga dupa tanti aia ....

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput