Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
freshanana spune:
salutare
clau sper sa fie asa cum zici tu, sper sa ii treaca
LA MULTI ANI, sa traiasca toti ANDREII si ANDREELE, sa fie sanatosi si papaciosi si sa creasca mari
mi-a mai trecut depresia (si criza de plans) si sper sa fie ok bb. caut orl-ist sa il duc la un control
pupici
Muuh spune:
300 la mine sotul este destul de implicat. Nu ii place sa schimbe pampersi dar in rest se ocupa, in masura timpului de copilul mic. Momentan este preocupat mai muult de copilul mare dar cand e nevoie se ocupa si de cel mic.
dyanira spune:
300 Andrei papa doar lapte inca.Am renuntat la sucul de mar care il dadusem 2 zile.Acum vrem sa asteptam pana la 3 luni jumate spre 4.Nu stiu cu ce sa incep inca ma documentez.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
bitza2008 spune:
300 al meu sot se implica f tare. schimba pampersi, baita facem impreuna cand e acasa, decaloteaza putzica, se ocupa singur de copil cand eu trebuie sa ies...le face toate cu mare drag.
Am fost la vot...dar n-am avut ce alege, din pacate!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
_irina_ spune:
pupici,
Tuturor Andreilor, Andreelor atat mamici cat si tatici si mai ales pitici!!!
Dya cum sa iti las feciorul fara fata, nu fac eu din astea...
300 cred ca barbatii se implica atat cat vrei sa ii implici.
fericita de - Andreea
dyanira spune:
Irina ok atunci deci Andreea de Timisoara e adjudecata de Andrei de Timisoara.De abia astept sa se intalneasca sa vedem ce mare dragoste se infiripa.
Diana
andy.p spune:
andy_g multumesc,aniversare placuta
andreea_and si .
cosmy esti o dragutza,multumim
dyamamica si Andreiutzul .V-ati sarbatorit??
ramo sotzul meu se ocupa ff mult de Alexia:ii da sa manace,o tine sa ragaie,ma ajuta la baita...ele e plecat vreo 3 zile asa ca atunci cand e acasa recupereaza.Si face si treaba in casa
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
dyanira spune:
Andy acum ne pregatim sa plecam la mosi sa sarbatorim putin.Voi ati sarbatorit?
Diana
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Andy acum ne pregatim sa plecam la mosi sa sarbatorim putin.Voi ati sarbatorit? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Daaa mai inainte am venit de la bunici.Distractie placuta.
Yuppiiii ti-ai gasit si nora
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
dyanira spune:
Cum se comporta bebei vostri cand sunt in vizita?
300 al meu sot se implica extrem de mult chiar si acum el ii da sa pape lui Andrei.Nu stiu ce m-as fi facut daca nu se implica ca noi suntem singuri pe aici adica fara bunici, fara rude etc.
Diana