Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)
Raspunsuri - Pagina 17
strunfita spune:
Felicitari, Tiana, pentru bebelasul care e bine si face cu mana! Ma bucur tare mult pentru tine.
Bebe beca, am admirat pozele voastre. Sunteti niste frumoase si tu si Rebeca!
Si apartamentul imi place mult. Mi se pare ca seamana cu o casa.
Eu visez la casa de vreo 2 ani, acum lucram la proiect, am vrut sa ne apucam de constructie la anul, pana la urma cred ca mai amanam un an din cauza lui bebe care e pe drum si din cauza preturilor la materiale, care in momentul asta, mi se pare de specula. Pana atunci ne multmim cu apartamentul nostru cu 3 camere, care va fi cam neincapator la venirea lui bebe 2, dar ne descurcam noi cumva o perioada.
Laurraa, nu-ti mai fa atatea griji! Incearca sa te bucuri cat poti de mult de sarcina si gandeste pozitiv. 
Liana, m-am cutremurat citind povestea ta. Sper ca totul va merge bine acum 
Anuta24, bine ai venit!
14+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
LauraOana spune:
iubita tiana ce ma bucur ca l-ai vazut azi pe bebe sanatos si vesel..:) nimic nu se compara cu sentimenul cind iti vezi bebicul...:)) si ti-a si facut cu mina ca sa te asigure ca el este ok!!
eu am programare pe 11.decembrie si parca numai am rabdare deloc..abia astept sa vad cit a crescut bebicul meu scump pt ca burtica mea abea se vede...(dar eu totusi port deja pantaloni de gravida..hehe
)
fetele..cite kg ati pus deja? eu am pus 4 pina acum..si ieri m-au intrebat 4 persoane diferite cit m-am ingrasat..deci cele 4 kg se si vad...dar na aste e! am timp dupaia sa slabesc..de 3 saptamini am o foame incontinua..:) eu nu vomit..imi este doar dimineata si seara greata..dar cum maninc..cum imi trece.:)
16+
bebicul nostru
alinutza23 spune:
iubita felicitari pentru bebel!!!! Ma bucur mult pentru tine!
fetelor cand va vad ca vorbiti de case asa imi vine sa plang
si noi ne dorim macar o camaruta a noastra in care sa stam numai noi dar la posibilitatile noastre probabil ca ne vom permite una in vreo 2-3 vieti viitoare...
e, lasa, sanatosi si fericiti impreuna sa fim toti trei, nu se stie niciodata de unde sare iepurele...
12+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
alymav28 spune:
buna seara! ma alatur si eu voua, cam tarziu ce i drept cu toate ca va citesc cu interes. chiar daca nu scriu, va stiu pe toate si mi pare tare bine sa parcurgem acest drum impreuna;
emotiile la prima sarcina sunt mari
DN 28.05.1980; UM 23.09.2008; DPN: 23 iunie![]()
Liana30 spune:
uraaaaaaaaa
ma bucur iubita..eram sigura ca iti face cu mana
pa la cat erai muma de nelinistita iti facu bebe cu mana sa te linistesti odata
te puppppp
Laura austriacooscriu asa sa nu va incurc
mie nu mi'a spus de mutter-kind-passul sa'l tin dupa mine ca stie ca stau numai in pat
da stii si tu ca trebe sa il ai l tine ..nu se stie niciodata..legat de teste asa e ,,io cand i'am spus ca vreau sa fac aia..aia...s'a uitat laa mine ca la o nebuna
io am ajuns la o concluzie
e normal muma ..pai daca austriecele sunt asa largiiiiii
adica indiferente..n'au treaba ele..vin la doct le face echo li se spune ca e bine si gataaa,,nema intrebari..nema insistente ca noi sa faca teste si analize
asta e dar sunt buni ca doct n'am ce zice..io am zis sa numai insist
il mai inebunesc cu intrebari..da fac ce zice el..
poze da imi face si mie dar cam putine
io vreau multeee ca's nesatula..iar e CD inca mai caut..pana la urma sper sa gasesc un cab privat care are aparat necesara..mai caut..daca gasesc te anunt.
strumfita tu ce catzi sa cetesti?nu e voie acum..gandeste pozitiv..acum e bine.te pupp
va puppp
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Liana30 spune:
uitai sa va spui..io vineri ma duc la echo..abia astept poate ma lasa si pe mine daca e totul ok sa ies macar 5 min in curte![]()
Laura io ma duc in krankenhaus viner dar termin am pe 15.
luptatorul meu
Liana30 spune:
alymav28bun venit
si sarcina usoara.
luptatorul meu
mamica oana spune:
Buna dimineata,burtici!
In primul rand,anamariacs,cu intarziere
,La multi ani si din partea mea!

Iubitatiana,felicitari pentru ieri.Eram sigura ca o sa ne aduci vesti bune!
BebeBeca,sunteti doua scumpe,si tu si Rebeca.Si arati extraordinar cu burtica!
Fetelor,eu de cateva zile nu mai pot sa ma misc din cauza durerilor de spate.Am dureri in zona sacrala,abia mai pot merge.Parca le-am avut si la prima sarcina,dar nu chiar asa.
Hai va pup si va doresc o zi buna!
Oana,mamica de Robertel
(27.10.2004) si
16+
bebe2
LauraOana spune:
buna dimineata!!o
ceva? eu stau la cacao..
.. nu imi place cafeaua de cind sunt gravida...dar cacao as putea bea litri pe zi..
liana sa vi cu vesti bune de la spital..sa speram ca te lasa sa te plimbi si tu macar nitel..
..la ce spital mergi?
uite ce am gasit:http://www.womanandhealth.at/kinderwunsch/schwangerschaft/3d4d-ultraschall.html
"Sie erhalten Farbfotos inklusive Nachbearbeitung sowie eine CD/DVD mit mehreren Bildern und bei guten Bedingungen eine kurze Videosequenz von Ihrem Baby." pretul cred ca este undeva pe la 100€..

![]()
16+
bebicul nostru
strunfita spune:
Am primit rezultatele la analize, si sunt toate foarte bune, in limite normale. Sunt fericita ![]()
14+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2