Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
Si eu am brad de plastic. La fel, l-am cumparat odata, si-l am pentru 10 ani.
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp cristina si eu le am p'astea. iar de randunoi... cel din baia mare nu s-ar da scos din casa fara mine, dar adoarme dupa Luca numai din cauza ca ii face baie. Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + la 7 luni Luca creste Miha scade |
Miha, mai ai un alt randunoi care nu-i din baia mare?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mihatp spune:
kya, zicea si Dan sa stam anul asta sa rasuflam, ca de la anul va trebui sa ne socotim banii de cadouri, ca va incepe sa-si spuna preferintele.
tuchi...m-ai pus pe ganduri ca oricum greu m-am hotarat la plastic, si sunt in mare dilema ca nici asa, nici asa...
azi citeam in domus de mobila eco si era in poza numai lemn... in ce fel e eco, daca tai o groaza de copaci s-o faci?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Kya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tuchita
Miha, mai ai un alt randunoi care nu-i din baia mare? Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
CristinaGoji spune:
Ha, Tuchi, stiam eu ca-s gemeni ai nostri!
A propos de gemeni, ma uit deseori la o emisiune pe discovery travel&living despre o familie cu 8 copii, 2 fetite gemene de 6 ani si sextupleti de 2 ani, e extraordinara! si imi da putere sa merg mai departe. azi cand ma uitam la emisiune m-a trasnit un gand in moalele capului, ce-ar fi sa mai fac eu unu? cum oare o fi viata fara bebe mic in casa? ca am uitat!
Kya - nu tine faza cu telecomanda si telefon de jucarie, am incercat la intaiul-nascut mai bine cauta un telefon si telecomanda adevarata gata stricate.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mihatp spune:
[quote]citat din mesajul lui tuchita
Miha, mai ai un alt randunoi care nu-i din baia mare?
hai ca a iesit fain!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Nicoleta spune:
Pai daca tu crezi ca ai din-astea bine ar fi sa mergi sa iti faci niste teste cutanate (asa cel putin a facut fi-miu), si daca iese da la "acarieni" te consiliez in alegerea unui aspirator performant! Acuma lasand la o parte gluma (si nu am baut nika!), cred ca si eu ma voi duce sa imi fac testele astea, parca vad ca eu is cu "gena de vina".
Si cum nu ma pot abtine... nu se scapa de acarieni asa usor, de fapt nici nu poti scapa... ii poti kilari insa cat mai bine, astfel incat sa nu mai provoace reactii asa urate la cei cu alergii. Si uratii astia stau ascunsi peste tot, in canapele, in saltele, in paturi si in perne, in lenjerii, in haine, in praful de peste tot unde nu te-ai gandi ca e asa ceva... Si ca sa schimb toate saltelele din casa (2 mici si una mare) m-ar costa undeva peste 1500 euro, o perna este rezonabila la pret, dar trebuie schimbata periodic, o perna de firma este 500 ron. O pilota antiacarieni se duce si ea pe la 3-400 ron, lenjerie de pat inca nu am vazut... Ideea este ca Stefan nu sta numai la el in camera, este un copil zbantuit si sigur va reusi sa provoace praful pe care un aspirator mai ok la pret l-ar lasa in urma (lasa cam 10%, ca iese pe partea ailalta). In plus aspiratoarele (cu exceptia celor cu filtrare in apa si fara alte filtre) pastreaza sacii saptamani intregi, devenind ele insele bombe de acarieni... Hai ca mai bine ma opresc aici. Alergicii (sau parintii lor, dupa caz) trebuie sa investeasca intr-un aspirator foarte bun, cel putin! Asta vazut ieri videaza perne, "bate" si aspira saltele de 20-30 cm...(scoate praful, acarienii...) Hm, la cat l-am laudat, ar trebui sa mi-l dea gratis! Si inca nu stiu daca il vom cumpara pe asta sau pe altul, dar SIGUR vom lua unul foarte bun!
O noapte buna!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
tuchita spune:
Ilinca isi doreste un catel care rade pe care l-a vazut in vitrina la farmacia de jos, " ca sa aiba si catelul cel mic o mamica!"
Atat, dar nu cred ca ar suferi foarte tare daca i-as mai lua o carte de colorat! se bucura ata de mult la orice chestie daca ii spun ca este CADOU!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mihatp spune:
nicoleta am vazut mai demult pe Discovery o emisiune despre "animalutele" din pat si m-am socat. a trebuit sa fac eforturi sa uit ce am vazut daca mai voiam sa dorm la orizontala. mama, da urati mai erau!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
amira_roxana spune:
la Amira n-a tinut faza cu telefon/telecomanda nefunctionale...n-are farmec dom'le!
ma duc la !
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUME DE ANDREEA, ANDREI!