Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 9
mihatp spune:
Daca observati ceva in neregula, sa stiti ca asa e!
hai ma, asa trist suna...poftim o
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
tuchita spune:
Miha, eu mai sunt!
Eu am o faza cu bradul artificial...ala nu e de plastic? si nu cumva prin producerea lui se polueaza mai mult? si nu e nici biodegradabil....
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
Nicoleta spune:
Miha, tu ziceai de alergii?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
CristinaGoji spune:
eu inca-s aici Miha, ca mi-i dus randunoiul la o beuta FINALLY!!! ca toti prietenii lui cred ca eu nu-l las, nu stiu ei ca asta adoarme inaintea copkiilor!si eu il astept ca nu ma pot hotari cu care din copii sa ma culc.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Eu ziceam Nico de alergii
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mihatp spune:
tuchi, ba, da' l-am luat o data si nu mai tai 10 d'ailalti
nicoleta...eu sunt cu capu' mare din te miri ce.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Nicoleta spune:
Miha, eu radeam singura cand scriam aia cu neregula! Ma refeream la textul meu, la incurcatura de ganduri din capul meu... Mie mi se pare comic!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Kya spune:
Deocamdata e foarte comod asa, cu alegerile copiilor, nu?
Stai sa vezi cand o sa ceara jucarii. Deocamdata, azi la pranz fii-mea a ros jumatate de ora capacul de la biberon.
Mama a zis ca o sa-i ia o telecomanda de jucarie, sau un telefon de jucarie. Poate nu mai atenteaza la alea adevarate. Sincer nu prea cred ca se va lasa pacalita.
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
cristina si eu le am p'astea. iar de randunoi... cel din baia mare nu s-ar da scos din casa fara mine, dar adoarme dupa Luca numai din cauza ca ii face baie.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
tuchita spune:
de-asta stai tu treaza, cristina!
Sa vezi maine ce jale o sa fie, ce-o sa-l doara capul!
Miha, nu stiu ce sa zic...mie nu-mi plac! si recunosc ca ma straduiesc sa strang hartiile din casa si sa le duc in strada la containerul pentru hartii, nu-mi iese mereu...dar incerc!
si faza trista e ca pe amaratii aia de brazi tot ii taie cineva, ca piata-i plina!
Si-apoi, cum ar putea sa fie un Craciun fara ca eu sa ma cert cu randunoiul ca inca n-a cumparat bradul, ca il ia pe cel mai jalnic din piata din cauza ca e zgarcit...
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)