Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,

Miss eu m-am gandit la tine duminica seara, cand dupa ce am fost la un Sf. Andrei, unde Robert a fost in centrul atentiei, toata lumea il striga, ii chiuia, plus doua caprite de verisoare care nu stiau cum sa-i mai atraga atentia, seara la intoarcere mi-a plans+urlat 2 ore!!!! I-am facut baie de relaxare, san nu voia, nimic, nimic Cristi voia sa-l tina in brate, dar eu (de la voi si in special de la tine) stiam ca trebuia sa-l las sa "verse" toata agitatia stransa. Si a adormit plangand saracul, in schimb mi-a facut supriza de a nu se mai trezi pana la 6 dimineata. Oricum voi evita sa-l expun la atata agitatie de acum inainte, eram asa de suparata ca ziceam ca nu mai merg nici la bebe-intalneala, dar m-am razgandit

Si mie imi place la nebunie sa-l simt cat mai aproape, sa-i simt mirosul ala (ai observat cum ii miroase gurita?)... dar o fac cu moderatie sa nu-l obisnuiesc asa.

Pup si fug la fac ciombita de periosoare. Daca o iesi, daca nu ...orez cu carne

Aaaa Daria welcom back si multam de info despre testicole, orice info legata de bijuterii e pretioasa pt mamicile cu baieti.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
gogoasa doarme, motiv de forumeala, pana se dezgheata carnea.
am vazut poze asa de frumoase cu Julia Craciunita!!!!!!!!! de milioane!!!
am vazut zilele trecute ca scria Alysh de costum de mos in carrefour, asa ca ieri luat pe tati de-o aripa si zburat in carrefour suceava (ca noi inca asteptam sa se faca). dar n-am gasit nimic . nicaieri nimic cu mosi, zici ca moldovenii astia n-au auzit ca vine craciunul. mai cautam in weekend in iasi (uite asa ma plimb si eu).
ralu, ma bucur ca te-ai simtit bine la intalnirea de 10 ani. poze ai pus? si felicitari pt kg date jos. eu de azi ma apuc (am zis ca de ieri, dar am uitat si am bagat 1 litru de cola ieri ; sper ca azi nu mai uit). dar deja m-am uitat la pozele cu tortul lui eric si m-a luat foamea
laura, sper ca Mirci e mai bine. pupici de la noi. si te invidiez de nu se poate cu prietenii. pentru mine e un subiect foarte dureros...
o zi buna va dorim!

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salute!

bebe Iustin! Sa cresti mare!

Fetele a nascut Alra? M-am tot uitat la mamici de nov-dec dar nu am vazut-o! E in alt grup?

China si mie mi-a ramas gandul la uncostum verde de spiridus din Anglia, insa sunt bucuroasa ca nu am dat comanda ca uite fetele ce pb au!

Lilly si Eli o sa arate la fel ca Julia de Craciun! Facem niste colaje cu ele 2! Oare le mai deosebim?

Va pup! Revin pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salute!

bebe Iustin! Sa cresti mare!

Fetele a nascut Alra? M-am tot uitat la mamici de nov-dec dar nu am vazut-o! E in alt grup?

China si mie mi-a ramas gandul la uncostum verde de spiridus din Anglia, insa sunt bucuroasa ca nu am dat comanda ca uite fetele ce pb au!

Lilly si Eli o sa arate la fel ca Julia de Craciun! Facem niste colaje cu ele 2! Oare le mai deosebim?

Va pup! Revin pe seara!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Stiam ca si tu ai luat costumas de craciunita de la LaRedoute
Gata, facem colaj cu ele doua.

Fetelor hai sa fixam un termen ceva pana cand putem face poze cu Craciuneii nostri, si-apoi sa facem colaj cu ei.
Eu vreau sa-i mai fac poze Juliei costumata si la lumina naturala, asa ca mai am de lucru .

Am fugit afara.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Pun si eu poze cu tortul lui Vladutz care a iesit intamplator asa, eu comandasem un tort obisnuit si cand m-am dus sa-l iau SURPRIZA: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Sfantul%20Andrei/?action=view¤t=IMG_3903.jpg
Nu stiu ce mi-a venit dar cand l-am vazut m-am enervat pt ca eu nu comandasem asa ceva! Dar tortul a avut un succes extraordinar nu numai dpdv aspect cat si gust! Martipan cu ciocolata si visine.

Alex-sara, i-am dat galbenus de ou de la 6 luni , dar am inceput cu un sfert, acum ii dau jumate amestecat cu branza. Ii place. Dar oul sa fie bine fiert.

Chinabulina, ce rau imi pare ca n-ai gasit costumas. Iti iau unul si-ti trimit prin posta, vrei? Serios vorbesc, vezi daca gasesti la Iasi, daca nu spune-mi ce marime vrei ca nu-i mare scofala!

Laurita, sa inteleg ca Mirci e mai bine si se pregateste de marea intalneala???????
Si eu abia astept sa ne vedem! Deci, contez pe voi, da?

In cazul asta, Micaela, saru'mana pt propunere, ai fost o dragutza, dar cum vorbisem inainte cu Laurita si ea ne poate lua si pe noi o sa-i inghesium pe ei de data asta. Ah, chiar ma gandeam, daca stai prin zona, de ce nu ne vedem si noi? Pe unde iesiti in gral, tu cu bebe?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Pun si eu poze cu tortul lui Vladutz care a iesit intamplator asa, eu comandasem un tort obisnuit si cand m-am dus sa-l iau SURPRIZA: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Sfantul%20Andrei/?action=view¤t=IMG_3903.jpg
Nu stiu ce mi-a venit dar cand l-am vazut m-am enervat pt ca eu nu comandasem asa ceva! Dar tortul a avut un succes extraordinar nu numai dpdv aspect cat si gust! Martipan cu ciocolata si visine.

Alex-sara, i-am dat galbenus de ou de la 6 luni , dar am inceput cu un sfert, acum ii dau jumate amestecat cu branza. Ii place. Dar oul sa fie bine fiert.

Chinabulina, ce rau imi pare ca n-ai gasit costumas. Iti iau unul si-ti trimit prin posta, vrei? Serios vorbesc, vezi daca gasesti la Iasi, daca nu spune-mi ce marime vrei ca nu-i mare scofala!

Laurita, sa inteleg ca Mirci e mai bine si se pregateste de marea intalneala???????
Si eu abia astept sa ne vedem! Deci, contez pe voi, da?

In cazul asta, Micaela, saru'mana pt propunere, ai fost o dragutza, dar cum vorbisem inainte cu Laurita si ea ne poate lua si pe noi o sa-i inghesium pe ei de data asta. Ah, chiar ma gandeam, daca stai prin zona, de ce nu ne vedem si noi? Pe unde iesiti in gral, tu cu bebe?

Vlady

ce surpriza cu tortu!!!! e superb, nemaipomenit, atragator, ce mai, de unde l-ai luat?

inca nu a nascut alra. nu e trecuta pe prima pajina la nov-dec, dar nu e bai, io o urmaresc . Are inca colu inchis... si a pierdut dopu.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mda, am scris ceva, am salvat in drafts si acum nu stiu de unde sa-mi iau mesajul salvat asa-mi trebuie.
mihaser, si eu am vrut costumas de spiridus verde de pe mothercare, dar m-am trezit, se pare, cam tarziu...
alysh, ciocolata si visine? si-mi place poza asta tare, tare mult. sunteti asa de frumosi amandoi! ca sa nu mai spun ca esti o draguta sa vrei sa-mi trimiti costumas. nu mi-ar fi trecut prin minte. iti multumesc mult. te anunt daca nu gasesc
ma duc sa vad ce face supa si poate mi-amintesc ce vroiam sa scriu

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alyshexcelent tortul. sa ne spui de unde l-ai comandat...meu mor dupa martipan!dar arata si supertare!
Pt 10 e stabilit, trecem si va luam! abia astept.
Da Mirci e bine, multumesc lui Dumnezeu. Azi iesim afara.
Lilly buna ideea cu colajele de Craciun, eu nu am inca outfit, dar fac galerie!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Ralu_t,de fapt noua ne-a dat dr de fam crema pt coji(cum s-ar spune po****r) frecvent intalnite la bebei ,dar cred ca merge si la cuti al tau,nu are ce sa-i faca rau.E suuuper,din 2 aplicari am scapat de ele.Te duci la farmacie si ceri sa-ti prepare:acid salicilic 0,1g+vaselina 10g.Suuper ieftina si suuuper buna,se aplica in strat subtire pe zona afectata cu 30 min inainte de baie,apoi dupa baie cu o perie moale se curata cojile.Doamne ajuta sa scapati!!!

Am gasit in sfarsit remediul lui nea Nelu,ca ne disperase cu "tintele"lui,de la atata morcov.Am copt marul si in afara faptului ca l-am papat binisor,am si "produs" in timp ce papam.Sa-mi spuneti si mie daca pot schimba baza piureului de legume,ca deja avem o saptamana de cand papam morcov la greu,cu o rondea de cartof,una de telina si mai nou juma de dovlecel.Adica pot pune mai mult cartof si mai putin morcov???Sau facute alte combinatii fara morcov,ca ne dispera cu nea Nelu...

Iulia,bine ca ne-ai zis de brad,sa ajungem si noi pt cadoaie daca au lucruri faine.De fapt s-au dus smekerii mei ieri pe zi in plimbare pana acolo,azi tre sa ies si eu...

Cu trezitul noaptea si noi avem probleme si nu's daca neaparat e pt tzitzi,cat ne foim de caldura,etc.Sa incerc o suzeta???Daca nu mai vrem tzitzi pe urma???Ne-am invatat si in patul mare,la mami si la tati,asa ca dupa o ora,maxim doua in patut,sarim in pat si sugem la"cerere".

Mai apar si eu cand pot,ca suntem acasa toti 3,sa profitam cat putem de vacantza lui tati!!!Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Nu stiu de ce moderatorul inlocuieste po****r cu stelute sau vor sa scriu,"cum s-ar spune in popor",poate asa nu-i rusinos.Doaaaamneee....

Mergi la inceput