Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)
Raspunsuri - Pagina 14
laurraa spune:
ertina, multumesc mult pentru lamuriri
.Am sa vb cu dr meu sa vad ce imi zice.
bebebeca, bine ai revenit
.Acum ma uit si eu la poze
14 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Relusha anamariacs, LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE, O SARCINA USOARA IN CONTINUARE, O NASTERE LA FEL SI UN BB SANATOS, FERICIT SI CUMINTE!!!! ...in rest...despre noi nu avem nici o noutate...doar ca am inceput sa numaram zilele care mai sunt pana plecam in Romania...au mai ramas doar 11....ce bine....:))) Va si sa aveti o zi buna!!!Noi azi am schimbat semnatura....avem 13 saptamani deja....am crescut...:)))) 13+ |
SARUTMINA! asa sa fim, sa dea DD!..si voi, toate si bb vostrii pe linga noi

! sa ne bucuram de fiecare zi(cu soare sau fara) ca suntem ok..si ducem cu bucurie odiseea noastra!

ana-maria
14 weeks
laurraa spune:
BebeBeca, superbe pozele; cea in care esti in lila este splendita.Cred ca te-ai relaxat.Unde este zona mai exact? Cainii, peisajul, zapada, totul super...mi-ai dat o pofta de iesit auleu....
ai poze cu apartamentul....nu inteleg cum vine....e mansarda sau nivelat?Iti dai seama ca eu acum sunt innebunita dupa decoruri, modele, etc daca din martie incep casuta.Mai am o amarat de autorizatie, uof
14 +
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
anamariacs spune:
| citat din mesajul lui strunfita ANAMARIACS, La Multi Ani!!! Multa sanatate tie si bebelasului! Azi dimineata am reusit si eu sa ma urnesc sa merg la analize ca nu am facut deloc in sarcina, am un set din august, inainte de a ramane insarcinata. Si acuma la lucru e foarte, foarte greu Nu am chef de nimic. 14+ si Bogdan (04.02.2005)Poze1 Poze2 |
SARUTMINA, STRUNFITO! SA FIM TOATE SANATOASE SI SA ADUCEM PE LUME NUMAI BB SANATOSI..SI LA TERMEN!
NU TE SPERIA DE ANALIZE, DU-TE SI FA-LE..CU TOATE CA E CAM TIRZIU PENTRU O PARTE DIN ELE! DAR, SA NU UITI, dd NU LASA PE NIMENI!

ana-maria
14 weeks
anamariacs spune:
| citat din mesajul lui laurraa anamariacs sau "2 in 1" cumne numesti tu sa iti dea Dzeu sanatate, un bebe sanatos, voinic si multi muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllti ani sa traiesti.LA MULTI ANI! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() maria_bunica si carla![]() ![]() ![]() Fetelor de ce se face ureaplasma?Ce este aceasta? Ce ar trebui sa ai ca sa iti dea analiza asta? ![]() 14 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" si casutza noastra si a lui BB |
SARUTMINA PENTRU URARI, DRAGA LAURRAA!..
DADDDAAAA,,,,TOATE SUNTEM "2 IN 1" ..BINEE..MAI SUNT SI EXCEPTII DE "3 IN 1"..ORICUM ..IMPORTANT E SA FIM CU TOATELE SANATOASE SI SA ADUCEM PE LUME BB SANATOSI!

ana-maria
14 weeks
anamariacs spune:
| citat din mesajul lui Liana30 anamariacs La multi ani!! ![]() va pup pe toate iubita tin pumnii pt azi..te astept cu vesti. ![]() luptatorul meu"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! SARUTMINA! SA AUZIM NUMAI DE BINE PE TOT PARCURSUL ODISEEI, DAR SI DUPA! ![]() ![]() ![]() Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu![]() ...Putin cu putin se aduna marea... |
ana-maria
14 weeks
anamariacs spune:
| citat din mesajul lui alinutza23 buna ![]() la multi ani anamariacs muuulta sanatate tie si bebelusului tau! ![]() iubita tinem pumnii!!!! fetelor cat de grav este daca am alergat azi? a fost o urgenta si nu puteam sa merg pur si simplu. A trebuit sa alerg. Il afecteaza pe bebe? Ma gandesc ca l-am baztacait saracutul de l-am ametit. Sper ca nu i-am facut nimic rau. 12+In asteptarea unui inger A piece of our life GOD is a DJ |
sarutmina mult! sa fim toate sanatoase!

ana-maria
14 weeks
anamariacs spune:
| citat din mesajul lui laurraa Liana, am observat ca avem exact aceeasi varsta la sarcina.Sa ne ajute Dzeu sa ducem pana la capat.....sa plangem de bucurie si sa ne incurajam la nasteri. ![]() ![]() anamariacs, da ce faci mama?Petreci ai? Sa nu ne uiti cu o felie de tort ![]() ![]() ![]() 14 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" si casutza noastra si a lui BB |
DRAGA SI DRAGI "2 in 1",
nu petrec deloc:(( inca, cel putin!
am avut un we nu prea happy! dragul meu sot, tata lu'bb..a fost in delegatie..si a venit azi-noapte la 2 noaptea pe vremea aia de 2 lei..de mi-a tremurat inima in mine toata ziua, ba chiar am avut si 2 reprize de plins

..noroc ca a trecut sora mea pe la mine si m-a mai linistit! a venit dragul de el cu o sticla de sampanie, obosit mort, dar cind ne-a vazut..i-a trecut..ne-a pupat 1 ora intreaga si ne-a zis ca e tare fericit ca etse cu noi acasa..in sfirsit..dupa o saptamina!..si azi..la office..ma alearga lumea de ma zapaceste!an greu pentru mine asta care vine..am schimbat prefixul..deci..s-ar putea sa incep sa ma resimt, oare??..pe general..am avut un an f bun, multu lui DD!
si back in business!!
ana-maria
14 weeks
laurraa spune:
V-am pus aici de pe un site super cum iti calucleaza si iti scrie
Welcome, Laura
14/40 weeks
This is day number 101 and you're 14 weeks pregnant!
You have 179 days or 26 weeks left, and are 36.1% of the way there.
Baby's age since conception is 87 days or 12 weeks. You are due on 5/30/2009.
site-ul: http://www.parentingweekly.com/pregnancy/mystartpage.asp
14 +
anamariacs spune:
gata!!!
am papat pizza si tort!
mmm..ce papa bun!
va tratez si pe voi-virtual- 

voi? cam tacute astazi...

ana-maria
14 weeks

Bogdan (04.02.2005)