Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Olga sa va fie de bine cumparaturile si mancarea muulta!
Irina
De-ati sti voi unde stau eu si forumesc,doar de dragul vostru:chinuita in holul casei in fotoliu cu laptopul in brate si inghetand de frig ca e cancer aici pe hol..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Olgutzika spune:
Roxana, eu nu mai stiu daca gandeam altfel atunci Stiu ca Naty era ffff impotriva...daca eram si eu, inseamna ca acum m-am sucit Desi nu cred sa fi fost impotriva...
Ma culc, gata!!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mimonix spune:
La multi ani Andra
Stelanu oaia doar clopotelul de gatul oii OK, nu era o jucarie tocmai pt el, dar cand s-a jucat si cine i-a dat-o? Nici nu-i greu sa ghiciti
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Iote Olga se culca Pai o trimit acusi pe Simo cu jucaria aia cu roti de plastic pe strada ta , sa vezi tu ce dormi Sau vin eu cu fordul meu si-ti cant o serenada
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Mimo, de unde, dom'le, doar pentru Mos Craciun? Si pentru Mos Gerila!!! Crezi ca am atatia bani si nervi sa fac de doua ori ce am facut azi ? Tare Teo,are gusturi bune. Si rafinate . Succes in a-i gasi cadoul potrivit .
Cat de taaaare!!! Tokio Hoteeeeel!!!
Ma culc, ca deja sunt razna
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
CristinaGoji spune:
Roxana - eu nu ti-am sarit in cap intotdeauna am zis in privinta co-sleeping-ului ca trebuie sa fie/sa nu fie facut in functie de dorinta ambelor parti : parintii si copilul.
Gudinde - ma gandeam eu ca nu apare Tuchi, dar am zis sa fac totusi o incercare , ca de, totusi e femeie serioasa cu 2 copkii de culcat si un campari/martini de baut cu alte femei serioase de pe creanga , care asa cu traumatisme diverse, tot stau cu noi la taclale De masina n-am ce-ti recomanda, eu daca ar fi dupa mine mi-as lua un mitsubishi colt sau un polo/golf. Noi am avut 2 opel-uri si nu ne-a placut.
Acuma despre cadouri de Craciun, ma declar cea mai denaturata mama de pe craca. La Daria nu i-am luat si n-o sa iau vreo jucarie anul asta de Craciun, pentru ca am 2 cufere mari de jucarii cu care se poate juca si pentru ca inca nu-i pasa Ce o sa-i iau e un glob, primul ei glob, ca asa am hotarat sa le iau la fiecare cate un glob de Craciun pana la 18 ani, sa aiba globurile lor pe cand cresc.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
bitza037 spune:
Steluz
gata am plecat la
Noapte buna va doresc!!!!!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Olgutzika spune:
Deci ne uitam la Mondenii pe net :))))
mimonix spune:
Cristinace frumos te-ai gandit cu globurile...si Miha zicea ...pfui, ce idee grozava
poze
mstela spune:
Am uitat sa zic ce bucatik dulce de tiza am vazut eu in oala!Si ce nas julit de Sophie am vazut!
Olga,Roxana,faza cu dormitul cu bb si mie mi se pare ok,atat timp cat mamei ii e mai bine asa.De critici si comentarii,m-am cam saturat,eu cred ca trebuie inteleasa fiecare mamik atunci cand are o problema si incurajata ca va scapa ea si de asta...
Deja imi inchipuiam cum va fi ziua in care vom avea intalneala cu bbii de 1 an,sarind de colo colo ca niste mielutzi,cand totul va fi verde si pasarelele vor ciripi in jurul lor.
Hai ca bat campii,cred ca mi se trage de la frig.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora