Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
CristinaGoji spune:
Bubule - am zis eu ca-s denaturata, ca pe mine ma lasa inima s-o las fara cadou de Craciun.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
bubu05 spune:
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
CristinaGoji spune:
No uite-o ca apare in miez de noapte, te-au lasat musafirii?
Bubu - [emoticon cu omulet care-si face cruce] cum maica sa ingheti la 21 de grade?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
bubu05 spune:
Zauuuu! am mainile gheata! dar ti-am zis, stau in tricou, ciorapi nu pot sa port in casa, dar am niste papuci grosuti , aia de i-am luat de la Debenham's, arata ca niste cipici plusati
Edit: N-ai mai schimbat tickerul lui Vladut si saracul copil a facut 2 ani de mult
Edit 2 : Aoleo, Cristinico, ce mic e Vladut!!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
iaca or vinit tuchismele, sa va ofere ceva din putul gandirii!
Musafirii au plecat repede, ca si ei aveau copil, dar eu m-am uitat linistita la "NEGASTAL" cu copchilul cel mare pana pe la a treia publicitate cand s-a dus la culcare, apoi am avut discutii existentiale cu randunoiul, dar tot la voi m-am intors!
Nu mai am nik de beut, sotul meu iubit a cumparat vin alb dulce cand mie imi place ala sec, si daca s-ar putea si rosu, dar daca in 8 ani de zile nu a invatat ce vin imi place, oare merita sa mai sper sau sa ma duc sa-mi cumpar singura?
Am vazut poze, filmele nici la mine nu mer, dar in general nu merg noaptea, nu stiu de ce!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
Kya spune:
Am facut astazi imensa prostie sa ma duc cu mama la Auchan - si cu Sanziana.
Aglomeratie ca la balci
Copilul nu a vrut sa mai stea in caruciorul de la magazin
A adormin in brate la mine, si ma simteam ca tiganii aia care-si cara plozii adormiti prin oras...
Concluzia - never ever in weekend, never ever cu copilul! (cel putin acum)
Aa, si jucarii nu o sa-i iau nici eu, pentru ca are destule, cu care oricum nu se joaca. Prefera o lingura, de exemplu, ultimei papusi cumparate. Deocamdata jucariile ei preferate sunt instrumentele din bucaratie, si bucati de pungi (ii tai bucati de pungi pe care le fosteste pana la epuizare)
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
Luny, am vazut pe Mufa ce agita punga.
Ce le place galagia la puiuti! Eu m-am jurat ca n-o sa-i iau papuci d-aia ce suna. Dar multe am zis inainte de-a fi el, asa ca nu stiu. Am citi un articol ca de mici isi arata testosteronul asa ca sa ne tii!
Buna treaba cu prajiturile Mimo! Asa oaspeti sa tot ai!
Un bravo pentru pui de Vio, ca i-a venit mintea la cap, si inima la loc mamei! Si sa stii de la mine Sean, papa e buna!
Simo, m-am socat… ma socam daca nu-ti dadea tie tort, dar copilului!
Gecko…vorbesti codificat! Hai inapoi si ne linisteste. Si mi-e dor de tine!
Ariel, ursu…
Raluca, la miez de noapte inca munca!
Mimo, tare Teo…gusturi elevate, pretentii, super!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Kya spune:
Ultima realizare
Si de baut, va dau eu gin tonic.
tuchita spune:
Bubule, am vazut dezordine la tine pe canapea!
Cristina, eu la tine in vizita o sa vin numa' vara, ca atunci si mie imi place la rece!
Mimo, daca auzi un clinchet de dimineata, cand s-o ridica Vladutul in picioare....e de la clopotelul din burtica!
Olga, sa utilizati sanatoase jucariile, poate om ajunge si noi, dar cica masina e gata de-abia joi!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp Raluca, la miez de noapte inca munca! |
mda... trist dar adevarat. Dar de luni sunt libera toata luna!!