Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumesc tuturor ptr.urarile de LMA de ieri
Laura,off..sper sa treaca repede...sa vina vara,sa mai creasca ca tare-i urata iarna cu racelile ei.
Miss,felicitari ptr.iesire..si imi pare rau ca te chinuiesti asa ci trezitul..poate dupa ce mai creste se mai schimba.
Cleo,offf...acum am citit de astm.ce sa zic....mama mea a avut si s-a mai ameliorat cu diverse tratamente,mers la bai(Govora parca...)sanatate multa.
Elenuca,Iulia,felicitari ptr.distractie..tare as pleca si eu undeva fara Sara...da' ce fac cu tzitzi?ma gandeam sa o las de Revelion..da' sa o intarc?
Chiar am vb cu bona sa vina sa stea cu ea 2-3 ore sa ies undeva cu Sebi si Mariuca..de vineri stau in casa..sper sa poata ca o iau razna numai in casa
hai pupici

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simona, eu nu sunt pro homeopatice, folosesc si ... si (dupa caz); eu sunt copil crescut cu antibiotice- durere in gat- poc antibiotic, de am ajuns sa schim des antibioticele ca nu-si mai faceau efectul.
Chiar si la fac. luam fara prob. antibiotice la o raceala putin mai puternica - asta pana l-am cunoscut pe sot, care m-a "certat" sa nu mai intrerup tratam. cu antib. chiar daca m-am facut bine si sa incerc si alte metode- vezu homeopatia. eu nu credeam in asa aiureli, si cand am mai vazut si pretul - am zic"bye-bye"; el insa m-a sponsorisat si am cumparat multe sticlute si de atunci le fol. si incerc pt. copilasi sa fol. mai mult met naturiste, homeop., mai usoare.
M-a surprins ca ai zis ca iti da singulaire si il dai fara sa eziti - inseamna ca ai mare incredere in medic.
Sincer, i-as da si eu maine antibiotic, daca mi s-ar garanta ca nu se mai imbolnaveste tot anul sau macar perioada de iarna. Din pacate nu e asa.

Bine-nteles ca pot veni si Elenuca si Andreeap - eu sper sa ne vedem cat mai multe.

Am uitat insa sa specific - eu la ora 13 trebuie sa plec, s-o iau pe Lara de la gradinita; daca vreti sa stam mai mult puteti veni si mai devreme 10-10:30; noi suntem acasa.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

vis a vis de homeopatie. eu am un nepotel care atunci cand era mic a facut alergie la antibiotice date prea des. nici nu vreau sa-mi aduc aminte cum arata saracutul la 6 luni- era vanat si tot unflat si cu pielea ca de gaina. a ramas alergic la antibiotice pt toata viata. el ia in caz de raceala numai medicamente naturiste si dau efecte intr-adevar. nici eu nu sunt pro antibiotice.

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

neatza..Iusti tuseste si e fornait..deci Andreea nu esti singura in suferinta. aici te ia zbenga pana ajungi la doctor..de la 8 incep sa sun sa vad cine ma primeste..se anunta o zi de vis..ma doare ureceha dreapta, nush ce am, plus ca afara cica e o vreme urata rau de tot..asa mi-a zis omu', eu n-am curaj sa ma uit...
s-avem zile mai bune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

n-am mai plecat la nasi..mi-e lene...as iesi cu fata ca e cald afara si soare, da mi-e lene si la capitolul asta.. andreeap, zici tu ca ai pleca 2 zile fara fata, dar nu-i chiar asa. eu aseara cand am luat-o in brate si am vazut cum se bucura cand ma vede si ma ia de gat si-si baga nasucul in obrazul meu, m-a apucat plansul oricat m-as fi distrat la sanius, gandul tot la ea imi zbura ca vedeam parinti cu copii mici pe pertie. iar cand am strans-o in brate, am sters cu buretele toata distractia, am uitat tot..nu-ti pot explica ce sentiment..dar bine, asa ziceam si eu..ce-as pleca fara fata cateva zile bla bla, da sunt o tuta ca nu pot sta departe de ea. cat despre revelion, nici nu concep sa-l fac fara ea!!! e primul nostru rev in familie sunt mai fericita ca niciodata ca stam acasa..anul asta avem noi invitati...

mama ce program de cacao azi pe hbo..pana la noapte numai filme romanesti

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Laura am fost la Madagascar 2...O sa aveti ocazia sa mergeti la multe filme...toate la timpul lor!

Cleo sanatate maxima! Of ce nasol cu astmul asta...pacatos mai e!

Fetele azi am fost la cumparaturi, apoi am comandat un pui la rotisor...Acum dorm puii! Au fost cumintei...Cri saracu` are asa un ghinion...a si vomitat si si-a spart si buza. mi-e asa mila de el...cate bube rele toate in fundul lui saracu`!

Si eu am o reteta ptr crema anti hemoroizi destul de ok, insa nu se fol in alaptare...daca ii trebuie cuiva o caut!

Analisa, Sabina si Codrin!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Adriana, multumi mult de tot! Nu cred ca va sta nimeni mai mult de ora ,o ora jumate, deci pana la 12,30-12,45 ca nu rezista bebeii.

Laurita, abia astept sa ne vedem! Atunci astept sa vorbesti cu Sis si sa-mi spui si mie sa ma gndesc cum fac in caz ca raman singurica (gasesc eu o solutie, oricum).

Miss, sa stii ca si la noi minunea cu Vlad a durat pana la 6 luni. Dar multumesc Domnului pt lunilea alea ca aveam mare nevoie de odihna. Acum incep sa ma oboseasca din ce in ce mai mult trezirile astea de 6-7 ori pe noapte ale lui Vlad (de fapt nu sunt treziri, plange prin somn, eu fug cu biberon de apa si suzeta....si practic nu apuca se se trezeasca). Nu adorm intotdeauna repede la loc. Sunt dati cand chiar stau treaza cu orele. Ieri si azi am resimtit din plin trezirile astea, am devenit irascibila, nu-mi mai gasesc usor cuvintele, ma balbai. Stiu ca in cazul tau e mult mai dificila situatia si ai nevoie enorma de odihna. Esti de admirat ca tii atat de mult la alaptatul asta. E adevarat, e necesar, dar cred ca e la o varsta cand se poate lipsi de el pt ca tu sa-ti revii. DAr ti-am mai spus asta, nu ma mai repet, nu vreau sa te bat la cap. Eu una n-as fi rezistat la programul tau.

Macar indeseste iesirile astea ca tare bine fac. Aseara dupa petrecere, l-am lasat cu soacra-mea si am mers la bowling unde ne-am distrat pe cinste, am stat numai la sotul meu in brate, ne-am pupacit, am sarit in sus de bucurie de cate ori doboram popicele, am dansat pe muzica de la bowling. Si aveam si un chef nebun de sex! Da, incredibil dar adevarat. Din pacate am avut-o pe sor'mea invitata la noi si n-am putut da curs instinctelor

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna si de la noi, suntem asa fara nici un chef, o fi de la vremea asta urata?
Alysh ce bine ca aveti timp doar pentru voi, noi nu avem cu cine sa lasam pitica asa ca ducem dorul clipelor petrecute 'ca doi porumbei'.
Daca vrei poti merge cu noi, eu stau prin zona si merg cu masina, asa ca aveti loc.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Micaela, multumesc de propunere. SA vedem ce spune si Laurita si stabilim exact cum facem. Mersi mult!

Da, pacat ca nu aveti cu cine o lasa pe cea mica. Poate ai mai scris dar n-am retinut eu....nu aveti nici o ruda pe-aproape, bunici, matusi, unchi? Pt mine e f important sa am clipe libere cu Stef. Sunt putine dar sunt binevenite. Oricum de cand s-a marit Vlad noi l-am mai luat cu noi si la restaurant, mai ales cand am fost la munte, dar numai in locuri in care au sali complet separate de nefumatori. Am oroare sa-mi miroasa copilul a tigara.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap
Mariucai i-a iesit la exudatul faringian heofilus influenze(cred ca nu asa se scrie) virusul care printre altele da meningita.nu inteleg cum ptr.ca are vaccinul facut!

Haemophilus influenzae tip B, parca asa se cheama... Eu nu ma mir ca l-a luat, chiar daca vaccinul trebuia s-o protejeze... am mai auzit si aici de la o mamica nemtoaica aceeasi poveste, dar cu tusea convulsiva: fetita vaccinata si tot s-a imbolnavit grav... Mai mult nu vreau sa comentez, desi as putea...

Sanatate multa!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput