Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Micaela, multumesc de propunere. SA vedem ce spune si Laurita si stabilim exact cum facem. Mersi mult!

Da, pacat ca nu aveti cu cine o lasa pe cea mica. Poate ai mai scris dar n-am retinut eu....nu aveti nici o ruda pe-aproape, bunici, matusi, unchi? Pt mine e f important sa am clipe libere cu Stef. Sunt putine dar sunt binevenite. Oricum de cand s-a marit Vlad noi l-am mai luat cu noi si la restaurant, mai ales cand am fost la munte, dar numai in locuri in care au sali complet separate de nefumatori. Am oroare sa-mi miroasa copilul a tigara.

Vlady

Rude aproape avem, 'ai mei' socrii stau in Bucuresti, dar nu au mai vazut fata din septembrie asa ca... nu se pune problema sa vrea sa stea cu ea....Oricum ne-au spus de 1000 de ori sa nu ne gandim ca or sa stea cu copilu. Eu am prea multe 'bube' la capitolul socrii, nici nu vreau sa imi amintesc... vreau doar sa ii tina supararea si de sarbatori, sa scap si eu de cadourile costisitoare pe care ar tb sa le fac...

Si noi am iesit la restaurant cu Dariutza, ce sa facem ne adaptam noi vieti in 3. Avem si noi meciurile noastre ca majoritatea fetelor de aici, invatam sa fim 'mami' si 'tati' si uitam ca am inceput prin a fi iubiti, de aia ziceam ca uneori sunt asa de importante clipele in 2, adica eu le simt lipsa...

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
Miss, sa stii ca si la noi minunea cu Vlad a durat pana la 6 luni. Dar multumesc Domnului pt lunilea alea ca aveam mare nevoie de odihna. Acum incep sa ma oboseasca din ce in ce mai mult trezirile astea de 6-7 ori pe noapte ale lui Vlad (de fapt nu sunt treziri, plange prin somn, eu fug cu biberon de apa si suzeta....si practic nu apuca se se trezeasca). Nu adorm intotdeauna repede la loc. Sunt dati cand chiar stau treaza cu orele. Ieri si azi am resimtit din plin trezirile astea, am devenit irascibila, nu-mi mai gasesc usor cuvintele, ma balbai. Stiu ca in cazul tau e mult mai dificila situatia si ai nevoie enorma de odihna. Esti de admirat ca tii atat de mult la alaptatul asta. E adevarat, e necesar, dar cred ca e la o varsta cand se poate lipsi de el pt ca tu sa-ti revii. DAr ti-am mai spus asta, nu ma mai repet, nu vreau sa te bat la cap. Eu una n-as fi rezistat la programul tau.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Citat:

Micaela, multumesc de propunere. SA vedem ce spune si Laurita si stabilim exact cum facem. Mersi mult!

Da, pacat ca nu aveti cu cine o lasa pe cea mica. Poate ai mai scris dar n-am retinut eu....nu aveti nici o ruda pe-aproape, bunici, matusi, unchi? Pt mine e f important sa am clipe libere cu Stef. Sunt putine dar sunt binevenite. Oricum de cand s-a marit Vlad noi l-am mai luat cu noi si la restaurant, mai ales cand am fost la munte, dar numai in locuri in care au sali complet separate de nefumatori. Am oroare sa-mi miroasa copilul a tigara.

Vlady

Rude aproape avem, 'ai mei' socrii stau in Bucuresti, dar nu au mai vazut fata din septembrie asa ca... nu se pune problema sa vrea sa stea cu ea....Oricum ne-au spus de 1000 de ori sa nu ne gandim ca or sa stea cu copilu. Eu am prea multe 'bube' la capitolul socrii, nici nu vreau sa imi amintesc... vreau doar sa ii tina supararea si de sarbatori, sa scap si eu de cadourile costisitoare pe care ar tb sa le fac...

Si noi am iesit la restaurant cu Dariutza, ce sa facem ne adaptam noi vieti in 3. Avem si noi meciurile noastre ca majoritatea fetelor de aici, invatam sa fim 'mami' si 'tati' si uitam ca am inceput prin a fi iubiti, de aia ziceam ca uneori sunt asa de importante clipele in 2, adica eu le simt lipsa...

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Miha pai Tgv e destul de aproape si s-au facut niste restaurante super si acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Alysh, m-ai facut sa zambesc '"cu cheful tau nebun de s_x". pacat ca nu s-a finalizat. Super ca v-ati distrat asa bine - si mie imi place la bowling, n-am mai fost de-o vesnicie ... din pacate cu pitica alaptat nu merge - ma enerveaza ca nu vrea biberon!! cand o vad cum se uita la el si rontaie, innebunesc.
Ma gandesc ce-oi face cand n-oi mai avea lapte ... de nevoie l-o lua.

Andreeap, sper sa nu fie nimic grav. Multa sanatate!
Vaccinurile protejeaza, da asta nu inseamna ca nu te mai poti imbolnavi; am auzit des de copii bolnavi de pojar, rubeola, rujeola - care erau vaccinati, au facut insa o forma mai usoara.
Este exact ce spuneam -- din nefericire medicamentele/vaccinurile nu garanteaza protectie 100%; sunt si alti fact. implicati.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare fetelor
la multi ani andreiutze si andrei, sa fiti cu totii sanatosi!
noi n-avem cine stie ce vesti. momentan am renuntat la diversificare din motiv de voma in jet la a 2-a linguritza de orice si fiindca in ritmul asta nici lapte nu mai papa si in ultima saptamana a scazut in greutate. o sa-i bag cereale in biberon si sucuri de fructe. dar trec repede peste acest capitol care a devenit asa stresant, uof...
am reincaput si in ultima pereche de blugi . probabil si mie mi se trage tot de la viata de noapte. am petrecut ceva de vis la intalnirea de 10 ani...uitasem cate amintiri ne leaga, ce uniti si ce frumosi am fost,basca ca eu am avut doi iubiti din fosta mea clasa, unul in timpul liceului si altul prin facultate...
am dansat, ma beut si am lasat masina in oras si m-am intors cu taxi-ul, mama denaturata, m-am simtit f bine ca toata lumea mi-a zis ca nu se vede ca am nascut, ba mai mult, mi s-a zis sexy mama deci va imaginati cu ce moral (de nu mai incapea in bloc) m-am intors acasa la sotul meu pe care nu-l mai vazusem de o saptamana
vin la intalnirea cu bebici si mamici precis,astept si eu adresa pe PM. o sa-i spun bonei sa vina de la 2, o sa stam in jur de 2 ore, cred ca mai mult ar fi si dificil cu bebe. simona eu pot trece sa va iau daca aveti nevoie
apropos de iesit in lume cu el, noi mergem la restaurant toti 3de cand s-a nascut, cel putin o data pe saptamana, deja intram in pana de idei de restaurante care sa aiba loc de nefumatori total separat de cel de fumatori. si la cafea mergem-acum de cand cu frigul doar in mall, dar oricum, baiatul e plimbat, ne zicea la un moment dat un prieten ca tudor al nostru a vazut mai multe carciumi decat sora luicare e mai casnica de felul ei. cata vreme nu-l stresez, eu ma simt f bine cand iesim..
miss imi pare rau de momentele tensionate dintre tine si bogdan, sunt inevitabile in orice cuplu odata cu venirea lui bebe, dar voi aveti si un ritm de somn naucitor. fa cum simit tu cu alaptatul vs biberon, insa nu uita sa faci loc si nevoilor tale si ale lui bogdan, nu numai celor ale lui david, o mama suficient de buna e cea ideala si nicidecum una perfecta
virginia ma intereseaza in mod deosebit cum scapati de tricofitie. cainele meu are aceasta ciuperca de la 2 ani (acum are 10) si nu am reusit sa-l tratam. din acest motiv pediatra ne-a interzis sa tinem copilul in aceeasi casa cu cainele macar pana la 2 ani pana capata o imunitate mai mare ceea ce face lucrurile f complicate eu neputand merge in vizita cu tudor la parintii mei din cauza cainelui, care oricat de bonlav ar fi, e si el membru al familiei si ma doare sufletul sa-l dau. la primavara il duc la soacra-mea la curte dar acum iarna e mai complicat...asa ca daca aud de vreo alifie noua, crema , sampon, whatever, e binevenit. el (cainele) e varza cu imunitatea si nu reusim sa-i dam de cap deloc...
v-am pupat, in special pe bebeii bonlaviori, sa va faceti bine, mai ales pana la intalnire

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Despre noi:
Am tras un chef aseara , fetelor, super. Au venit niste prieteni, copilul s-a culcat la ora 22.00, iar noi in bucatarie am bagat ceva la cuptor, am desfacut niste sticle de vin, una de whisky (am baut si eu un pahar de vin indoit cu apa minerala), am pus muzica si usor,usor am inceput sa si dansam. Si uite asa pana la 2.30 dimineata cand s-a spart cheful.
M-am simtit super…de mult n-am mai dansat asa, chair daca spatial nu a fost mare, am avut loc de un vals, de o hora, o sarba…..melodii romanesti (serbam 1 Decembrie).
Iar Daviduta a dormit fara sa se trezeasca pana la ora 6.00 dimineata, cand a mancat putin si apoi a dormit pana la 9.30….Apoi somn din nou pana la 11.30. (amandoi ).

Miss – anticonceptionalele pe care le ei sunt si pt perioada cand alaptezi ? Cred ca saptamana viitoare merg si eu la doctor sa imi fac un papanicolau, k nu am mai facut de anul trecut si oricum implinesc 6 luni. Sa vad ce imi recomanda si mie doctora, ca la noi exclutonul, singurele anticonceptionale pe care le pot lua nu se mai gasesc.
Of, Miss, acum citesc si depre noaptea ta alba. Imi pare asa de rau ca Daviducul nu te lasa sa dormi…trebuie sa se termine toate astea intr-o zi. Fii tare.
Andree27 – noua nea zis asa prima data : 3 zile curatat de 3-4 ori pe zi dupa masa cu glicerina cu nixtatin in gurita, apoi dat pe bubite cu nidoflor. Ne-au trecut in 2 zile asa, insa amandoua au antibiotic si nu mai repet faza…mai bine le las si trec de la sine tot in 2-3 zile acum.
Laura – sanatate lui Mirci, micutul de el cate zile a avut febra….
Cleo – sanatate multa si tie si fifitei
Adriana – super. Astept si eu adresa exacta pe pm. Eventual trece si telefonul sa te sun daca nu gasesc. Noi nu stiu daca vom avea costumasul sosit, insa poate imprumutam de la cineva.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Micaela, nasol rau cu socrii astia ai tai....Doamne , cum rezista sa nu vada copilul din septembrie??????
Eu m-am mai plans de una de alta, dar cred ca pacatuiesc. Soacra-mea vine si sta cu el de 2 ori pe saptamana cand ma duc la cursuri (1 zi mai vine mama si una lipsesc) si imi mai aduce si de mancare pt noi si pt Vlad. Ma mai suparam eu cand mai facea comparatii, dar cand vad cum sunt unele soacre imi dau seama ca a mea e o minune. Si a facut multe chestii: cadouri mari pt mine si Stef, cand am plecat in vacanta lasasem 2 saci de rufe la mama si a venit ea i-a luat si mi le-a calcat......si multe altele. Deci, Doamne iarta-ma, am fost o mama orgolioasa care s-a suparat ca mai zicea soacra ceva de bine de celalalt nepot si de Vlad, nu! Orice om mai greseste, dar sunt sigura ca tine mult la el.

Adriana, da, din pacate acest chef de sex imi vine ffffffffffffffff rar de cand am nascut, dar ma straduiesc sa-l am ca e nevoie pt amandoi. LA un moment dat parca imi revenisem dar cred ca mi-am luat prea in serios rolul de mama si uit uneori/ deseori sa mai fiu si sotie.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dragelor,

Am fost si noi la film, am vazut JAmes Bond - o porcarie fata de prima parte care mi s-a parut geniala.
In fine.
Ralu_t mai fata, dar ce vointa aveti voi sa slabiti asa...Felicitari. MA bucur ca te-ai distrat la intalnirea de 10 ani...Sa nu te stresezi cu Tudor, o sa pape el odata si odata, da-i timp sa se obisnuiasca cu ideea si gusturile noi Ti-am spus ca eu nu prea am variat acum abia imi da mana, mai bag un spanac, o conopida, un curcan. PAna acum -aceleasi lucruri mereu. ce bine ca o iei tu pe Sis multumesc si io!
Alysh, gata am rezolvat-o si pe Sis. oricum te luam, dar asa avem un traseu mai putin sinuos, mergem direct la Adriana!
Doamne, abia astept! Cat despre cheful de sex...sper sa revina definitiv! Noi inca nimic...
Nicole chef cu bb in casa, wow, sunteti supertari! EU nici vasele nu le pot spala, iar televizorul e la minim, pot doar sa tricotez
Miss

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.

Nu am timp acum sa scriu, dar vroiam sa va citesc si va multumesc de urarile pt Julia

La multi ani! tuturor bebelusilor care-au mai adaugat inca o lunita la varsta lor zilele astea .

Ieri de ziua Juliei am facut proba costumasului de Craciun. aici cateva poze.

Sper sa revin maine.
Noapte buna.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Nici Darius nu prea doarme bine.
Se trezeste des, din ora in ora ,maxim 2 ore.
Se scoala cu chef de joaca, fara sa para somnoros.Apoi in 30 de minute adoarme la loc numai la san.

Nu doarme ziua mai deloc. maxim 40 de minute , mai mult iepureste.
Nici Casandra nu mai doarme la pranz , deloc .
Casandra doarme noaptea agitat, se foieste, plange ,viseaza,daca o invelesc simte si se trezeste si plange iar.

De cele mai multe ori se deranjeza unul pe altul la somn si daca unul face galagie ,celalalt simte si se trezeste .

Pana reusesc performanta de a-i adormi pe amandoi se face dimineata.
Pe Darius il pun pe perna si il legan pe picioare ( cu toate ca el bazaie ca vrea la san ) si pe Cassie o iau in brate si o legan in acelasi timp.

Pana sa atipesc si eu se trezeste iar Dariusel , si eu apuc sa dorm in jur de 3 ore si alea intrerupte.

Mergi la inceput