Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Vorbeati despre LR...eu am returnat 2 articole (erau prea mari) si nu am nici o veste despre ele, am completat pe bonul trimis de ei si le-am pus pur si simplu la posta acum vreo saptamani si ceva, le-am pus cu confirmare cu tot tacamul, sper sa ajunga ca erau ceva bani, 150 euro(cadoul de ziua sotzului si un cadout pentru mine)
A...si eu cred ca inca se paote comanda de pe siteul francez, eu am pus in cos si am ajuns pana la pasul unde trebuie sa pui numarul cardului, asa ca...spor la cumparaturi (eu m-am potolit nitel pana imi ajung retururile alea)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra uite ce nora fermecatoare ai

Davidut

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

CD fontanela s-a inchis?
Explicati-mi si mie, va rog,eu sunt mai saraca cu duhul cum sta treaba asta cu fontanelele, dam calciu si vigantol ca sa se inchida si cand se inchid nu e bine! Cat si cum??
Cosmy e fermecatoare intr-adevar!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD cuscraici tie si lu Robertino.
Explica-mi si mie treaba cu fontanela please.

Cosmy o scumpa printzesa.

bitza

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Va multumesc pentru raspunsurile legate de sotzi. Oare nu e nici unul caruia sa-i fie teama ca se sparge bebelusul? Nimeni care sa creada ca daca se duce la munca si vine stresat e scuzat de treburi casnice sau de putin suport moral ? :) Asta e super, dar nu au scris toate fetele.

Si al meu e un model de buna purtare, isi iubeste foarte mult fata si, chiar daca nu ne-a vazut decat in poze timp de cateva saptmani - cu cateva exceptii prea scurte :) in weekenduri, ca deh mai era treaba la casa noastra - s-a bagat singur la schimbat, ma ajuta la baita (la inceput mai stangaci si eu mai repezita, dar ne-am inteles...)

Oricum, acum recupereaza momentele pierdute, chiar in momentul asta fi-mea parlamenteaza de zor cu el :) Mai ceva decat cu mine, de o sa ma gelozesc toata pana la urma. Si am invatat si eu ceva, daca nu face un lucru anume la care eu ma astept sa fie facut, ajunge sa i-l cer si gata! Asta doar prima data, ca apoi se stie. Si cu casa ma ajuta teribil de mult; de fapt pot spune ca il ajut eu pe el.

Well, sper ca ati petrecut bine cu toatele de Sf. Andrei. Noi am avut niste amici in vizita de casa noua si copil nou.

Nu am votat ca n-am isit din casa si am uitat sa ma trec in cartea de imobil si nu stiu sigur daca eram pe vreo lista de votare sau daca are vreo legatura cu asta. In plus azi am spalat un carut pe care vreau sa il folosesc de acum incolo - in sensul ca am aruncat bucatile de material in casda si le-am scos, sper ca Sf. Andrei iubeste copiii si nu se va supara pe noi pentru atata lucru.
Ma sscuzati pt mesajul extrem de lung, cred ca deja v-am oisnuit cu mesaje de-astea kilometrice.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Bitza, din cate am citit, fontanele trebuie sa se inchida complet in jurul varstei de 2 ani, ca sa se poata dezvolta creierul in voie pana atunci, ca sa zic asa. D-asta nu trebuie dat nici vigantol, nici calciu decat atat cat zice dr, si asta dupa ce il vede pe bebe, ca si mie tot dr pediatru mi-a zis sa ii dau calciu (sa ii treaca spasmul laringian), dar dr asta nu-l vazuse pe bebe. Eu am gresit, in 2 luni l-a vazut dr doar cand avea o saptamana si apoi am mai mers la vaccin, daca as fi mai mers intre timp, ar fi vazut cum sta treaba cu fontanelele si am fi redus din timp vigantolul
Am citit din urma si am vazut ca nu trebuia sa ii dau novocalmin preventiv, numai boroboate fac, dar asa a zis dr si nu am avut net sa va intrebofff
N-am vazut daca aveti vreo veste de la ratonelu?

Eu am reusit sa montez pe patul pliant carusel pentru pat de lemn, pur si simplu am insurubat si am prins marginea patutului dedesubt...hmmm nu stiu daca ati inteles ceva, maine fac poza sa vedeti, si sa stiti ca sta destul de bine, am tras eu de el si se tine bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

CD, bine v-ati mutat! Nu-ti face prea multe griji cu fontanela, si mie mi-au facut ceva de mi s-a inchis prea repede si n-a fost un capat de tara. Pupam mikul sa isi revina repede dupa vaccin.

Bitza, fontanela trebuie sa se inchida, dar n nu mai repede sau mai incet decat spun ei in cartile lor medicale ca trebuie sa se inchida. Eu stiu ca dureaza pana in jurul a un an sau peste, dar daca gresesc nu dati cu rosii.

Fresha, ce-ai facut pana la urma cu Rotarix-ul ? I l-ai dat tu asau ai vprbit cu alt pediatru?

Ma puteti ajuta cu recomandari legate de vreun pediatru? Eu stau in sectorul 4 si chiar nu stiu pe unde sa merg sa gasesc unul. Nu ar conta daca are cabinetul lui, intr-un fel imi convine asta ca m-ar scuti de spaga zilnica. Va rog nu lasati o mamica posesoare de unic neuron lehuz in ceatza cu aspectul asta important!! Multumesc anticipat.

LE: CD, Carla e bine, Sasha la fel, face kineto si pe 15 dec au programare la un neurolog renumit. Pana una-alta primsc tot felul de diagnostice ciudate si partial-posibile (dupa doctori). Altfel, Sasha e un bebe normal care are colici, gangureste, face ce face orice alt bebe, vede si aude ... :) Singura chestie oarecum neobisnuita e ca isi tine merue manutele stranse, incordate. Eu sper ca totul va fi bine intr-un final si ca mami si bebe vor rasfla usurati si vor balacari doctori aici pe forum. Carla, cand citesti asta sper sa nu te superi pe mine, nu ma bag in treburile nimenui, dar oricum toate fetele vor sa stie ca sunteti bine si mi-am permis sa scriu despre voi.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Ramona, cum e in casa noua?? Noi ne simtim foarte binee, sotzu e un pic stresat ca nu e casa noastra si sa nu facem boroboate, in rest e super ca suntem cu tati, aici la oras
Mai e o mica problema, dormitorul e pe colt si peretele care da afara e cam..UD, la propriu, dar bag calorifer electric la greu, nu vreau sa-mi strice nimic bucuria de fi cu baietii mei
Mikul are jucarii agatate la pat, nu prea ajungea cu mana la ele, asa ca am innodat eu mai multe ca sa ajunga si acum da cu mana in ele sa zornaie si face si el auuu, guuu, uuu, e un scump, dimineata dormeam si o data aud aaaa, iiiii, dar mult mai tare ca de obicei, aveam impresia ca mai are putrin si zice DA

Ce bine ca ne-ai dat vesti despre Carla si Sasha, tinem pumnii sa fie totul bine in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

salutare! la multi ani andreilor si andreelor, multa sanatate si tot ce-i mai bun va doresc
fetelor, e normal ca in locul unde a fost intepata sa ramana o galma oarescum mare si tare la pipait? ce pot sa fac sa se reduca, eventual sa dispara cu totul?multumesc anticipat de raspuns

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Cosmy e super galushca ta!
Tudor e ok, multumim de intrebare. Am fost si astazi la pansat, i-am vazut cu ocazia asta si eu manuta, m-a cam socat, am simtit nevoia sa ies un pic din sala de pansat . Era tot bratul acoperit cu piele din aceea roz, iar in doua locuri mai are inca ceva infectie. Asa ca mi l-au pansat la loc si mai trebuie sa mergem iarasi marti. Daca ieri a fost foarte relaxat si zambitor, azi, dupa mersul la spital, toata ziua mi-a plans si a fost agitat.

Cu fontanela si eu stiu ca trebuie sa se inchida complet in jurul a 1 an, si ca nu e bine nici mai repede, nici mai tarziu.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput