Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
alexa si mami spune:
sarbatoritilor, mici sau mari, mamici, tatici, fratiori sau surioare!
ramo, soata e omul meu de baza, apoi e mama. la curatenie se baga (sapt asta a prestat toata casa), la alexa se baga (impreuna merg la cumparaturi, el ii face baitza de seara), la bucatarie deasemenea (face cea mai buna friptura si cel mai bun piure), cu bb sta atit cit nu e mufat la tzitzi, ma ajuta cu baia, cu uscatul parului, la ragaiala si orice ii cer. l-am crescut bine
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
_irina_ spune:
Dya Andreea si Andrei
Fi'mea e destul de prietenoasa, pana oboseste si devine maraita si plangasioasa apoi adoarme si o luam de la capat, zambete, tragem ochiade, ne bagam in seama si tot asa pana iar adoarme.
La botez a fost o cuminte, desi era maraita cand am plecat, a ras la popa, a plans numai cand a scos-o din apa si cand am dezbracat-o dar in rest a gangurit non stop. Pe drum spre casa am adormit si a dormit 6 ore, nu am mai patit asa ceva pana acuma.
Acum iar cand am fost era in faza de ochiade si zambete.
fericita de - Andreea
alexa si mami spune:
fii'mea cu ta'su sunt plecati la o andrela, eu si cipri ii asteptam pe viitori nasi "in petit" nu ne-a lasat DD. va pove dup'aia cine si cum s-a petrecut:)
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Dya Andreea si Andrei Fi'mea e destul de prietenoasa, pana oboseste si devine maraita si plangasioasa apoi adoarme si o luam de la capat, zambete, tragem ochiade, ne bagam in seama si tot asa pana iar adoarme. La botez a fost o cuminte, desi era maraita cand am plecat, a ras la popa, a plans numai cand a scos-o din apa si cand am dezbracat-o dar in rest a gangurit non stop. Pe drum spre casa am adormit si a dormit 6 ore, nu am mai patit asa ceva pana acuma. Acum iar cand am fost era in faza de ochiade si zambete. fericita de - Andreea |
Da noua ni se mai spune si Tudor ca asa ii place lu tati deci cum va place.Asteptam poze de la botez sa vedem nora cuminte si frumoasa.
Andrei a zis ca e f mandru ca Andreea a fost cuminte o sa fie o sotie model.Iar cu maraiala asa suntem si noi dupa ce ne plictisim ne maraim intr-una nimic nu ne mai place pana adormim deci se potrivesc.Eu chiar credeam ca numai Andrei e asa dar se pare ca nu.Plus ca de vreo 3 zile e cam marait tot timpul.
Ah si mai vroiam sa va intrebam la ce biserica si restaurant ati facut botezul?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Nausica spune:
300, al meu e topit dupa Ania si face de toate, cu mare drag: o schimba (si o spala la chiuveta), ii da sa pape, o rigiie, o tine in brate (la el parca adoarme mai usor), ma ajuta la baitza etc. Si prin casa face destule, numai sa gateasca nu stie, dar este un asistent extraordinar: taie legumele pt ciorba, spala salata, etc. Il iubesc (si) pentru asta.
Dar cred ca nu mai e asa o noutate ca tatal sa se implice, evident, in limita timpului disponibil. A cam trecut moda tatalui spectator/comentator. Nu credeti?
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
freshanana spune:
si eu am un sot model - sa nu il deochi - face de toate cu bb, ma ajuta sa am si eu un pic de timp numai pt mn, face curat in limite - aspira si aranjeaza lucrurile prin casa, la bucatarie nu se baga decat la paste specialitatea lui. si ma ajuta sa termin puzzle (partile care nu imi plac, cum ar fi cerul sau apa):-)
acum imi pregateste cozonac cu lapte .
simo_ef spune:
si petrecere frumoasa pentru toti bebeii si mamicile / taticii care poarta numele de Andrei si Andreea!
Problema cu petitul: mie si lui Tudor ne pare rau de incurcatura creata, dar ne bucuram mult daca frumoasa Mina ramane tot a noastra. Amandoi gropita de fetita si pe mamica ei cea draguta de ziua ei. Si sa stiti ca feciorul meu nu a vrut sa para falos cand si-a prezentat CV-ul, asa cum s-a spus pe aici. Vroia doar sa para cat mai convingator!
De votat, n-am votat, ca nu avem mutatia in buletin si nici n-am apucat sa mergem la Evidenta Persoanei sa ne facem buletine.
Sotul meu ma ajuta cu bebe in limita posibilitatii, adica il schimba uneori, ii facem baie intotdeauna impreuna, si cel mai mult ii place sa il tina de povesti ca sa il linisteasca. Prin casa nu se baga la treaba, dar cum de cand il avem pe Tudor sta si mama mea cu noi, nu prea mai e nevoie. Mai gateste uneori, cand are chef sa experimenteze ceva nou (si nu zic nimic ca bucataria arata cum arata cand termina)
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
CD27 spune:
Hello mamici si bebici, ne-a fost dor de voi,
La Multi Ani si multa sanatate sarbatoritilor
Andrei de Andy_galro
Vladimir Andrei de Amik
Andrei Tudor de Dyanira
Andreea de Irina
Andreea_and
Ne rugam cu totii pentru ingerasul Andrei care vegheaza pentru bebicii nostrii
Noi ne-am mutat in casa noua(cu chirie), am cam instalat ce era de instalat, mai avem de luat maruntisuri, am fost in Ikea si Carrefour si dupa ce am [plecat mi-am dat seama ca nu am luat mare lucru (asa e cand merg cu sotu, ma alearga ca pe hotii de cai), am rezolvat si cu net-ul (care era prea smecher pentru laptopul nostru)
Am vazut poze noi cu bebicii, Ana Sofia, Razvan, nora Alexia niste scumpici
Noi am facut vaccinul marti (infarix hexa), a fost relativ ok, nu am facut febra, doar mesele s-au cam dereglat, a fost cam somnoros (nu stiu daca are legatura cu vaccinul), n-a facut shushu mai mult de 12 ore si era sa lesin de spaima, dar am sunat pediatrul si a zis ca e ok (poate a fost deshidratat/cald in casa etc). Dar avem si o veste mai putin buna fontanelele sunt aproape inchise, e vina mea ca i-am dat 3 picaturi de vigantol plus calciu, daca ne-am fi dus mai des la pediatru am fi vazut din timp, acum dau viganto, o data la 2 zile, o sa merg la control peste vreo 2 saptamani si sper sa fie totul ok
Vorbiti despre implicarea sotului si al meu e foarte implicat, ii place sa stea cu piciul, sa aiba grija de el, numai ca nu il schimba de pampers, zice ca ii vine sa verse cand face kaki, asa ca asta este exclusiv treaba mea, noroc ca Mikul nu face kaki decat o data, max de 2 ori pe zi (cu ocazii speciale), chiar ii pare rau ca in timpul saptamanii nu prea apuca sa petreca timp cu piciul, desi se trezeste in fiecare noapte (cred ca se trezesc si vecinii cand tipa piciul pana fac eu laptele
Ma duc sa mai citesc si eu din urma
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CosmyB. spune:
Azi a fost asa frumos afara, ne-am plimbat cu tati muult si am facut multe poze Fetele, maine ne unim cu tara!!! si sarbatorim! Va asteptam la Alba-Iulia
Vad ca vb de tatici si al nostru e in gasca taticilor indragostiti iremediabil de printesele lor de dragul ei face absolut orice si cand spun orice chiar orice! La baita nu lipseste niciodata, nu i-am facut baie singura pana acum, mi-ar mai trebui inca 2 maini
Aaaaaa si ma intreaba in fiecare zi de enspe mii de ori: "Ai vazut ce fetita frumoasa avem?"
simo cum se simte Tudor?
Pozici
Mami super happy de Maya
khristin spune:
La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor
Eva, mi-a placut cum ii vorbeste sotul tau in franceza micutului , iar el e foarte receptiv la vocea tatalui. Super, il lansati direct in bilingvism...cred ca o sa vorbeasca in limba lui Moliere prima data...cred ca va zice "papa"
Ankussa, ce oki frumosi are pustiul tau ...iti seamana tie? Cand vedem si mamica?
Alinutza, asteptam povestile cu petitul
Irina, sa iti traiasca micuta crestina
CosmyB, si al meu e prezent musai la baita, si tot asa se minuneaza ca al tau ce frumos e fiisu
Noi azi iesim la o aniversare cu copilul mare, pe cel mic il lasam cu bunicii, ca nu vrem sa se prinda virusii de el . Iar taticul e plecat acum cu fiica la Santa Parade
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".