Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
bitza2008 spune:
tuturor sarbatoritilor zilei.
pentru ingerasul Andrei; Moni
Delphinas acum ti-am vazut semnatura si mi-am amintit ca in timpul sarcinii faceai scoala de soferi. Ai luat permisul?
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
babytza spune:
Andreea multumim
Multumim pentru aprecieri
Moni stiu ca azi e o zi trista pentru tine... Multi pupicei special pentru tine si ingerasul Andrei
Le: gata, am instructiuni!!! Delphinas pupici !
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Delphinas spune:
da...pe 24 martie m-am pozat, pe 25 l-am ridicat, insa nenea de acolo mi-a zis ca nu e al meu definitiv, e al lor si ca la mi-l pot lua oricand daca incalc regulile.
oricum tarziu am plecat singura cu masina, iar acum e o adevarata placere. ii fur masina sotului si plec la plimbare.
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 tuturor sarbatoritilor zilei. pentru ingerasul Andrei; Moni Delphinas acum ti-am vazut semnatura si mi-am amintit ca in timpul sarcinii faceai scoala de soferi. Ai luat permisul? FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
sa va spun ca aveti niste puiutii tare simpatici si dragalasi...fiecare mai frumos in felul lui.
sa uitati voi cum v-ati cuplat copii. cuscrelor ce sunteti!!!
poze, Just Me
ambitioasa
Nausica spune:
tuturor Andreilor si Andreelor, mici si mari!
Si un special pentru Monica, al carei Andreiutz e sarbatorit azi, printre ingerasi.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
Eva, e tare dragutz Luca in costumul lui de eschimos. Si ce le mai zice, nene, e un adevarat orator baiatul tau. Pe ce lista candideaza?
Eu una ma duc la vot, o fac pentru viitorul Aniei si al tuturor copiilor.
Voi chiar m-ati crezut?
Nu, acum pe bune. Ma duc, ca sa nu zic ca nu m-am dus.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Muuh spune:
Moni pentru ingerasul tau din ceruri. Si ma rog ca visul sa ti se implineasca cat mai repede si un sufletel sa iti umple viata.
Eva nu ma duc. Data trecuta am fost sa votez pentru mine si viitorul copiilor mei si astia si-au batut joc de noi. Nu mai votez nici nu ma mai plang. Astept sa treaca aceasta criza economica si ma uit sa emigrez.
CosmyB. spune:
Neata si de la noi cu mare intarziere
Laura pt piciul tau sorry ca nu am facut legatura, nu a fost cu intentie si el e sarbatorit azi
Ia amuzati-va si voi de prostia omeneasca http://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxbDQs
Pozici
Mami super happy de Maya
claudinna spune:
La multi ani cu multa sanatate pentru puiutzii si mamicile care au ziua onomastica azi!!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
dyanira spune:
Multumim de urari!!!!Uram si noi La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor si nu il uitam pe Andy de Laura.
Andreiul meu e cam marait de vreo 2 zile, exista vreun puseu la 3 luni ca ne apropiem de varsta asta???????
Claudinna multumim pentru aprecierile si iti multumim ca te-ai uitat si la pozele noastre.
Irina sa iti traiasca mica crestina!!!Nu ne-ai dat nici un raspuns deci am ramas tot fara nora
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR