Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

eu cred ca asteapta toata lumea cu sufletul la gura sa vina tiana de la eco.

eu una mor de nerabdare sa ne zica odata ca e bine si ce facea bebitu in burtica, ca a plecat de la 12

hai iubita ca ne tii in suspans

12+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuta24 spune:

Buna seara,viitoarelor mamici!
Ma alatur si eu,voua.Trebuie sa nasc pe 6.06.2009.Sunt foarte emotionata si entuziasmata fiind prima sarcina:))Am citit tot ce ati postat voi si ma regasesc prin spusele voastre.Si eu sunt ingrijorata din orice lucru minor si chiar nu stiu cum or sa treaca lunile care au mai ramas fiind asa "paranoia".Maine ma duc sa fac ecografie 3D si stau cam pe ghimpi...mai ales ca o sa ma duc singurica...sotul lucreaza si nu poate sa ma insoteasca.
Vroiam sa va intreb,ce analize ati facut voi pana acum?Precizez ca sunt in 14 saptamani.Eu am facut analizele obisnuite de sange si urina.Mai trebuia sa fac ceva pana acum?Nu prea sunt multumita de doctorita mea pentru ca nu imi spune foarte multe...Astept raspunsuri.Va urez o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

anamariacs,

BebeBeca, v-am admirat si eu pozele, e superba cea in care fetita te pupa pe burta. Casa o stiam mai demult, te invidiez .

Carla, s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vazut si io poze/frumoase foc.va pup
Lauraaa normal ca nastem amandoua odata..cum alfel?hai da mana la olteanca..lasa gandurile rele..mergem inainteeee
iubitaaaaaaaaaa pai muma zisasi 30 km..esti plecata di la 12.hai vino sa ne spui ce facea bebele/iti facu cu mana?
ca sa'ti raspund la ce ma intebai ..io am pierdut 3 sarcini destul de mari.ultima fiind cu gemeni.aceasta este obtinuta dupa 8 inseminari si 3 Fivuri..
Laura austriacoo tu unde nasti?la ce doct mergi/apropo io l'am intrebat pe doct meu daca imi face si mie CD cu bebe ..si s'a uitat aiurea la mine..austriecii astia nu fac/tu ce stii?ca dehh io vreau sa fac CD
va pup pe toate.
sunt in zona

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Anutza, bine ai venit!
Data de nastere si ultima menstruatie a lui bebe le poti da? Ca sa fii trecuta pe listuta.

Laura, la Voineasa am fost, pe langa Ramnicu Valcea. Foarte frumoasa zona.
Uite pun scurtatura albumului, ca sa fie mai usor http://good-times.webshots.com/album/569029532SZPUKY

Am fost astazi la cardio, totul este in regula o sa reincep tratamentul pt tiroida si vedem ce iese.
Maine ma duc la ginecolog.
Va pup!

Ioana 18+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuta24 spune:

Data nasterii 23.05.1984 si ultima menstruatie 30.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare la toata lumea
anamaria, la multi ani fericiti si linistiti si sarcina usoara. intru si eu la bairamu' tau ca mi-e o foame. mai pleci in concediu de Craciun? ai luat rochia?
laurici, termina mama cu prostiile, mooldoveanca draga, pai ce-i cu pesimismul asta la tine.
bebe beca, sunteti prea frumosi, zau. si parca as vrea si eu un pic de zapada, din octombrie n-a mai nins deloc, statiunile de ski sunt pustii.
tiana, unde umbli maica? te asteapta toata lumea cu vesti bune.
pupici

philip&andreea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am si eu o rugaminte pt fetele cu lista, cand mai faceti modificari, schimbati si la mine dpn din iunie in mai, 31/05/2009 (desi cezariana va fi probabil pe 22).

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

anamariacs La multi ani!!Sa ai parte de un copil sanatos si tie numai bucurii!
Anuta bun venit!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput