Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
andreap spune:
Am chemat bona la mine si am reusit sa ies din casa..am fost pana la Liberty Mall ca-i langa mine si nu-l vazusem.am mancat ceva,am dat un tur de magazine si mi-am luat cate ceva..ce bineeeeeee e!!!!!!ma simt ca noua acum.Sara face nani si sunt mai libera.
Laura,si la mine e liniste desavarsita(sau ma rog,incercam) cand doarme Sara..si asa si tot nu doarme decat leganata
MissP,nu ma speria..eu nu am cautat nimic deocamdata despre "Haemophilus influenzae",tocmai ca sa nu mor de ganduri negre pana maine cand o gasesc pe doctorita.
Iulia,ai dreptate si tu...eu pe Mariuca am lasat-o 1 zi fara mine cand avea cam 1 an si 1/2..si am plans....apoi m-am obisnuit.Mi-e dor de ea,dar nu mai plang..stiu ca oricum tot impreuna vom fi peste cateva zile....o sa vezi si tu peste un timp.Cu Sara oricum nu as lasa-o,ptr.ca mi s epare ca sunt singura deocamdata care o poate potoli cand o ia 'pe aratura' sau care vede ca ceva nu e OK cu ea...mai lasam sa treaca timpul.
Deci intalnirea(ma autoinvit) este pe 10 Decembrie la ora 11?daca suntem sanatosi vin si eu,daca ne primiti,normal,numai cu Sara ca sa nu stau sa alerg dupa Mariuca....parca la Adriana a ramas,nu?
Simona,pot sa te iau e daca nu are cine....mai vb oricum pana atunci
o seara linistita
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Andree27 spune:
Nu pot sta mult,am intrat asa pe fuga!!
Am pus cateva poze aici,http://good-times.webshots.com/album/569013445cDWDqk nu stiu ce a avut calculatorul ca abia am reusit sa le pun si pe astea!!!
Laura multa,multa sanatate lui MIRCI!!!!
Nicole nici eu nu sunt de acord cu antibioticele,stii ce am facut acum,l-am dat cu mustela stelatopia de unde avea bubitele si sa stii ca s-au mai rarit,inceraca si tu!!!
Cleo sanatate fifitzei si tie!!!
Lilly e frumoasa Craciunita e Julia!!
Simona de asta ziceam ca nu prea vreau sa ii dau Aerius pt ca mi cam frica sa devia dependent,iar de calciu asa am auzit ca daca dai calciu si nu e necesar,ajuta la inchiderea fontanelei precoce!!!
Fug ca sa pap!!!
Miss off draga de tine,sper ca noaptea asta sa fie mai buna!!!
Saptamana aceasta e tati in concediu asa ca nu stiu cat o sa pot sa mai intru ca vreau sa profit de timpul petrecut impreuna!!Dar sa nu ma uitati!!!
Va imbratisez!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
cleo78 spune:
fetelor, mai e vreo mamica care alapteza rechin? sau iepurash? din asta cu . Sau mamicile la al 2lea cupil, cum dezvats cupilu sa nu mai composteze sanu?
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
stefany_p spune:
Andree27 ce Ericut frumossss...si ce pui scump de Lilly...
Cleo, eu mai bag tzatza noaptea dar n-avem dinti..
Vianne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Vianne, tu cum mai dormi? |
Miss, multzam de intrebare. Dorm cam pe sarite.. Saptamana trecuta am trecut prin puseul de 26 de saptamani, nasol de tot. Treziri la ora, la 40 de min. Acum e mai bine.. Adica, adoarme pe la 23.30 sau chiar miezu' noptii si prima trezire e la 2.30, 3. Apoi inca de vreo 2 ori pana dimineata. Sunt obosita dar inca mai rezist
Trimitem un pupic pt David
Nicole1980 spune:
Eu sunt foarte suparata pe fata de la babystuff, dupa ce ca nu imi vine toata comanda , ma fraiereste si la banutii pe care i-am cerut inapoi.
Imi calculeaza lira acum la 4 ron si nu imi scade comisionul lor de 20 % pe comanda pe care nu o primesc.
Adio, nu mai comand niciodata de aici.
Am crezut ca sunt seriosi, dar cu mine nu...
Of si sotul m-a avertizat !!!!
I-am scris fetei de la babystuff, ca au calculat gresit, sa vad ce imi raspunde ....
Oricum la plata imi pusese lira la 7 ron , iar acum cand trebuie sa imi dea ea imi calculeaza la 4 ron....asa mi se pare super nesimtire!!!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
socrate spune:
Buna seara am intrat si noi scurt asa. Am stat cu tati 4 zile suntem foarte incantate. Sebastian si-a dat insa tot programul peste cap. Dar ne revenim noi.
La multi ani tuturor copilasilor si mamicilor cu nume de Andrei si Andrea si derivate.
Miss Parker imi pare foarte rau pentru certurile cu Bogdan. Eu incerc sa ma uit pe forum mai mult ziua pentru a profita de timpul cu sotul meu seara. El resimte lipsa timpului pentru noi eu daca sunt ocupata cu bb nu simt asa acut ca nu mai avem timp pentru noi. Dar cand il vad cat de avid e de atentie si el incerc sa fac tot posibilul. Poate gresesc ca incerc sa fac eu totul ca sa simta el cat mai putin prezenta copilului ca o povara. Dar eram pregatita pentru asta dinainte de sarcina. El mai are doi copii, eu vroiam si copilul nostru, constienta ca datorita diferentei de varsta de aproape 20 de ani el nu o sa mai fie atat de entuziast, e o varsta la care ar vrea sa fie mai liber. Oricum adora copilul, are foarte multa rabdare cu noi si ne iubeste mult, asta conteaza. El are o toleranta foarte buna pentru statul pe net. Dar eu incerc sa stau cand nu e acasa. Foarte probabil ca Bogdan resimte lipsa intimitatilor dintre voi. Apropo de asta nici eu nu am chef in 2 cazuri din 3 probabil ma pot sustine si alte fete. Il iubesc dar sunt secata de alergatul dupa copil intr-una. Cand as avea si eu chef nu se poate ca e copilul treaz.In fine. Noi insa dormim impreuna din prima zi de cand am adus bb acasa, a mai dormit separat o zi doua cand se trezea copilul prea des si el pleca in delegatie.
Cleo imi pare rau ca ai avut probleme. Insanatosire grabnica si tie si Marei
Noi la capitol vorbit, nu am mai progresat. Stam in 4 labe si ne batzaim, dar mai mult de baba, bebe, bubu, eiii, nu zicem.
Apropo de imbracat, eu il imbrac asa : body (nu neaparat cu maneca lunga), bluzita subtire, pulovaras, dres, pantaloni grosi, ciorapei, botosei, gecuta cu gluga, caciula, fular tot asa ca sa tina gatul, mai nou punem si manusele ca ne ingheata manutzele. Si tot avem nasul ca Rudolf. Am cumparat si crema pentru vreme rece, de la Bubchen.
Laura sper sa se faca repede bine puiutul mic.
Legat de iaurt eu ii dau de la NApolact, medicul mi-a zis: Covalact, Prodlacta sau napolact. O sa incerc si facutul in casa.
Iulia nu ii mai da din surse necontrolate. UHT e cel mai putin periculos ca e sterilizat, de la tarani e cel mai periculos sa ii dai lapte.
Legat de intalneala, unde ziceti voi, io incerc sa ma lipesc de vecina cu taxiul ca nu am chef sa stau sa caut loc de parcare.
Nu stiu de ce se scoala si bb al meu noapte plangand. Dupa ce ii dau suzi si il mangai pe spate e ok, adoarme, dar plange atat de tare, de ma sperie.
pup you si mai vbim maine acu poate duc sotul la nani ca sunt praf.
aaa si mai vreau sa va rog si eu ceva:
Stiti cumva, sau aveti cunostinte pe la banci, cum e cu rambursarea anticipata a creditului? Era vorba ca se schimba legea si nu mai au voie sa ia comision pentru rambursare anticipata. Stiti cumva de cand e valabila treaba asta?
Daria_Ioana spune:
Am avut si eu o problema cu bebe Darius acu vreo luna jumate.
I s-a umflat un testicol si m-am dus la urgenta cu el.
I se umflase din cauza ca avea probleme cu stomacul si s-a fortat de la gaze , si nu stiu ce lichid i s-a scurs acolo in testicol si se facuse triplu ca dimensiune.
Imi era frica sa nu fie ceva grav si m-am dus noaptea cu el la spital.
Cautasem pe net si dadusem peste termenul de "torsiune" a testicolelor la copii ,destul de intalnit la bebelusi si m-am panicat.
Caci daca e torsiune de testicol si se umfla testicolul trebuie sa se ajunga de urgenta la spital in mai putin de 5 ore caci altfel nu mai curge sangele acolo si trebuia taiat testicolul .
Din fericire , nu a fost nici torsiune de testicol si nici hernie , ci un hidrocel.
Am scris mai mult ca sa stie si mamele de baietei ca daca cumva li se pare ca bebeii lor au un testicol mai umflat sa nu stea sa astepte.
Sa se duca imediat la urgenta , chiar daca le e frica .
Caci poate fi din nefercire acesta torsiune testiculara si e o urgenta medicala , trebuie intervenit chirurgical repede in maxim cateva ore ca sa poata fi salvat testicolul si sa nu fie fatal.
De asemenea , poate fi hernie si trebuie operat de urgenta .
Hidroceleul e tot o umflatura la testicol ,insa nu e grav si se retrage de la sine de obicei.
este o acumulare de lichid seros in scrot,nedureroasa, insa mai multe detalii sunt pe net daca vreti sa cititi.
Sper , totusi sa nu se intample asa ceva niciodata la bebeii vostri , insa e bine de stiut.
Micaela06 spune:
Mihaser, prin Tgv nu am mai fost de cel putin 10 ani, prin oras, eu am destinatie precisa acasa la ai mei sau in vizita la cele 2 prietene care au mai ramas pe acolo. Oricum o idee buna ar fi sa o chem pe mama la noi sa stea cu copchilu in timp ce noi ne ducem in oras, dar atunci... adio 'tazca paca' la intoarcere, nu as putea decat cand pleaca mama... cred ca cea mai buna idee ar fi o bona, mai studiez problema
Alysh ma bucur sa aud ca exista si 'soacre' bune, chiar daca in comparatie cu a mea toate sunt bune
Am vazut craciunita fumoasa de Lilly79 si am vazut si Ericut frumos de 6 luni cu tort, superbi
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Reallaura spune:
neata!
Noi suntem mai bine, multumesc fetelor Socrate, Andreutza, Andree care ne-au mai urat sanatate! Se vede treaba ca a functionat, impreuna cu antibioticul. Nu a mai facut febra, nu muci, eu zic ca maine e bine Mirci. O sa-l scot si afara azi ca innebunim in casa amandoi, el mai ales, se plictiseste de nu se poate.
Lilly superba Craciunita ai tu acolo! F frumoase pozele si costumasul! Ca sa nu mai zic de model...
Andree ce tort a avut Ericutz . Facut de mami lui? sa-ti traiasca puiul frumos!
Cleo
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE