Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 8
CristinaGoji spune:
Tuchi - nici o sansa cu omu! Nici al meu in 10 ani habar n-are cu ce imi place mie sa ma "relaxez". Eu ii scriu pe lista de cumparaturi ce-mi trebe si musai sa se conformeze.
Bubulina - eu stau fara ciorapi, dar nu in tricou, si afara la un fum tot fara ciorapi ies, in slapi de baie Cu tickerul - bine mai zici, tre sa ma ocup de asta, da nu-mi plac treburile astea organizatorice, poate il sterg de tot de-acolo zi-mi mai bine cum se fac papanasii fierti ca vrea sa-i fac maine la Vladut
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
tuchita spune:
Raluca, , hai noroc si la mai mare, merge fata in picioare!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
CristinaGoji spune:
Nu poci vedea filmuletul Kya, dar a facut Tuchi tuchismo-rezumatul! Felicitari!
Hai mai Tuchi, nici chiar asa, daca vii iti dau un cojoc gros sa-l pui pe tine, asa vii?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
amira_roxana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita Raluca, , hai noroc si la mai mare, merge fata in picioare! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
super tare sanziana1
tuchita spune:
Cristina, daca ma lasi incaltata si cu haina pe mine, vin!
Si la mine se incarca greu filmuletul, dar am vazut primele 10 secunde! daca mai urmeaza ceva...nu stiu!
LA MULTI ANI, ANDREELOR SI ANDREILOR!
am uitat se semana graul! sa ma apuc acum sau sa las' pe maine??
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mimonix spune:
Am vazut filmuletele ...scumpi foc protagonistii Filmul cu Stefan , film de familie...atmosfera, tati, fratiorul, Stefam concentrat pe marul ala In schimb filmul cu Mufa, comedie curata Bai cata veselie si energie in c---l lui Yo cred ca d-aia i s-a strans si putzi, e agitata
Kyanu in uichend, never ...si vineri la pranz era omor, azi nici nu vreau sa stiu
Tuchiai epuizat resursa de tuchisme in discutiile existentiale...tztztz
Stela+Bubusi cu mine in clubul friguroaselor...si eu tot asa...minim 25 de grade imi trebuie Dar v-am zis, nu vreau sa invat copilul asa, ma infofolesc eu si asta e mai trag si-o dusca seara cu voi [hic] Bubu, marti trebuie sa o duc pe teo la scoala si numai pe la 12.30 as putea ajunge...daca va mai lalaiti, va prind
Ma duc la nani ca mi-a ajuns Campari la creier cred .Noapte buna , fara frichineli
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
fetelor.
Daca tot continua asa, pana in februarie cand vine tat-su acasa, o sa se duca singura sa-l ia de la aeroport
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Tuchi, erau rufele de calcat si am si zis ca le calc...hi-hi, acum e ordine deplina, nici macar n-am ce face...daca nu e Vlad de 2 zile toate sunt la locul lor
Ce tare e Sanzi! Si lui Stef ii place la plimbare prin casa.
Mai, dar mie mi se pare atat de repede...oricum el singur s-a ridicat in picioare si vrea la plimbare.
Mimo, sigur ne gasesti, ca mai intai o lalaim prin magazine si apoi in supermarket
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
Nicoleta spune:
Ma, va stric cheful daca incep io cu acarienii...
Deci Bubu azi am smotruit pentru toata saptamana... trecuta, din pacate. Deci saptamana viitoare nu trebuie sa mai fiu lenesa! Ca uite ce patesc sambata! Insa eu ziua nu am timp de nimica, Matei e agatat de mine, cand sta nitel jos trebuie sa ma ocup de cel mare (mai vrea si el una alta... mancare ), mai iesim si pe afara... nu am timp de smotru decat cand e sotul acasa sa se ocupe de copii, dar oricum facem cu schimbul...
Maine avem si noi musafiri (dupa mult timp...), dar nu am timp de prajituri de casa, asa ca vom cumpara (dupa bunul obicei...).
Am vazut si eu Metro plin de jucarii, dar nu am avut timp sa vizionez... se apropie Mos Nicolae si Stefan vrea un castel de la Playmobil, mai exact asta http://www.dinoland.ro/p-902-castel.aspx , dar am asa o vaga banuiala ca nu-l va primi... Matei cred ca si-ar dori inca o lingurita de silicon de la Chicco, ca asa si-o indeasa pe asta de-o avem pe gat (goala, fireste) ca ma tem ca o inghite si nu mai are apoi cu ce se distra copchilul! Ce cuburi Fisher Price! Ce omuleti de la Lego... Ce "softuri" de le Clemi... NU, nene, lingurite! Si castronele! Eu nu reusesc sa nu ii iau lui Matei totusi cadou de Craciun ca ma intreaba apoi al mare de ce nu a primit si frac-su, si gata mitul!!
Si incalecai pe-o sa
Insa calul nu era...
Daca observati ceva in neregula, sa stiti ca asa e!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mihatp spune:
Stela poate tine de frig. Hai ca pana ajung eu la zi, te-a luat si somnul! NB
Bitza noapte buna si tie.
Bubu, ce randunoi exemplar ai tu acasa! Apropo de brad, votez si eu pentru artificial anul asta, m-a lovit si pe mine ecologia, desi urasc ideea de substitut.
Cristina, sper sa gasesti o solutie pentru concert! cred ca cele mai pretuite amintiri ce le am sunt de pe la concerte.
Hai ma, ca ma chinui sa va ajung, si voi va tot indepartati. Fata Morgana scrie pe craca asta!
Kya si Luca alege oricand o sticla de plastic in fata jucariilor colorate, cantatoare, miscatoare etc. asta a fost si argumentul randunoiului ieri, cand ma chinuiam sa gasesc cea mai complicata jucarie din mall.
Bai ce mi-a placut “tuchismul” cu dezordinea de pe canapeaua lu’ Bubu! Nici ca se putea o persoana mai potrivita! Bubu si dezordinea- antiteza! iar discutiile existentiale nu se potrivesc decat la un pahar de ceva, intr-o crama. asa am invatat la facultate!
Kya, ce bine suna…sa-ti fie de bine timpul petrecut cu Sanziana! Cand ajunge acasa jumatatea? Aha, am aflat cand am ajuns la “zi”.
Mimo… acum ca am ajuns la linia de sosire, pleci?!
bine ca acum va culcati cu toatele...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade