Puiuti de randunici(151)
Raspunsuri - Pagina 8

Kya spune:
HABEMUS DINTE!
De fapt 2 incisivi, care s-au tinut de manuta si au iesit impreuna...
Si surprinzator nici n-am avut parte de asa multa maraiala!
Acum fug la baita, dar ma intorc...
Raluca mamica de Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!

tuchita spune:
o, feilicitari Sanziana!
Am vazut si admirat si eu printesa din Titan! Recunosc ca imi imagina niste panatloni cu mai multe paiete pe fund, dar ma bucur ca nu a fot asa! manichiura ai prestat-o tu, Mimo, sau si aia a fost la salon?( ca daca ai facut-o tu, ma inscriu pe lista ;la tine!)
Si cred ca te-ai molipsit de la fetele astea cu gatitul noaptea....
Vali, eram preecisa ca esti profa de engleza! Ce bine ii sta lui Matei in rosu!
Stela, tu ce faci, muica? cum naiba sa mai faci mastita la 8 luni?
Ce faci, Lyvy? ai votat?
Eu sunt foarte dezamagita ca prietenii mei nu s-au dus la vot! De-aia castiga PSD-ul, ca generatia mea e prea comoda sa se duca la vot!
Nu vreau sa starnesc polemici, sigur exista un subiect la generale unde se cearta lumea pe tema asta!
mi-am zis si eu oful!
Ma duc sa culc Ilincoasa, ca Sebul doarme deja de o ora!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

luny spune:
cleme eu ii cumpar cerealele care-i plac..nu lwe schimb dupa varsta! acum papa 7 cereale milupa si alea bio de la Holle..
stela tot nasol cu sanul mah?..cum de s-a facut, a ramas lapte?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Nicoleta spune:
Salut.
...nu am votat ca nu am fi stiut cu cine...
Alice, eu am facut Pedagogocul in Buzau! Si mi-s din Rm.Sarat!
Am vazut un Sasha frumos, o printesa bucalata de Nicol, o fetita frumoasa foc de Alice. Si cam atat, dar revin.
Bubu, nu ma gandesc nici eu sa-i "aduca Mosul" castelul ala, ca e enorm de scump!!! Eu is verde rau ca nu mergem si noi intr-o croaziera misto ca aia in care mergi tu... Insa visam sa mai creasca Matei si sa mergem cu ei in Franta la Disney!
Olgutza, ce jucarii faine v-ati luat! Trebuie sa ma duc si eu repede, sa nu se cumpere toate!
Mimo, ce fata frumoasa ai tu ma! Si ce manichiura are! Nu mai zic de toale! Asa ca io nici macar o pustioaica de 15 ani nu-s, daramite o duamna bine!
Kya, ce bine ca au fost rapizi dintosii! Eu ma tot uit poate-poate ies si aia de sus, sa scap de un motiv de maraiala...
Miha, ce slabanoaga erai! Lasa ca nu mai e mult si te mai faci! Io nu am sperante... Poate dupa ce reincep serviciul...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

mstela spune:
IA PRIVITI-MA!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

tuchita spune:
Am uitat sa zic ca am admirat-o pe bucalata din Urziceni, si nici n-am vazut nimic in jur!
Stela, ce masca frumoasa!
Ilinca nu vrea sa se duca in pat....ma duc sa ma mai lupt, dar recunosc ca si eu is cu ochii in tv!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

mstela spune:
Hai sa va spun cum am reusit sa fac iar un guguloi la tzatza: in ultimele 3 zile,nemaiavand laptic mult si ea nevrand deloc sa bea praf,am lasat-o mai mult la tzatzi sa caute ceva laptic pana mi-a iritat din nou sfarcurile
.Si uite asa m-am pomenit ieri seara cu durere la un san,fiindca nu a vrut la amiaza sa mai traga de la tzatzi,si s-a strans putin laptic,coroborat cu iritatia sfarcurilor,gata inceputul de mastita, iar azi febra si guguloi.
tuchi,as lua antibiotic la fel cum mi s-a prescris la mastita trecuta-oxacilina,sa dispara guguloiul.Ce zici?
Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

bubu05 spune:
Nico, si noi vrem la Disney, dar cam in 3-4 ani, sa inteleaga si Stef ceva.
Stela, f. frumos flutulasu' si mai ales bucalata de sub el
Bravo Sanzi pt. dintzosi! Kya, la aia de jos nu e jale deloc...sa vezi la aia de sus
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

mstela spune:
Felicitari Sanzi!Si brava ca au iesit usor dintzosii.Sa o tii tot asa!
Stela,

Nicoleta spune:
Stela, ce fetita mumoasa ai tu!
Bubu, da, si noi vrem sa inteleaga Matei ce si cum, dar nu am vrea nici sa devina stefan prea dezinteresat ca deh, e mai mare diferenta...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)