Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Sabinel, mie mi-a zis sa ii fac masaj cu lioton gel de cateva ori pe zi (nu mai stiu de cate), i-am facut de cateva ori si pare ok, nici o galma

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

300 din cauza k bb nu mananca bine am vb cu dr sa lasam rotarixul peste cateva zile pentru ca are ca efect ecundar ...lipsa poftei de mancare
si cum noi oricum nu mancam as innebuni sa il vad ca nu vrea deloc papa.
ufff mai bn ma kinuiam si il alaptam . am bagat completare si am pierdut laptele. sa nu faceti ca mn alaptati cat de mult puteti kiar dc va kinuiti voi
pupici si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sabinel a facut un mic hematom, stai fara grija, o sa ii treaca in 2-3 zile.

Baby_boy nici nu stii cat te inteleg. Si fetita mea face fix la fel, cand vine seara, de fapt la doua mese peste zi are aceeasi problema: la masa de la ora 17-18 si cea de la 20-22 depinde cum o ia, deci ultimele doua mese din zi...e agitata, maraita, nu vrea sa suga. Marti, sa treaca o data ziua asta libera, o sun pe madam consultanta in lactatie sa vina sa ne vada intr-o seara. Eu habar nu am ce are si de ce face asa. Pana la 3 luni nu a luat pe limba fir de lapte praf (decat alea 2 zile in maternitate) si acum sa imi faca asa ceva...in fine, sper sa fie ceva trecator si sa ne revenim. In seara asta am muls si i-am dat cu biberonul, la ora 17.00 a mancat nan de la bunica...san nu a vrut si am plans eu intr-un colt cat i-a dat bunica-sa cu biberonul lapte praf. Nervi sa ma mulg nu am avut, d-abia pe la 20.00 m-am mobilizat cu pompa. Nu de alta dar chiar nu vreau sa pierd laptele si daca tb ma voi scula si noaptea la 3 ore ca sa pompez si sa stimulez astfel lactatia. Sper sa revina la sentimente mai bune Maria...Ce n-as da sa fie si aici o La Leche League...asta e...cu Dzeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

spunem si noi sa traiaca andreele si andreii cu numele, sa fie sanatosi si norocosi!!

Freshanana salut reintoarcere ta pe forum, vad ca esti din nou destul de activa, bravo! Imi pare rau ca ai ceva probleme cu frumusetea de Vladut, dar sunt sigura ca o sa isi revina la normal in scurt timp. Am vazut pozele cu printisorul si e minunat, pe cuvantul meu. Fratiorul lui mai mare ce zice? Cred ca e incantat la maxim ca are un bebelus in casa

Denisa sper ca Edwin e bine dupa vaccin

Giulianna, ce mai face Editzu? Sa treceti la pampershi mai mari, mi-a placut faza aia la maxim

Eva ce tare e Luca si ce bine se descurca in bebeliceasca sotul tau, bravo!! Nota 10!!

Am cantarit/ masurat copchilul azi, la 3 luni si 13 zile: 7.100 kg si 61 cm. Si tot in brate, nene

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

sa-ti traiasca baiatul , Corrina!

fetelor, bebelushii vostri fac caca cu mucus??
pe mine deja ma ingrijoreaza ca Razvan face uneori asha. n-am fost la pediatru, dar cred ca abia mai rezist pana marti.
nu face tot timpul, dar o data la 2 zile e destul de ciudat...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

kid, sper sa treaca mai repede problema cu Maria si sa pape bine. Te rog sa mai rezisti un pic si mai ales nu plange, faptul ca te stresezi nu te ajuta deloc-deloc si tu insati stii bine lucrul asta. E adevarat ca e mai usor sa vorbesti din afara, e adevarat ca e tare usor ca mama sa cazi in cercul ala vicios: n-am destul lapte, fata mea nu mananca, sa vezi ce se va marai acum, si mmie n-o sa-mi "cada" laptele; o mai patesc si eu dar muuult mai putin ca intensitate fata de ce patiti voi, tot seara, si respir adanc, si imi spun; ei n-are cum sa nu "cada"ceva daca tin fata la san. Si daca n-o sa cada, o sa planga, o sa adoarma si pe urma va fi mai bine.

Desigur stiu ca nu let-down-ul nu e o problema in cazul vostru, dar cred ca intelefi ce vreau sa spun.

Banuiesc ca deja ai rasfoit jumatate de internet pana acum, dar ai citit cumva articolul www.kellymom.com/bf/concerns/baby/back-to-breast.html" target="_blank">asta?

Sa ne spui si noua ce zice consultatia in lactatie. Sunt tare cusrioasa ce solutie veti gasi impreuna.

Pana atunci, o noapte cat mai linistita iti doresc... si ganduri bune.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

sa-ti traiasca baiatul , Corrina!

fetelor, bebelushii vostri fac acca cu mucus??
pe mine deja ma ingrijoreaza ca Razvan face uneori asha. n-am fost la pediatru, dar cred ca abia mai rezist pana marti.
nu face tot timpul, dar o data la 2 zile e destul de ciudat...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Boo a avut problema asta acum cateva saptamani. Mi se pare ca nu ii trecuse de tot. Puiul fusese OK, i-au iesit toate analizele negative. Dr. ce zice, ai vorbit cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Claudinna, la fel si Razvanel al tau!!! Si toti boboceii, sa fie sanatosi, ca frumosi sunt toti de pica, dragii de ei
Am observat si eu o singura data ceva ciudat gen mucus in kk lui Mihnea, dar nu m-am impacientat daca nu a mai aparut. Asa ca nu stiu ce sa zic....sorry...

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ne-am intors si noi din vizite, copilul meu s-a comportat impecabil; este un Lord...cam curios. A analizat casa bunicilor, n-a ramas cotlon, e prima oara cand merge in vizita, la noi si pediatrul vine acasa, pt el fost azi mare eveniment!

Am vizionat si eu "6 cai" si m-am spart de ras...

Miruna, pai si tu, Brutus?Emigrezi? Care ramai sa stingi lumina?

300, eu am sotzul perfect, a mai vorbit eu pe aici de el. Este romantic, ca orice francez (sa zica Piolica daca nu am dreptate ca sunt speciali), gateste yummy, il iubeste pe fi-su ca pe ochii din cap: participa la baitza, il schimba de scutec de cate ori are ocazia, il schimba de hainutze, il pregateste pt baitza, participa la baitza, ii danseaza si ii tot pune muzica, ii vorbeste, se joaca, il scoate afara cu mine sau singur, singura chestie pe care nu o poate face...nu il alapteaza. Azi dimineatza a stat cu Luca sa dorm eu pana pe la 11h00, eram fff obosita. De obicei eu stau cu puiul dimineatza, dar este si el atent sa nu obosesc prea tare! Noi doi suntem o pereche-echipa, ne completam fff bine, eu fac curat-el gateste! Iar cu bebe suntem impreuna! It takes two to have a baby, doesn't it?

Khristin, da, eu ii vorbesc romaneste, sotzul numai franceza(ii mai scapa si in romaneste cate ceva cum si eu mai scap in franceza) Ideea e sa fie bilingv de la inceput, va prinde ambele limbi fara sa isi dea seama! Stim cupluri cu bebei bilingvi, din familii binationale, si copiii au vorbit intr-adevar mai tarziu, la doi ani/doi ani jumate, dar direct in ambele limbi si ff bine!!! Mamei ii raspunde copilul direct in limba ei si tatalui in limba lui!
Insa, din obisnuinta, eu ii vorbesc sotzului numai in franceza, m-a ajutat sa fac enorme progrese vorbind zilnic si despre orice, desi el vorbeste excelent romaneste. Franceza pe care o facem noi in scoli si facultati nu are treaba cu ce se vorbeste azi in Franta, de ex. cand vorbesc ei in "verlaine"...de aceea vorbim franceza pt ca asa am prins franceza actuala nu livresca! Sper ca Luca, auzindu-ma vorbind si in franceza cu al meu, sa nu fie derutat, ca asta e ideea. Sa priceapa ca mie trebuie sa imi raspunda romaneste, daca baga la cap ca merge si in franceza, nu am facut nimic.
Si de la trei ani incolo, mami de Luca, fosta profa de engleza, tare ar vrea sa ii dea feciorashului cateva lectiutze!
Tu vorbesti cu copiii si ceva romana?

In rest, toate bune si frumoase cu noi, nu am votat si nu ma mandresc, nu o sa imi caut acu' scuze de ce nu am facut-o!

Pupici si noapte buna!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Nocom, ai gasit pampers baby dry la farmacie? Ca sotul meu nu gasise, desi cea la care a fost era in lista cu cele pe stoc...

Q: baby dry sunt doar de la marimea 3 in sus? Ca mie imi trebuie 2 inca, printesa are 4 kile si ceva deocamdata. Am luat new baby pana la urma, un pachet cu 92 de bucati, ca doar scutece pampers aaveau aia pe acolo. Nu am nimic impotriva lor, doar ca mi se par putin cam plastifiate, parca mi-ar fi placut unele mai pufoase. In rest isi fac treaba, noi ne-am udat doar pe parti cand aiuristica de mine am lasat un elastic slabit. Pe spate nu i-a ajuns inca poate pentru ca e fetita :))?

Mergi la inceput