Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
cleo78 spune:
niatsa. si ma duc sa fac branzica
sanatate la puii mici, si rabdare la mamici
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
Mai, mie mi-au ramas ochii lipiti de monitor la tortul lui Eric!!! Fain fecior ai, mai Andreea
Si am vazut si o Craciunita superba, Julia
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Nicole1980 spune:
Neata,
La 10 vine si la noi bona pentru prima data. Am chemat-o cate 4 ore pe zi, 3 zile pe saptamana pana incep serviciul.
Sper sa fie bine, sa ne tineti pumnii!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
iulia83 spune:
neatza. m-am odihnit si eu bine! aleluuuiaaaa
i-am dat fetii iaurt facut de mine cu fructe facut din lapte zuzu 1,5% grasime parca..e bun??? va urmez sfatul si nu mai iau de la tzarani l-a papat tot, l-a ras...azi ii dau iara..de maine trecem iar la cereale, o zi asa, o zi invers si tot asa
nicole cel mai bine este s-o suni pe tipa si sa vb cu ea personal. are telefonu la semnatura acolo in mail. si eu am avut niste problemute cu ea, pt ca dupa incurcatura aia de mi-a ajuns pachetul pe la piggy, i-am dat mail care mie mi se pare ok, nu cu ton de nesimtire sau ostentativ, insa ei i s-a parut ca o amenint... si pana n-am luat legatura cu ea sa lamurim situatia, n-am vazut pachetul..cica nu ajunsese..iar faptul ca ti-a calculat lira la 70 e crima...trebuie facut ceva, insa nu vreau sa te descurajez, pt ca nu poti apela la bunul simt al unui om care oricum este protejat prin anonimat, sa zicem asa..nu stii cine e, nici nu te poti duce pana acolo sa-ti faci cat de cat dreptate..e aiurea...si eu eram in pragul de a da o alta comanda minimonde, da m-am razgandit...si e aiurea ca au produse asa de bune..si succes cu bona..fii cu okii pe ea
socrate multumesc de sfat referitor la laptic...cat despre tipat, asa facea si fata mea, ma speriam mai mult eu, cred ca visa urat, dar a facut asta dupa ce n-am mai impartasit-o -spre rusinea mea- 3 saptamani...de-acu merg saptamanal si la sarbatorile importante..si e mult mai linistita, crede-ma. puisorul si fac vraja de olteanca sa dispara visele urate si sperieturile
daria imi pare rau sa aud ca puiutul e bolnavior... sa fie bine..
ah! am uitat...era sa uit defapt...a venit cumva craciunul? ca am vazut o craciunita mumoasa fooooc .. azi cred ca-i caut si eu costumas d-ala fetii. dar sansele sunt..aaa...-10000
am scos si noi aseara fifita la brad in centru si a adormit ca eroina...ce sa o mai trezesc sa vada si ea? dusa a fost...mi-a fost ciuda..cum am ajuns in fata blocului, cum a deschis ochii..nah! i-am luat o caciula groasa dar ii e cam maricica, de la ungurii veniti sa vanda pe acolo, mama ce produse misto au, caciulite imblanite super groase..am luat pt noi pt cand om merge la munte..
va pup, fug sa ii dau iaurtelul
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
cleo78 spune:
socrate, hai ca am avut io discutii cu banca pt plata anticipata.
Noi avem un credit la Abn, si am inteles asha: cand iti maresc rata la creditu, te anuntsa cu 30 zile inainte, cu o notificare, daca nu iti convin conditiile, in urlatoarele 30zile sa poti sa il rambursezi pe tot. Altfel, platesti comisionu ala de rambursare. O masura protectionista pt creditat.
plus, cand am cautat credit, era la unele banci ceva de gfenu:primi 2 ani daca vrei sa achitit tot, platestio comsionu bancii de 2% plata anticipata parca. DUpa 2 ani, nu mai e niciun comision. Cred ca depinde de la banca la banca.
cred ca depinde de la banca la banca. Asha ca mai bine intereseaza te. Chiar si 50euro daca e sa dai in plus, is banii tai, in momentu asta sunt vitali. Alta data ash fi zis: da-i incolo, nu am timp de umblat etc. - acu am devenit mai zgarcita decat ash fi crezut vreodata ca pot fi .
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
socrate spune:
Cleo mersi de info. Asa am si eu un comision de rambursare de 2% ceva de gen la ABN. Problema este ca vand masina si vreau sa rambursez creditul anticipat. Acuma nu stiu ce sa zic. Sa platesc anticipat si sa platesc comision, sau sa astept pana in iulie. Zau daca stiu. Mi-e ca nu stiu ce sa intampla cu cursul, mai platesc aiurea dobanzi...vad eu, tb sa calculez. Era vorba la un moment dat ca se da o lege si nu mai au voie sa perceapa acest comision. Uoff. Nu imi vine nici mie sa dau bani aiurea dar...ce sa fac.Mi-e ca daca stau cu banii, ii cheltui. Nu stiu. Tb sa ma gandesc.
socrate spune:
Miss Parker ma tot tin sa iti raspund legat de biberon. Eu i-am dat muuult timp cu Avent 1 adica cu scurgere lenta dar tot a renuntat la san cand a vrut. Inainte manca in paralel fara probleme. Acum vreo 2 luni am trecut la 2 pentru ca se enerva si nu manca destul. Acuma suge o data sau de doua ori pe zi, dar nu prea are ce in curand.
Andrada79 spune:
Daria_Ioana si Tiberiu a avut hidrocel la ambele testicule si mi-a zis ca nu se intervine decat dupa 1 an sau daca se umfla ffff tare. Mi s-a mai zis ca treptat poate sa se retraga singur acel lichid si sa se inchida acel canal prin care vine lichidul , in cazul nostru a fost vorba de hidrocel comunicant. Acum i s-a tras lichidul la ambele testicule si sper sa nu ajungem la operatie.
Andreea super printul tau iar cu tortul mi-ai facut o poftaaaaaaa. Noi am avut cumparat dar parca tot cel de casa e mai bun. Am sa fac si eu unul!!!
Cleo imi pare rau ca te-ai simtit rau! Multa sanatate!
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 fetelor, mai e vreo mamica care alapteza rechin? sau iepurash? din asta cu . Sau mamicile la al 2lea cupil, cum dezvats cupilu sa nu mai composteze sanu? |
Cleo,eu alaptez o rechinasa,ma musca de imi vine sa fac pi.. pe mine si imi dau lacrimile,si ea e cu gura pana la urechi dar tot nu lasa sfarcul din gurita,se apuca din nou sa traga .Acum avem numai 2 dintisori,inca e suportabil,dar cred ca atunci cand se vor inmulti "fierastraiele"si tot asa va musca,sorry dar o trec pe bibi,o sa ma mulg si sa muste la bibi pana nu mai poate .
Miss,imi pare tare rau ca Daviducul vostru se trezeste atat de des si nu te lasa sa faci nani cum trebuie,nu stiu ce metode ai mai incercat,dar iti zic cum am reglat eu somnicul lui Alex ca si el tot asa mi se trezea,si nu neaparat sa pape,era mai mult din obisnuinta.Noua ne-a dat pediatra de la vremea aia(Marcu de la Medlife)sa ii dam seara inainte de culcare cate 1 ml de Peritol.Il dadeam cand il bagam in cadita si isi facea efectul pana terminam si el papa,si baga soamne de la 10 seara la 8 dimineata.Noua ne-a zis sa ii dam o luna,dar dupa 2 saptamani nu a mai fost nevoie(intr-o seara am uitat sa il dau si daca am vazut ca merge si fara nu i l-am mai dat).Acum,cu Sara nu am probleme cu somnicul,desi m-a capiat vreo 3 nopti cand pana i-au crapat gingiutele la dintisori,se trezea din ora in ora,o luam,ma simtea,isi punea caputul pe mine si adormea,nu atipeam si eu bine ca iarasi ,dar cum i-au iesit dintosii,baga iarasi somnic de la 10-11 seara si uite,acum e 10.30 si ea habar nu are sa se trezeasca
Va mai ziceam inainte ca nu vrea sa pape fructele,adica am incercat mar,mar cu biscuiti fara gluten,mar cu banana(cateva feliute sa ii schimbe gustul) si nu vrea.Acum i-am pregatit mar copt,sa vad poate o pacalesc.Am sa incerc sa ii bag si para zilele astea,si niste borcanele ca cre ca sunt mai sigure decat piersicile si alte fructe ce se gasesc acum in piata.In schimb papam legumele cu carnita de zici ca se bat lupii la gura noastra.Cele care ati inceput diversificarea mai devreme,cam dupa cate saptamani de la incepere ati bagat ousorul?Ca stiu ca lui Alex tare ii placea piureul de cartofiori cu galbenus.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
Lilly79 spune:
Buna dimineatza.
Sper sa reusesc sa scriu mai mult astazi.
Despre noi: Julia papa binisor pireul delegume de la pranz. Dimineata depinde de cum s-a trezit. Astazi a papat vreo 40 ml suc mar + morcov si putin mar cu banana.In sfarsit a descoperit si Julia consoanele, dar cu manuta in gurita .A zis ceva de genul u-bu fara manuta, in rest scoate v, z, b, m, f cu mana in gurita. Va vorbi si fata lui mami, chiar daca nu va bate niciun record.
gabitzam eu cred ca Raducu intra in puseul de 26 sapt daca a supt toata noaptea. In sfarsit am observat si eu un puseu la Julia . S-a trezit f des noaptea ca sa suga. Acum am revenit la 2-3 treziri. Diferente vizibile dupa puseu: a descoperit vorbitul cu mana, si vorbeste tooooata ziua, cand nu-i convine ceva tipa, dar cu un tipat dinala de spart pahare
ralu_t ma bucur ca ai reusit sa petreci cu colegii de liceu. Eu am ratat intalnirea de 10 ani pt ca s-a tinut la sfarsitul lui mai si-atunci era dpn-ul.
MissParker bine ca ai mai iesit, dar imi pare rau ca David doarme asa rau.
Andree27 ce scump e Eric . Si ce tort frumos a avut (sunt convinsa ca a fost si bun). Noi nu i-am facut sau comandat tort nici macar acum. Ii vom face la 1 anisor.
Pediatra la care-am fost e dr.Campean. Are cabinet in Manastur si deasta am preferat sa ma duc la ea.
Reallaura ce ma bucur ca e bine Mirci.
Merci fetelor de aprecieri la adresa craciunitei
Nu am scris prea mult.Tzipa fata dupa mine...
Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)