Puiuti de randunici 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Stela - defineste "cancer de frig" cumva 19 grade? temperatura in casa asta seara cand au facut baita pruncii mei???

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Stela - defineste "cancer de frig" cumva 19 grade? temperatura in casa asta seara cand au facut baita pruncii mei???

Vladic
Daria

Eu mi-s mai baba decat pruncii tai,deh..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Bai,ptiu ptiu,ca incep si eu ca mimo,geniala ideea cu globuletele.

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mdaaa…se trezise Stefanoiu, cum am presupus si si-a baut restul de laptic. Trecusera 2 ore de cand i-l facusem, dar i l-am dat tot pe ala, ca mai avea putin si urla

Vio, ma bucur mult ca ne-ai povestit de voi, ca Sean si-a revenit cu mancarea. E bine ca nu l-ai fortat si si-a revenit singurel! Si-mi pare rau ca si el e tzatzo-dependent…dar e bebe, mai!

Clau, ce bine ca mi-ai zis de jucarii! Abia astept sa merg si iau mingea aia ca-mi place mult! Am vazut-o la o fetita cand am fost la munte.
Sa stapaniti sanatoase achizitiile si sa ni le arati si noua!

Nico, ce-ai muncit mami? Curatenie??

Clodet, cam rarut…am vazut caciuloiu’..hi-hi…mai mami, dar de ce sta cu caciula in casa?

Nicol, i-a placut tare sa-l morfoleasca singurel

Mimo, daca il inghitea sigur il auzeai tu…tusea intr-un fel sau se ineca…sper sa nu fie la el in burtica…poate il gasesti in kk
Fata, MARTI vin la Auchan, ca e randunoiul liber! Si venim singurei, ii las pe astia mici cu Lica sa ma uit in liniste.
Ooo, dar stie fata ta ce vrea de Craciun

Gecko, ce faci? A patit ceva bursucel? N-ai mai facut si tu un nesquic loz…ai auzit ca sunt la regim

Soviiiiiiii!!

Roxana, wow, 1l de laptic!! Ce muuult! Bravo! Dar nu e prea mult?
Da mai, a crescut si baiatul meu

Olgutza, in privinta asta chiar sunt super multumita de randunoi, sta cu amandoi baietii, se joaca, are chef de joaca, le face baie, le da sa pape, ii schimba, oricat de obosit ar fi, nu se da in laturi. Noaptea se trezeste la Stef, de cand cu frichineala…
Ohoo, ce Mos darnic, cate jucarii! Noi scapam mai ieftin, ca avem deja carti si alte chestii de bebici
Si eu ma gandesc la brad de plastic…nu prea imi place, dar si mie mi-e mila de braduti…

Stela, vad ca si tu esti “socata” de cum papa Stef…ha-ha…daca vedeati voi cu ce pofta papa…in montaj se aude cum scrijelea cu dintzosii!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Buey si sa va zic necazul meu: vine Smokey la Cluj!!! si vreau sa merg! ca ultima data cand au fost eram studenta si n-aveam bani de bilet! Si amu am chiar de 2 si n-am cu cine-mi lasa pruncii, ca incepe concertul la 8 si ei numa pe la 9 jumate se culca Sa-i trezesc oare la 5 in ziua aia? si dupa aia oare nu adorm la concert!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

ca mi-a inghetatin hol.

Stela,

Mergi la inceput

Cristina, eu am 4 cutii mari cu jucarii, plus altele insirate si o gramada din astea muzicale...dar parca nu ma lasa inima sa nu-i iau si lui ceva nou...plus ca o sa primeasca de la mine dela servici si de la randunoi cadouri...dar...le dau si eu cu tzaraita, de Craciun, de Sf. Stefan, de Sf. Ion, de zi de nastere , le pastrez bine

Olga, eu mereu ratez Mondenii, pt. ca e Vlad la desene sau ma joc cu ei si tot pe net le vad si eu . Aseara am prins in reluare la tv si sunt de coma astia cu Tokyo Hotel, frate...nici macar nu stiu cum canta aia...Apropo, fata nasilor, care e clasa a 5-a de vreo 2 ani e fan

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Ah si sa ma laud ca si Daria de vreo 2 zile mananca enorm! estimez ca vreo 300g de cereale, 300g legume si 2 iaurturi de 150 ml si 2 mese de laptic! Si i-a iesit in sfarsit al doilea dinzos.

Cuscra Alice la Daria nu-i placea deloc iaurtul, dar cand am incercat sa-i dau iaurt Muller simplu, care e putin indulcit, mananca 2 odata!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Cristinico, la mine sunt 21 de grade si mie mi-au inghetat mainile pe taste , dar stau in tricou si din cand in cand mai dau drumul la AC sa ma incalzesc. La astia mici in camera sunt 24 de grade
Si noaptea ma invelesc cu pilota pana peste urechi ca sunt friguroasa tare.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput