Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna seara mamici de albinute!
Draga anamariacs, LA MULTI ANI!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita, sa ai in continuare o sarcina usoara si o nastere... rapida si usoara! Fie ca anul viitor sa te sarbatorim, in aceeasi echipa la Clubul Scutecelor. De fapt, aceeasi echipa PLUS cea mai importanta persoana din viata ta!
Laurraa, fii optimista! Ti-am mai spus, gandeste-te ca nu ai alternativa decat un bebe sanatos. Lasa gandurile negre la o parte si bucura-te!
E o stare de gratie sarcina. E adevarat, si eu m-am gandit mult timp de ce Dumnezeu le da unor femei fara pic de instinct matern, fara dorinta de a fi mame, copii sa isi puna "si in cap". Eu m-am chinuit ani de zile sa am bebelul asta si cele mai mari momente de enervare, revolta... draci, le aveam atunci cand asteptam sa intru la monitorizare, iar altele stateau sa se programeze la avort si vorbeau despre asta cu o detasare... parca mergeau sa isi scoata o masea!
Simt ca tiana va veni cu vesti bune! Poate o sa afle si culoarea caruciorului! Doamne-Ajuta!
Anuta24, bine ai venit! Te trec imediat pe listuta!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
16+

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Anuta24, ca sa te pot trece pe listuta (daca vrei, bineinteles), sa sa te rog sa imi dai datele tale: data nasterii tale, UM si DPN.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili! M-ati binedispus; liana, philip, oana, carla, alinutza, bebebeca si toate fetili.
Taaaaare mi-a dat de furca azi BB.Contractiile m-au tinut lipita de pat; sunt genut de persoana “agitata ca un pepsi”; intr-o zi de work si restu la 7 ies pe usa la 8 seara intru.Acu nu mai pot avea acelasi ritm dar si in pat moooorrrr insa BB nu se jeneaza sa nu ne arate ca el este acolo vesel si sa simtim cat de mult il dorim. L-am sunat pe dr si maine dim la 11-11.30 la spital sa ma vada. Doamne ajuta sa zambesc maine.

Anamariacs am papat si eu tareeee buuunnnnnnnn

Tiana, mama, vorba lianei mai dam refresh mult ? oricum stiu ca e bine.

Voicu_bebi pe unde mai umbli ?demult nu te-am mai « auzit »

14 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

anamariacris, LA MULTI ANI!!!!, sa ai o zi super????

Eu azi chiar am avut o zi buna, mi-am scos rezultatul de la triplu test si dupa cate am vazut eu acolo, totul e ok, sper ca nu m-am inselat...

Si mai am o veste buna...in curand o sa incep sa fiu instructor de gimnastica medicala pentru alte viitoare mamici ca si mine, ceea ce o sa fie super, pentru ca tot timpul m-am gandit sa fac asa ceva...

In rest, toata lumea imi spune ca "am burta mare" de m-am saturat sa le aud...

Bebe Beca, pozele de la munte sunt super, fetita ta e o scumpica si tu arati traznet pentru o mamica

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Am uitat sa-mi schimb saptamana...e foarte usor pt. mine, doar trebuie sa o urmaresc pe Bebe Beca, in cazul in care ea nu uita, ca avem acelasi DPN

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:

Laura austriacoo tu unde nasti?la ce doct mergi/apropo io l'am intrebat pe doct meu daca imi face si mie CD cu bebe ..si s'a uitat aiurea la mine..austriecii astia nu fac/tu ce stii?ca dehh io vreau sa fac CD
va pup pe toate.
sunt in zona

liana eu nasc in viena...la st.josef klinik in bez 13 m-am inscris...am multe cunostinte care au nascut acolo si au fost foarte multumite..in nici un caz nu vreau sa nasc in AKH!!! acolo se naste ca pe banda..:)

nici la dr meu nu exista CD cu bebele...poza si atit...tre sa ne multumim asa...si eu tare as vrea..dar "canci"..nici nu stiu unde se poate face...si si ca diagnostica prenatala mia recomandat "doar nackenfaltenmessung si organ screening"..nici un triplu test etc...si nici atitea teste de singe..am vazut ca sunt multe "lucruri" diferite de romania...
si tie tis spus dr sa porti mutter-kind-passul la tine incontinuu?si daca mergi pina la billa?

am trecut si eu odata prin oberpullendorf..e frumos..sotul meu vrea neaparat sa ne cumparam o casa in burgenland....si acum cum vine bebele cred ca pina la urma o sa ne cumparam o casa...dar mai aproape de viena..:)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna seara fetelor..
scuzati ca v-am tinut atat de mult in suspans....
va aduc vesti bune, bebele e bine, a crescut, avem 12 sapt si 4 zile si 6 cm....inimioara bate bine si masuratoarea aceea la ceafa e de 1,3....deci f bine....maine ma duc sa fac si dublu test, deci....am mai trecut un hop....

multumesc ca v-ati gandit la mine, o sa mai revin cu detalii....

13+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

Liana, draga mea...
intr-adevar mi-a facut cu mana, in timpul ecografiei si-a dus manutza la cap...deci cred ca ma saluta.....e format tot deja, asa frumos era cu manutze si picioruse, si coloana vertebrala se vedea si coastele.....sexul nu cred ca il aflam prea repede...aici nu se zic asa repede....poate la eco 4d, cand voi merge in ianuarie....

13+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Felicitari Iubita Tiana pentru bebe sanatos!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bravo, tiana, vezi ca totul e bine.
liana, te pup si eu si ai grija de burtik.
am mancat ceva cam aiurea la pranz si-acum incerc sa prind curaj sa-mi desfac un grapefruit.

philip&andreea

Mergi la inceput