Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Bravo,Strunfita!
E minunat cand primim vesti bune!

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 16+

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Strumfita ma bucur ca sunt bune analizele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

'Mneatza, ca buna nu prea e .
Eu am un hematom (o punga de sange) undeva inauntru, si duminica am sangerat, luni la fel. Ieri am fost la dr, mi-a aratat ca inca mai e sange acolo, care trebuie sa se elimine: uterul se mareste si preseaza punga aceea de sange, care trebuie sa iasa afara. In rest bb e OK, a mai crescut. Insa .. o sa mai sangerez, asa ca o sa ii mai fac vizite doctorului...

Pitica ma solicita si ea destul de mult. Poate unde ma feresc eu asa mult sa nu ma loveasca la burtica ... de-aia vrea sa stea numai in bratele meu .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

neata si bun venit noilor burtici! sarcini usoare si bebei sanatosi!

maine dimineata mergem si noi la eco in sfarsit, dupa aproape o luna, si deabia asteptam, nu mai putem de nerabdare.

cred ca n-o sa-mi arda de nimic toata ziua

12+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna burticilor ce mai faceti? sper ca sunteti bine va pup pe toate
iubita si strunfita felicitari pt vestile bune si sa dea DD sa fie asa pana la sfarsit pt toate

sa aveti o zi buna si va raspund si eu cu intarziere la subiectul
nastere naturala vs cezariana mi-as dori din inima sa pot naste natural si am sa incerc sa fiu tare desi nu sunt foarte rezistenta la durere dar ce am observat eu inainte cand imi lua sange ma apucau toate cele dar acum cand am fost pt analizele pt bebic parca m-am mobilizat si ma luam singura cu gura deci la momentul actual pot spune ca voi incerca sa fiu tare pt bebe dar sa ma vad ajunsa la momentul zero si va voi spune ce am reusit

cred ca fiecare poseda o anumita forta interioara si mai cred ca sunt mamici care nu pot rezista la durere cred ca cele care tipa la aceea durere au renuntat sa mai fie tari din cauza stresului poate si a gandului : doamne cand se mai termina ?? dar eu vb in necunostinta de cauza asa ca nu e exclus sa ajung si eu o tipatoare ideea e ca toate mamicile sa fie sanatoase (cu corzile vocale intregi ) si puiutii lor la fel

happymum esti bine ce mai faci?

bebe beca si o familie foarte frumoasa si sa va dea DD multa sanatate si fericire si intr-adevar iti sta extraordinar in bluzita lila ; inca o precizare : doamne ca catei frumosi sunt superbi eu iubesc cainii , de fapt toate animalutele am si eu un bichon un lup si un pichinez dar toti sunt la parinti care de cand au iesit la pensie stau la casuta.

hai ca m-am pus pe scris va pup pe toate si de abia astept sa ajung si eu la ecograf (lasa ca ii spun eu mosului sa imi aduca unul acasa )

o zi buna

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

LauraOana la cel dim Oberpullendorf ..ma uitai..interesant..cred ca o sa sun sa'mi fac si eu un termin..
strumfita ma bucur ca au iesit bine..pupici.
alinutza tinrm pumnii.
ramonaiani trebuie sa stai linistita fara efort si va fi bine..eu am avut de la 5 sapt..se elimina si hop se foma altul..acum am 14 sapt si inca mai e ceva pe'acolo.ultimul a fost de 11 mm ..data trecuta ajunsese la 6..acum vad vineri daca mai e sau nu..eu am stat numai in pat..si inca stau..nu am putut altfel.la mine la cel mai mic efort ma faceam balta..
dar cum stii fiecare cu organismmul lui..important e sa nu faci efort i se va elimina sau absorbi.numai bine.te pup
va pup pe toateee

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

13+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Dragi "2 in 1" - sunt iar linga voi..
am citit ce ati postat de aseara pina acum..o gramada de lectura..
OANA_DU sarutmina pentru cuvintele asa de frumoase..ne-au uns pe inimioare! SA FIE la toata lumea asa CUM NE_AI URAT!
CLARAV, PHILIP, ALYNTA27, LAURRAA, BABY_FIRST, MAMICA OANA, sarutmina tuturor pentru urari..sa fim sanatoase si sa ne bucuram de comorile noastre!
LAURA_OANA ..avem programare la eco in aceeasi zi..o sa venim amindoua cu vesti BUNE, asa ca celalalte "2 in 1" or sa se bucure pentru noi. noi pe 11 facem si TT, cred!
STRUNFITA felicitari pentru rezultatele de la analize! sa dea DD sa venim toate cu vesti asa bune despre noi si bb nostrii!

ieri..mm..dupamasa ..ne-am simtit cam nasol..cred ca nu ne-a priit frisca de la tort sau..poate altceva..ideea e ca toata noaptea am avut frichineala acuta si nodul in git!
miine plecam la viena..asa ca pina luni nu va mai pot citi pentru ca nu voi avea timp din pacate. cred ca luni deja jumate de zi voi citi postarile voastre pe noul capitol

2 in 1 si nu numai
p.s. happymum, ne mai vizitezi? ca nu am mai citit nimic..da-ne un semn sa stim ca esti ok!

ana-maria 14 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

iubita ai un bebelas superb! Sa stii ca am cu ce sa ma delectez azi, sa-mi treaca timpul mai repede pana maine dimineata cand mergem si noi la eco!

anamariacs distractie frumoasa si aveti grija de voi!

12+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

anamariacs distractie frumoasa si aveti grija de voi!

12+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ
[/quote]

sarutmina, dar nu prea o sa fie distractie, ci treaba, mergem la un curs, toata echipa!

ana-maria 15 weeks

Mergi la inceput