Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
Si nu pentru ca am uitat ci pentru ca am vrut sa fie un mesaj separat:
UN GAND BUN SI O LUMANARE APRINSA PENTRU UN INGER DIN CERURI
ANDREI DE MONI
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
Un mare si o imbratisare pentru Moni si al ei ingeras Andrei. Ma rog la D-zeu sa aiba grija de tine si sa ti se indeplineasca visul cat mai repede!
Andreea de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andy_galro spune:
Fetelor sa mergeti la vot!!! nu conteaza cu cine votati, dar sa mergeti sa va exprimati parerea!
Eu sunt asa mai patrioatasper sa nu supar pe nimeni cu mesajul meu
Andreea de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CosmyB. Ia amuzati-va si voi de prostia omeneasca http://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxbDQs |
Hai ca m-am inveselit.
Ma duc sa votez!
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
cocutica spune:
La multi ani tuturor boboceilor si mamicilor( de ce nu ai al taticilor ) cu numele de Andrei sau Andreea! Sa va dea DD multa sanatate, mult noroc , fericire si numai impliniri.
300 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby_boy
pai nu doarme...daca trage de 2 ori..nu e satul....dar stau si ma gandesc daca i-ar fii foame ar manca..m-am gandit ca poate nu mai curge laptele asa repede..sau nu mai e..i-am facut completare..de unde nu-l vrea mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008) poze cu burtici si pisoi povestea pisoiului Raducu |
baby boy, voi sunteti in preajma varstei de 6 saptamani; poate fi un puseu de crestere, dar poate fi foarte bine fi si obosit si de asta sa nu adoarma, manance, etc...
E posibil ca, daca problema este puseul de crestere, sa pape putin si des, sa ai impresia ca nu mananca. Legat de lapte, in loc sa ii dai completare, da-i lapte muls, cu lingurirta daca bibe nu vrea.
Incearca sa ii incalzesti un pic (treptat, la limpezit) apa din baita, asta il va molesi sigur. Stiu ca se recomanda sa fie limpeziti cu apa mai rece de obicei, dar poti incerca si asa. Revin :)
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
Andrei si andree, La multi ani! O zi de nume frumoasa va doresc tuturor!
Moni, pupici multi si un bebe cat de curand iti doresc! Multa sanatate cumnatei tale!
300 spune:
gagics, am crezut efectiv ca ati deschis topic de matrimoniale la cate incuscreli am vazut pe aici .
Intrebare delicata: cum se implica jumatatile voastre in ingrijirea copilului? Sunt genul care schimba copilul, il tin sa ragaie, il aduc la bibe sau tzitzi si ajuta la treburile casnice ori au cumva impresia ca au biberon, nu copil, si ca, daca oricum stati atata acasa, musai sa va ocupati de ea exclusiv?
Freshanana, ai un bebe adrabil, bine-ai venit inapoi pe forum!
Gargaritza mai est?
Andreea_and, abia azi a scris Carla, e plecata la parintii ei si te va cauta musai cand ajunge iun Bucuresti in legatura cu medicamentul. La multi ani inca o data!
bitza2008 spune:
Dya
Si al meu e agitat de cateva zile..o fi si reactie la vaccin..o fi si puseul de 3 luni, ca este unul.Aseara s-a trezit des, l-am tinut cu mine in pat, mai ales ca tati iar a plecat.
Am uitat sa multumesc fetelor care m-au incurajat cu vaccinul.Multumesc mult. N-am pus Novocalmin, doar jumatate supo Paracetamol si n-a facut febra deloc.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
300 spune:
dyanira, este un puseu de creste la 3 luni, se pare ca e mai al naibii decst toate de pana acum. UIe www.kellymom.com/bf/normal/growth-spurt.html" target="_blank">aici
mai multe despre pusee de crestere.
Si www.kellymom.com/nutrition/solids/solids-when.html" target="_blank">aici un articol in plus despre diversificare - dar se refera mai ales la copiii alaptati, am dat de articol cautandu-l pe primul. Am bagat articolul in acelasi mesaj ca si pe primul fara intentia de a aduce intr-un fel discutia despre faptul ca tu ai inceput deja cu alte alimente la Andrei. A propos, cum le accepta? Ce ii dai acum?
Va doresc o zi placuta de sf. Andrei!