Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 4
mimonix spune:
Au plecat musafirii, au ramas prajiturile ca tineau post Am baut si un campari, am culcat si baiatul...nu-mi ramane decat o intrebare al carei raspuns nu-l cunosc si nu-mi da pace Unde e clopotelul de gatul oitei cu care s-a jucat Vladut?Ca a disparut si nimeni nu l-a vazut Ma rog ...sper ca nu l-a inghitit, sper ....
Vioma bucur ca i-a revenit pofta de mancare lui SEan si cu asta si pofta ta de viata Sper sa revii in randurile randunimii cu frecventa de altadata
Clodutece scumpete mica are caciuloi de iarna grea, 2in 1 cu fular
Simoce om ma...cum sa nu-i dea copilului o felie de tort
Gudindene-ai pus pe jar, TREBUIE sa-ti iei masina noua
Claunebunie era si la mall...eu n-am rabdare de fel, daramite cand se deschid magazine/targuri d-astea si e balamuc
Bubusigur ca ne intalnim...luni ai zis? Iti dau nr pe PM sa ma suni cand va hotarati voi, ca eu tup-tup in 5 min sunt acolo
Nicoletacam fara vlaga, cam pesimista...hai, hopa sus
Liana a venit acasa? Sau are internet la botul porcului?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
CristinaGoji spune:
No buna seara in sfarsit! V-am ajuns din urma. Am ras de numa' la dezbaterile voastre referitoare la Ford, discutia intre sotii Mimo-Mimu m-a dat pe spate, cuscra ati terminat reparatia?, vio daca te consoleaza cu ceva, si Daria doarme cu noi in pat, ma rog, cu unu dintre noi, ca celalalt doarme cu Vladut si nu-i chiar atat de rau. de unde pana unde Vladut dormea singur, brusc mi s-a facut dor sa dorm cu el si acum dorm cu Vladut de cele mai multe ori, intr-un pat de 1 m latime, Gecko hai la o poveste, ca eu n-am inteles mai nica din mesajul tau, in afara de faptul ca m-ai vrut odihnita
Nico - nu stiu mare treaba despre acarieni si cum pot fi acestia starpiti, banuiesc ca tot in praf is cele mai multe exemplare, dar stiu despre alergii in general: se limiteaza la maxim toti acumulatorii de praf: covoare, mobila, carti, jucarii de plus, paturi, draperii groase care nu pot fi spalate si uscate rapid, se sterge zilnic praful, spala pe jos chiar si de 2-3 ori pe zi, se aeriseste camera bine de tot. Si daca iti cumperi plapuma si perna anticarieni si un aspirator mai simplu, eu am siemens care spala si sunt multumita, e 6 mln la metro, tot iesi mai ieftin.
Andra - la multe luni! Mihuta saru'mana de tratatie!
Zoze, Ariel - sanatate maxima!
Tuchismele nu apar la ora asta?
Puteti sa ma bateti,dar poze nu pot vedea.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
amira_roxana spune:
salut!
am mai aparut si eu...ce sa zic, vin tarziu acasa si nu mai apuc sa mai fac nik, stau un pic cu amira si gata...s-a terminat ziua!
chiar si acum lucrez, dar am facut o pauza scurta ca imi era dor de voi!
ma bucur ca gineri-miu e bine, si n-are nevoie de nicio operatie! am admirat pozele si filmuletele cu el, dulcel rau...l-a admirat si amira
am vazut si poze frumoase cu baietii lui bubu...ce mare s-a facut stefanoi!
si am vazut si ursuletul bleu al lui clodute!
dar in rest sa stiti ca nu mi-am facut temele si nu am recuperat...si nici nu cred ca o sa reusesc...sper ca sunteti bine!
Amira a inceput sa se ridice in picioare pe marginea canapelei, sau pe orice altceva se poate catara (cred ca o sa se faca alpinista), de papat papa bine, mai ales laptic, aproape de 1l pe zi! somnic ca intotdeauna fara probleme...doar ca a devenit f alintata, cum nu faci ce vrea ea sau nu-i dai ceva incepe sa maraie...
mai revin mai tarziu, mai lucrez un pic acum!
va pupic!
LA MULTI ANI ANDRA!
Olgutzika spune:
Asta a fost seara bebicilor si a taticilor !!!
Luny, m-a terminat randunoiul tau cu "Ba, te adora tac'tu!" Super super dulce
Bubu, randunoiul tau e asa atent cu Stefan si sfatos cu Vladutzu' "Nu, fara sa ne lovim!" Ce rodea Stefanu' la marul ala
Vio, bine ca papa Sean din nou. Cat despre dormitul cu voi in pat...nu vad nimic in neregula. Eu Pe mine ma doare groaznic cocoasa, pentru ca dorm in niste pozitii incredibile, am somnul foarte adanc, sunt mare si mi-e teama ca strivesc vreo mana sau vreun picior de copil daca ma intorc eu ca tancul ( asa cum obisnuiesc ). Dar macar dorm, ca la inceput nu puneam geana peste geana. Mi-e drag de nu mai pot sa ii lipesc spaticul de burta mea, sa o simt asa mica si incaldurita si mirosind a bebe Sa te faci bine repede si Sean sa nu ia raceala de la tine!!!
Clau, sa va fie de bine cumparaturile. Poze cu fetele frumoase si innoite?
I-am luat jucarii de la Selgros: doua de la Fisher-Price, in romana si un set de cuburi de la Clementoni, pun maine linkuri. I-am luat si muuuulte carti, una de povesti, cu Scufita Rosie, Alba-ca-Zapada si inca vreo 4 povesti cunoscute, altele de carton cu poze mari cu animale domestice, fructe, legume si inca una tot de carton cu TeddyBear ( de la librarie astea ). Si i-am luat ham ca ma cocoseaza deja, la cat de putin merge....Si am mai luat brad de plastic ca inginer de mediu ce ma aflu ( da o crenguta tot iau eu, sa miroasa a brad ) si globuri, si beteala, si varf. Si MANCARE MULTA! Da' nimic dulce si bun, ca era 9 si la ora aia copilul trebuia sa fie deja in baie
Maine pun linkuri cu jucariile, si explicatiile pe care le am pentru alegerile facute.
In rezumat, Metro slabutz la jucarii de bebe in jur de 1 an, Selgros fffff tare si cam cu 20 de lei mai ieftine toate cele decat la Metro. Auchan n-avem !
Tuchi, sper ca esti vesela acum ! Si ca musafirii sunt si ei multumiti
Pup!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Clodute
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gudinde spune:
Olga,
Sa sti ca si eu tot cu bradut de plastic. Mi-as lua natural daca as gasi din acela care e in ghiveci si dupa Anul Nou se replanteaza in padure.
Cristina,
Cred ca Tuchismele la ora asta socializeaza cu musafirii.
Mimo,
Acu' sunt tare confuza. Oricum pasul 1 este vinderea masinii actuale.
amira_roxana spune:
nici mie nu mi se pare nimik aiurea sa dormi cu copilul in acelasi pat, numai ca imi aduc aminte ca eu cand am zis ca faceam asta (cand o alaptam pe Amira si se trezea peste noapte iar eu ma simteam f rau din cauza spatelui) am fost f criticata de majoritatea dintre voi si uite ca acum Amira doarme fara probleme singurica in patutul ei...nu ca nu as vrea sa doarma cu noi, dar patul nostru nu e suficient de mare pt toti 3!
mstela spune:
Noapte buna!sau buhuhu
Cuscramultzam de grija,suntem bine,dar nu am reusit sa
intru deloc azi pe laptop pe motiv de musafiri brasoveni care ne-au facut capul calendar..
Frate,dar m-au terminat copiii lor...sunt extra-mega-para rasfatati si numai calare pe calculator,laptop si tv au stat toata ziua si au facut o galagie pe aici...sper sa nu am copii rasfatati!
luny,ma bucur tare ca v-ati linistit cu putza Mufarinului
LA MULTI ANI CU SANATATE ANDRUCA!
Bey,m-am spart de ras cu discutiile voastre despre masina...si tocmai masinutza lui mimo sa fie faultata!
Mimo,sa ne pui poze cu donsoara imbracata in blugi cu paiete
pe.Poate ti-o fura prapaditul,de bucurie ca a castigat Missul!
Si cum bre sa inghita oaia?Cat de mica era?Dar,parerea mea ca daca nu are nik copilul,maine ori o gasesti in pampers ori ratacita pe covor.
L-am vazut pe Muffy haios foc si precoooooooc!
Am vazut si cei 3 baieti ai lui bubu distrandu-se!Moaaama ce
papa Stefanutul mar!
L-am vazut si pe Patrick de Clodut.Ce caciulita,parca-i
ursulet!
gecko,ce face Patrick?
vio,bine ai revenit si sanatate!
Roxana.1l pe zi de laptic??
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
bitza037 spune:
hi
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI ANDRA!!!!!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Salut Roxana greu cu munca, rara avis ...bine ca amira e bine si face progrese...mai pune poze, sa va mai vedem
Cristinaca bine i-ai mai zis lu' Gecko Spune-ne fato povestea cu doctorul batran si economia de plasturi Sper ca sunteti bine
Olgutzalea toate enumerate sunt cadouri pt Meme de Mos NIcolae? Sa le stapaneasca sanatoasa si sa se joace cu toate
Luny si Bubunu pot sa vad filme si emoticon care se tavaleste pe jos de nervi n-am Acusi ma mut la calc Teodorei ca a dat Domnul de s-a culcat...maine iese Mr Boboc din palarie As pune si pariu dar ...mai bine lasa
Haha ...mi-am adus aminte de cadouri, tot citind lista Sofiei ...zice Teo azi , in fata la Celini...ia sa vezi ce bratara misto ...am cascat niste ochi ca ea niciodata, dar niciodata nu se exprima...ei nimic nu-i place, nimic nu-i trebuie Imi zic in gand ...gata, m-am scos de mos Craciun Ce credeti ca era? Numai o bratara de aur alb cu diamante de 25 milioane Asa ca trebuie sa ma gandesc totusi la ceva pt Mos Craciun
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze