Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)
Raspunsuri - Pagina 19
anamariacs spune:
dragi "2 in 1" sper ca ati remarcat ca am mai crescut si noi, un pic..avem 15 saptamini, incepind de azi!

ana-maria
15 weeks
Flobaby spune:
Da Anamaria, am observat ca ati crescut. Felicitari!
O zi buna tuturor (inca) Kinder cu surpize!
Va
pe toate!
10+
Flobaby spune:
Am uitat sa schimb semnatura. Am crescut si noi -avem 11 saptamani. Yuppyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11+
LauraOana spune:
| Citat: |
LAURA_OANA ..avem programare la eco in aceeasi zi..o sa venim amindoua cu vesti BUNE, asa ca celalalte "2 in 1" or sa se bucure pentru noi. noi pe 11 facem si TT, cred!STRUNFITA felicitari pentru rezultatele de la analize! sa dea DD sa venim toate cu vesti asa bune despre noi si bb nostrii! miine plecam la viena..asa ca pina luni nu va mai pot citi pentru ca nu voi avea timp din pacate. cred ca luni deja jumate de zi voi citi postarile voastre pe noul capitol ana-maria 14 weeks |
ce greu trece timpul pina atunci, pe 11.12 la ora 18:50 .. eu nu am mai fost de 1 luna la eco..si abia atept sa vad cit a crescut bebele..
iti doresc distractie placuta in WIEN..pt mine e cel mai frumos oras!

bebicul nostru
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 LauraOana la cel dim Oberpullendorf ..ma uitai..interesant..cred ca o sa sun sa'mi fac si eu un termin.. |
am sa imi fac si eu o programare acolo..dar mai astept un pic...am sa merg prin ianuarie...daca mergi mai repede sa ne pove cum a fost..

16+bebicul nostru
MADA77 spune:

VA SALUT CU DRAG!!Nu am scris demult,dar de citit am citit tot.Ma bucur ca sunteti bine,fara probleme majore....Eu saptamana trecuta am fost la medic...BB era bine.A fost groazznic pentru ca mi s-a luat sange...IAR EU NU AM VENE

Aici analizele sunt recoltate la cabinetul medicului,care le trimite dansul la un laborator agreeat...asa ca m-au chinuit ceva...ba m-au intepat...ba m-au trimis sa beau apa...degeaba...Am stat in jur de 2 ore
Pana la urma mi-au luat de la incheieturile mainilor(de jos)si in ziua acea am stat cu apa rece la maini..iar acum am niste semne de zici ca m-a batut cineva
Se vor face anailzele uzuale ,plus bitestul.VINERI,pe 5,suntem programati (tot de catre medic)la un institut ceva..pentru sonografia de trimestrul intai pentru depistarea defectelor din nastere...Suntem in continuare putin bulversati de situatie,dar ne mobilizam.GRETURILE nu vor sa ma lase in pace...iar acum au inceput si durerile de spate....

Dar TOT INAINTE!!!!SA AVETI GRIJA DE VOI!!!TOATE BUNE!!!
happymum spune:
buna ziua dragile mele.
ma bucur sa va gasesc pe toate optimiste si bine.
multumesc ca intrebati de mine. sunt bine. ma concentrez in ultimele zile pe cele ale sufletului. ce altceva pot sa fac? trebuie sa cred ca un BB, doi, sunt si pentru mine si sotul meu.
in rest daca tot e luna curateniei, ma obosesc cat pot si eu. la apartamentul nostru unde poate poate ne vom muta la anul, au terminat de pus gresia si faianta in bucatarie, balcon, hol. am si acolo msotru de facut. asa ca ma tin ocupata.
clodyac, sunt ok, multumesc de intrebare. tu insa trebuie sa fii si mai ok si sa ai grija de voi doi mai ales.
anamariacris, multumesc si tie. multa sanatate si DD sa fie cu voi mereu.
-ici la toate burticile.
viitoare
sper
floricika spune:
Buna burtici
Am fost sambata la dr si am facut chiuretajul, cu anestezie generala, nu am simtit nimic, nu m-a durut nimic, am dat de un dr super. Nici dupa aia nu m-a durut nimic si daca nu ma credeti va spun ca am plecat la munte (sotul nu a vrut sa stam acasa sa ne plangem pe umar) asa ca am revenit cu moralul ridicat, va pup pe toate si va multumesc pt sprijin si va doresc o sarcina frumoasa, bucurati-va de fiecare clipa, tot ce traiti acum este minunat. Sper sa ne auzim peste cateva luni cu vesti bune!!!
s_alinutza spune:
Ce mai faceti scumpelor?
Am intrat numai sa vad ce mai fac burticile voastre....
Va citesc cu drag in continuare de cate ori am ocazia!![]()
Sa aveti grija de voi!
Bebe Beca spune:
Hei burtici! Va pupam. M-am intors dupa 6 ore petrecute la spital. Am facut eco si monitorizare si control si mi-au luat sange pentru analize, etc.
Inca nu stiu ce este bebe, se pare doar ca este fetita. Nu se poate spune pentru ca sta, in continuare, pe spate. Poate pe 22 decembrie, la morfologie, o sa aflu si eu ce port in burtica.
Vestea buna este ca s-a ridicat putin placenta, ceea ce inseamna ca poate scap de praevia.
Vestea mai putin buna este ca m-am apucat serios de mancare... si se vede
. Trebuie sa imi revizuiesc atitudinea...
Va multumesc pentru aprecieri burtici dragi.
Anamariacs, La multi ani pentru ieri si multa sanatate! Si drum bun spre Viena. O sa fie o frumusete, cred. Mai ales piata de Craciun.
Strunfita, seamana cu o casa pentru ca este duplex. Doar curtea ii lipseste apartamentului astuia. Avem si noi un teren luat in apropiere de Bucuresti, la periferie, dar dureaza pana o sa ajungem la si construim ceva. Si ar trebui...
Baby-first, tu unde o sa nasti?
Ioana
18+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca