Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Tuchi, Ilinca ta e o scumpa!
Deci nu ma hotarasc sa plec la culcare..
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Miha, da ma, norocul e ca sunt mici rau, si nu-i vezi cu ochiul liber!
mihatp spune:
tuchi, am vazut azi la stiri un dinozaur ce rasounde cica emotional. la mangaieri. costul: 1500 ron
. cica alternativa la animal de casa! bietii copii si parinti! ce sa-i zici unui copil ce vede la televizor jucarii la preturi d'astea?! sa am oricati, dar n-as da pe o jucarie atat! sau poate da?!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Nicoleta spune:
Si, fireste, maslina...
tuchita spune:
Aoleu, Nicoleta, tu lucrezi in vanzari?
ca daca il mai aluzi mult il cumpar!( n-am cu ce, dar zic si eu!)
n-are nimeni alergii la mine in casa, dar recunosc ca mi-ar placea sa nu mai fie praf!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihutza11 spune:
Olgutza
Sophie julita! ce dulce e ea!
subscriu si eu cu jucariile VTech.. Andra are laptopul, mingea muzicala (primele doua din www.walmart.com/search/search-ng.do?search_constraint=5427&ic=48_0&search_query=VTech&Find.x=0&Find.y=0&Find=Find" target="_blank">lista de aici) si inca un ursulet...
Ela
bolnaviorii!
Luny ce veste buna!
Mufy delicios ca de obicei!
Liana ce tareee poza!!!
s-a mai inmuita Te(r)o?
vad ca vb de masini.. ce bine de americani cu automatele lor, nu? nema ambreiaj
, desi a noastra tot clasica e, ca randunoiul parca nu poate conduce de astea automate.. dar a zis ca atunci cand o sa luam masina nr 2 o luam automata pt mine
... dar pana atunci mai e..
Gecko dar ce ati patit mai? 
Bubu frumusei baietzii tai!
Roxana si Valentina bine ati reaparut!
Simo 
Vio
de mult timp nu ne-am mai vazut! vad ca te-a cam acaparat Sean! si eu o mai iau pe Andra in pat cu noi (de obicei dimineatza de pe la 4-5 pana la 8 cand ne trezim), ca si mie mi-e drag de mor.. ca sa nu mai zic de randunoi, ca el ar dormi intr-una numai cu ea..
ar mai trebui sa apara si Cuscra mea, ca nici ea nu a mai dat de mult pe aici.. unde esti Cuscra???
Clodutz ce comica e caciulita cu urechiuse!![]()
Cristina, Nicol 
Stelutz esti mai bine?
Bitza 
Mimo tre' sa recunoastem ca are gusturi fata cu bratara ..hihihi... ![]()
apropo de globuri.. eu azi am achizitionat acest clopotel/glob
Bravo Sanziana!
Tuchi hai ca imi plac tuchismele! 
si sa mai dam o tura de beut ca si Andra e tot o Andreea 

si
LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele ANDREI, ANDREEA, ANDRA, ANDRADA! 

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihatp spune:
nicoleta mananci frunctul copilului!![]()
am vrut sa adaug apropo de brazi... asa m-am gandit si eu anul trecut, ca oricum ii taie si daca nu-s cumparati ii arunca, macar asa ajunge impodobit la noi in casa si face bucurie unei familii. dar apoi mi-am zis ca daca or vedea ca nu se mai cumpara, poate la anul o sa taie mai putini, si tot asa. asa ca anul asta le dau un vot de blam. ma tin tare si ii sfidez, killeri de copaci ce sunt!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
Nico, ai ratat maslina! ti-am pus bete in roate!
Mihaela
Andreei mascate.
se vede ca nu merg maine la serviciu. ce ora de stat pe forum! ne prind din urma americancele!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Nicoleta spune:
NU ma Tuchi, dar poate ar trebui sa ma fac dealer, acuma ca tot am invatat cate ceva...
Si serios, am inteles ca trebuie sa dai cu aspiratorul mai des doar la inceput, sa aspiri si peretii... apoi se rareste treaba, si nu se mai asaza praful pe mobila asa de mult si des... Sa vedem, banuiti ca va voi tine la curent...
Mie imi place mirosul de brad! Se pune daca in schimb plantez... pomi fructiferi?