Puiuti de randunici(151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny sanatate Muficiului si o noapte dormita va doresc

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, in niciun caz nu vreau sa fac pe atotstiutoarea, dar copilul tau cred ca iti trimite un mesaj: nu vrea sa fie intarcat. Asa cred io. Sanatate. Lapticul de mami este medicament curat pentru bebe acum.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

seara buna!
mai fetelor, eu clar nu pot tine pasul cu voi...
am intrat in fuga acum sa-i multumesc lui bubu pentru regim, de maine incep si eu ...si mai e ceva..bubu cand scoti "cartea" aia cu secretele unei bune gospodine sa ma anunti si pe mine ca mi-s tare curioasa

nu mai stiu ce vroiam sa zic...a da...eu va citesc din umbra fetelor, dar nu mai gasesc energia sa intru la taclale cu voi...desi mi-ar placea mult. Oricum ma bucur ca existati si va felicit pentru solidaritatea de care dati dovada.
Recunosc ca nu sunt cu temele facute la zi, deh toata viata am fost asa de ce nu si acum! Dar de fiecare data cand aud de necazuri sunt alaturi de voi, va tin pumnii si astept cu nerabdare si vestile bune...care indubitabil vin

Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimo, eu am primit de la PDl un sort portocaliu, brr, daca il pun nu-mi iese mancarea!

Miha, si te-au ascultat prietenii?
ca mie nasa lui Seb mi-a zis ca se duce in turul doi!

Eu inteleg ca e gravida, dar parca mai tarziu dispar neuronii....

Olga, ma bucuresc nespus ca a fost ok! Si sper sa fie bine!

Luny, noapte buna! Mi-am amintit ce vroiam sa te intreb- de unde i-ai luat lui Mufa salopetele alea cu care l-am vazut in casa?

Mie mi-e cam rau intr-o parte, ori ovulez in continuu de 3 zile ori am alta boala grava despre care nu stiu nimic!
Mi-am pus de un ceai, oare merge sa-l indulcesc cu martini?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LUNY, intrebai de oscillo...daca dai profilactic, 1 fiola pe saptamana, daca dai in raceala 1 fiola pe zi. nu le atingi cu mana. eu i-am dat si coryzalia 1 pastiluta la 3-4 ore si cand avea rosu in gat homeogene, la fel. zilnic ii dau 7 ml septilin, in 2 fractii.

tuchi, , poate esti putin balonata...sau poate ai un ovar inflamat...

mimo, tare faina teo!!! iar si-a intins parul cu placa?

stela, parca esti sor'mea, cu belele pe cap...dar vine si vremea noastra!!!

mihatp, , wow!!! ce poze!!!

bubu, slabanoago ...cand ma eliberez arunc si eu un ochi la dieta ta...

clau, , am citit aproape toata cartea!!! imi place tanti si cum gandeste ea (mai ales despre deserturi ). tre sa-l pun pe al meu sa mi-o "scaneze", adica sa-i faca poze:))
se va inchide bazarul pt sonia, iar lucrurile ramase se vor transfera in bazar pt andrei!

poate mai revin, daca nu, pup pe toata lumea si pe simram, care a revenit si se plange ca are teme nefacute. so what??? nu-ti da nimeni 2 pt asta:)
si pe alice care s-a intors in tara minunilor, pe olga ca a facut vocalize dupa ea:), pe tuchi, pe ANDREEA (gudinde) care vrea masina, pe SOVI, care are sora faina ca si ea, pe VALI slabanoagaaaaaa ....pe roxana, cleme, kya, care au puiutze tare dlagutze....aaaaaaaaaaaa. fug la treburi:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

a..si mai vroiam sa zic ceva...multumesc fetelor pentru raspunsurile ref la alergie, care alergie s-a adeverit a fi iritatie de la saliva care a trecut cu crema de la bioderma special pt asta. L-am dat de 3 ori si a trecut, acum nu mai saliveaza chiar asa de mult si este ok, dar cand saliveaza mult si iesim afara apar din nou. So , bioderma rules. Nu ma intrebati ce contine ca nu stiu, dar cum eu sunt contra tututor cremelor o folosesc cat mai putin cu putinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

hello si de la noi

ne-a venit rezultatul nr. 2 de la analiza nr. 2
alt baccil
asa ca maiine mai duc un pisu dincolo si vedem ce iese
sa ne tineti pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

tuchi, m-ai terminat!
cu cati am vorbit ori au fost deja ori s-au mobilizat si au mers pana la urma.
faina faza cu nasa!

mimo-ti sufletelul de mama! o sa fie bine!

aveam multe de zis la fiecare, dar va dau cate o sa ma pasuiti de data asta, si cred ca ma culc ca m-au doborat povestile din noaptea trecuta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

am uitat sa ii spun Lianei ca are o fata de milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Blanka, stii ca iti tin pumnii! Sper sa se lamureasca cumva ce e cu analizele lui Eric!

Miha, am uitat sa zic ce slaba erai! Da' ce-ai mancat in state, drojdie???

Mimo, gata ciolanul?
ca astia la Tv nu stiu cum sa-l imparta...

SimRam, si bine ca ai gasit crema binefacatoare!
Ariel,

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput