Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
Daria_Ioana spune:
Darius a dormit atat de bine azi .
Insa eu tot nu m-am putut odihni deoarece Casandra a avut numai vise urate , a plans prin somn , a fost atat de agitata,voia sa doarma numai pe mine.
Cum o puneam jos se trezea ,se urca iar pe mine , si e destul de grea ,de abia mai respiram.
S-a culcat atat de tarziu ,tot spre dimineata.
Nu mai stiam cum sa o adorm ,era intuneric , ea se dadea jos din pat , s-a si impiedicat, a si cazut.
Si nici nu dormise ziua deloc.
Acum s-a trezit si plange .
E foarte agitata si chiar nu inteleg de ce .
Probabil ca nu ar fi chiar atat de rau sa incerc sa ii dau niste Romergan.
Am evitat tot timpul , dar mai are o luna si face 2 ani si tot timpul a avut probleme de somn .
Voi ati folosit vreodata vreun sirop care sa calmeze copiii ca sa doarma mai bine?
Nu stiu ce sa fac ,caci am tot incercat in 2 ani de toate si Casandra are probleme cu somnul .
MA ingrijorez pentru ea mai mult caci nu se odihneste niciodata bine si e foarte nervoasa si agitata in somn.
Daca ar fi sa vorbesc cu un doctor ,oare la ce doctor ar fi mai indicat sa merg?
stefany_p spune:
Mihaser, multumim de urare, se pare ca Iustin e singurul din gasca nascut pe 2..
mai aveti nopti albe? eu cum zic ca-i gata, cum mai vine una
Nicole1980 spune:
Mi-au venit o parte din produsele de la mothercare, sunt incantata de calitate. Am comandat si pt nepotica mea niste bluzite, care sunt mult mai frumoase in realitate decat pe net. Pacat ca s-a produs incurcatura aceea, ca asta ma face sa nu mai comand nimic prin babystuff.
Eu am facut un calcul daca comand direct si ies mai ieftin daca iau in calcul si cursul valutar...
Alysh- tortul este super…este cel de la Ana Pan, cu martipan ? Acelasi l-am avut si noi pt 5 luni ale lui David, insa decorat altfel. Super poze, super tort, super printisor.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daria_Ioana Darius a dormit atat de bine azi . Insa eu tot nu m-am putut odihni deoarece Casandra a avut numai vise urate , a plans prin somn , a fost atat de agitata,voia sa doarma numai pe mine. Cum o puneam jos se trezea ,se urca iar pe mine , si e destul de grea ,de abia mai respiram. S-a culcat atat de tarziu ,tot spre dimineata. Nu mai stiam cum sa o adorm ,era intuneric , ea se dadea jos din pat , s-a si impiedicat, a si cazut. Si nici nu dormise ziua deloc. Acum s-a trezit si plange . E foarte agitata si chiar nu inteleg de ce . Probabil ca nu ar fi chiar atat de rau sa incerc sa ii dau niste Romergan. Am evitat tot timpul , dar mai are o luna si face 2 ani si tot timpul a avut probleme de somn . Voi ati folosit vreodata vreun sirop care sa calmeze copiii ca sa doarma mai bine? Nu stiu ce sa fac ,caci am tot incercat in 2 ani de toate si Casandra are probleme cu somnul . MA ingrijorez pentru ea mai mult caci nu se odihneste niciodata bine si e foarte nervoasa si agitata in somn. Daca ar fi sa vorbesc cu un doctor ,oare la ce doctor ar fi mai indicat sa merg? Mami de Casandra (06 ianuarie 2007) si Darius ( 14 mai 2008) |
Am auzit pediatra recomandand unor parinti Calma baby e din plante.
Virginia pe bune? Se inlocuieste po****r cu stelute? Credeam ca-i o gluma a lu' Cleo Raspuns, da! Incredibil! In-****ing-credible!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
simonacip spune:
Sunt pe fuga ca tb sa-l iau pe david
V-am citit tot in fuga si vreau doar citeva chestii sa punctez
Cleo, stai linistita cu singulaire-ul NU E CORTICOID, poti sa-l iei linistita. E inhibitor de nu stiu ce...dar nu e cortizon.CUm te mai simti??
Lilly, superba craciunita, rochita la fel, minunata!
Alysh , tortul cu Fulger m-a dat pe spate...David cred ca-l contempla la infinit, si-si aducea si celelalte masini din "Cars" linga el, sa fie pe de-a plin multumit SI eu am vrut sa-i fac acum, la 4 ani dar nu-l puteau face pe asta la Piticot unde l-am facut eu>..Asta e , data viitoare!
Ralu, Andreea, va multumesc din suflet pt ofertele de a ma lua cu voi, sper doar sa ne facem bine pina atunci
Noi am fost la dr azi, mi-a zis ca e mai bine, la plamini nimic, mi-a dat doar niste pic de nas si aerosoli doar cu ser in continuare. Doamne Ajuta!. mi-a spus insa sa-i fac prevenarul. Si am sa i-l fac.Din cauza de David care aduce fel de fel de la gradi.Astea fiind spuse, va pup, ne citim mai tz.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
virginia, io ii dau fetei la masa de legume un piure care contine un morcov mic, un cartofior intreg, o rondea de dovlecel, o rondea de patrunjel, praz care uneori uit sa il scot, o bucata de ardei despielitat, 1-2 linguritse de piept de pui tocat (am fiert o gaina de tsara, si am blendurit pieptul, si portionat in borcanase in congelator). Adica difera de la zi la zi, functie de dimensiunea ingredientelor. Mai nou, iau un dovlecel, un patrunjel, 2 ardei, spal si si portionez in congelator, fac 4-5 portii, la nevoie sa scot paharu si curat proaspat morcovu si cartofu . La fel carnea e fiarta si tocata. Nu fac in fiecare zi, pt 1 lingura din fiercare ash tampi.
lorich, nu stiu ce ai vrut sa zici . Doar da cu rima.
simonacip, sarutmana ma simt mult mai bine, o fo o criza urata. Ma duc (candva) la dr de famelie, sa ma ia in evidentsa ca boala cronica, eventual sa imi dea nishte sfaturi si daca o trimitere undeva la munte pt tratament si odihna...mai ales ca io visez multe pe banii aia de la anu de 85%.
imi scuzati prostia & limitarea de perceptie, dar nu stiu ce se inlocuieshte cu stelute. zice ti cu spatii, de genul: p r o s t i e. Poa nu se prind. Ca io nu m-am prins inca
edit: m-am prins. poti scrie POP U LA R. Vorbim de formatia U R care canta muzica pop, da? .
fetelor, deseara se duce la o vizita alra. Io stau geana, dar am scuturat de praf majoretele, sunt aliniate langa debara. Va rugam, scoateti-le de la naftalina!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Nicole1980 spune:
La multi ani IUSTIN de Stefany - sa cresti amre, sanatos si voios !!!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Lorich spune:
Cleo stai ca m-am prins, ca nevasta de programator ce sunt, mi-am dat seama ca un programel inlocuieste imediat oriunde apare cuvantul cela cu patru stelute, ca doar nu sta moderatorul sa inlocuiasca in timp ce dau eu vizualizare. A, si faptul ca se inlocuieste si in popupar e probabil vreun bug. Hihih
Ei ce probleme a io..uite ca mi se ard chiftelele.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
E un program, normal, un filtru dupa cuvinte cheie pe care le inlocuieste cu **** sau cu 'ia o pauza', inclusiv daca sunt in interiorul altor cuvinte, de asta iese asa 'po****r', 'creia o pauzaste' (da cu crema adica), 'ia o pauzare' (femeie adica), 'po****tie' si alte variante. La fel se elimina si linkurile catre site-uri concurente.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
chinabulina spune:
la multi ani, pui mic, canadian, iustin!!!!!!!! (am o amica in canada cu fetita iustina )
si pentru alra fara numar!!!!!!!!!
mi-am amintit ce vroiam dimineata. sa va intreb cate mese au copiii vostri pe zi. a mea mananca doar de 4 ori. nu-i cam putin? eu ii dau mancare doar la cerere, de frica de ingrasat. dar nu-i totusi cam putin? asta se intampla de vre-o sapt, de cand am bagat carnita, asa ca nu pot sa-mi dau seama daca ia sau nu in greutate...
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt