Pepenasi de iulie-august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 3
AnnaBaby spune:
N-am avut net azi asa ca iar sunt in urma cu un capitol, tre' sa recuperez..
Dar mai intai sa va spun ce am patit noaptea trecuta sa va dati cu parerea" Ioana a fost tare agitata, murea de somn, dar nu putea sa doarma, cum o asezam in patut se trezea in urlete isterice! Cauza pe care o banuiesc eu este nenorocita de para pe care i-am dat-o ieri! Cred ca a durut-o burtica, se tot auzea forfotind pe acolo...dar nu am patit asa ceva nici macar la inceput cand mai avea colici din cand in cand (ce-i drept foarte rar, ea nu prea a suferit din cauza asta)Abia pe la 1 s-a mai linistit, adica a adormit si nu a mai plans isteric, ca de trezit miorlaind tot s-a mai trezit pana dimineata. Varianta a doua ar fi vreo reactie mai intarziata la vaccin, dar nu stiu daca e posibil sa nu aiba nimic in ziua aceea si apoi a doua zi sa faca asa urat...Voi ce ziceti?
A, si in seara asta mi se parea ca-i mai calduta si intr-adevar avea 37,7 rectal, adica mai scad ceva, dar tot e putin ridicata temperatura...i-am pus o jumatate de supozitor cu paracetamol...nu stiu de ce sa faca febra...ma mai gandesc si la vreun dintisor, ca se potriveste descrierea si in peisajul asta...
Recuperez si mai revin, dar cred ca maine de acum, ca am o gramada de citit...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
anaxena spune:
am terminat si eu de citit cap trecut pt ca azi am fost la saloane si nu am stat acasa
si a mea copila se trezeshte noaptea...azi noapte am prins un astfel de moment si neshtiid ca se culca singurica am luato la o portzie de tzitzi,mare gresheala!!!ca nu s-a mai dezlipit de preaiubita ei tzitzi
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
truli-luli spune:
Draga Turturica te inteleg asa de bine si eu am trecut prin asta dupa ce am nascut-o pe Ana. Cred ca pana la urma cel mai dureros era sentimentul de vinovatie fata de copil. Cu toate ca o iubeam atat de mult nu imi era suficient. Aveam nevoie si de alceva si de o alta activitate care sa imi ofere alt gen de satisfactii. Ma simteam cumva mai prejos fata de alte mamici care chiar vroiau sa isi prelungeasca concediul pana la 3 ani iar eu simteam deja ca nu mai pot. Nu pot sa imi explic nici acum de ce eu sunt construita asa si nu altfel. Pana la urma eu m-am intors la servici dupa 1 an cu norma redusa de 6 ore, pt mine ca fiinta sociala si pt ca fiica mea sa aiba o mama sanatoasa si multumita. Nu stiu daca am facut bine sau nu stiu doar ca asta a fost singura solutie pe care am gasit-o in momentele acelea de singuratate si deprimare.
Din fericire eu nu simt ca mi-am privat fiica de dragostea mea prin faptul ca m-am intors la servici, am gasit o bona buna care avea mare grija de ea in cele 6-7 ore cat lipseam eu de acasa. Din cate stiu si tu te vei intoarce in scurt timp la munca asa ca make the most of it.
Ca sugestie incearca sa vorbesti pe mess cu microfon, nu daor in scris. E altceva cand poti chiar sa auzi un glas si sa vorbesti, nu doar sa scrii in tacere mesaje. Te imbratisez cu drag si daca vrei sa vorbim id-ul meu de mess e cami1170
poze Ana si Victor
varsta Anei
estrella80 spune:
Turtu eu voi fi cat se poate de scurta in exprimare, si foarte concisa: Te compatimesc!!!!! Sincer!!Nu stiu ce as fi facut in locul tau!!!Chiar nu stiu!!!Insa, sigur as incerca sa schimb ceva, ce?? nu stiu.
dana81 spune:
Ariadnabr, multumesc!!!!
, mi-ai inseninat ziua asta!!!!SUUUPER idee...mie mi-au dat lacrimile...dar nu mai spui la nimeni, da?
TURTU, te inteleg perfect...eu am muuulti fff muulti prieteni..sau poate ca am avut, acum unul nu mai da un tel, pt ca ei nu au copii si pb asta ii depaseste..stii cum ma simt...revoltata si singura, numai zic de cat de grasa sunt...asta e alta poveste..dar in acelasi timp sunt dependenta de forumul asta, rad si plang cu fetele si stiu ca impartim toate aceleasi griji bebelucesti...
sa-ti treaca repede, ai sa vezi ca peste 2 luni ai sa alergi prin magazine cu Mara de gat...Mie mi-a placut Elvetia ff mult dar doar pt cateva zile prea reci sunt oamenii de acolo...
ma duc sa citesc din urma ca azi am gatit toata ziua si am fost privata de calc
Si iesiti fetelor din butoi...ca vin dupa voi
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
maitreyi spune:
ariadno am pus maica una cu girafa in cap...ca e mai vesela asea
saru'mana 

anna alexandra de fiecare data dupa vaccin nu a avut nicio reactie in primele 24 de ore ci dupa. subfebrila si nitel mai adormita. ar putea fi deci si de la vaccin...miorlaiturile din burta insa cred ca sunt de la para...of si cu para asta...si eu stau in dubii daca sa ii dau sau nu 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
marimar spune:
Turtu, draga de tine, te inteleg, sa stii!
Eu sint la Viena si tot ma pling ca imi e greu si mi-e dor de Noua Zeelanda, mai ales ca aici e iarna, nu am chef sa ies din casa ( dar trebuie, pt copii) si acolo ieseam mereu, peste tot...
N-ai masina, nu conduci? Daca da, ai putea sa iesi in prima localitate care are magazine, cafenele, mall-uri.
Trebuie sa existe un grup. asociatie ceva de expats, eu asa am cunoscut multe mamici de bebelusi, de diverse natii si acum ne intilnim regulat , 1 data pe saptamina, la cite una acasa sau la o cafenea/cofetarie.
Trebuie sa-ti faci macar o prietena cu bebe sau copil mic, de preferat de alta natie, ca sa inteleaga situatia in care esti.
La gim , Pilates unde mergeai? Nu gasesti un gim cu cresa, s-o iei si pe Mara? Si sa o duci si pe ea la innot? Trebuie sa fie ceva cursuri pt bebelusi pe undeva pe linga satucul tau. inscrie-te doar pt socializare (de ex: cursuri de masaj, de muzica pt bebelusi, de mai stiu eu ce...)
Uite, iti fac eu program, iesi cu trenul, masina, cu orice, daca plinge mult, o alaptezi daca esti in tren, daca esti pe jos intri intr-un magazin de bebelusi sau la o cafenea si o alaptezi. In masina de obicei ar trebui sa doarma, majoritatea adorm..
Afara in carut nu doarme mult?
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
bubuleana spune:
turtu meu: uuufff, e greu sa fii asa singur cuc toata ziua, ti-am simtit izolarea si m-am deprimat si eu un pic. Te inteleg ca iti este greu. Dar ce ai de gand sa faci lunile urmatoare? Cand reincepi jobul? Cu cine o lasi pe Mara? Va mai intoarceti in Rom? oricum o sa treaca perioada asta, ai sa vezi ca vei reveni, si ar fi bine ca din cand in cand sa-ti iei o zi libera, sa-l lasi pe sot cu printesa si sa ai si tu o zi numai pt tine, sa te intalnesti cu prieteni, sa mergi la in oras, shopping, coafor si ce mai vrei tu. Ai sa vezi ce bine iti va prinde. Sau fa planuri de viitor, de vacante, libertate nene...fie si pt cateva zile 

Ai facut f bine ca te-ai descarcat aici la noi, suntem alaturi de tine. Oricum suna bine cum ai povestit tu despre heidi, park si auzeam talangile caprelor si linistea muntelui ![]()
se pare ca noi suntem printre cei norocosi deoarece toti prietenii nostri sunt in aceeasi situatie ca si noi, cu copii mici, bebelusi si de-asta viata noastra sociala este arhiplina, la mine trece ziua ca o ora, de-abia am timp sa fac un dus, stau o gramada de vorba la tel, pe email, msn, mai vin fetele pe la mine, mai merg eu pe la ele, ne vedem prin parc, mall, ce mai am grija prin casa, mai si lucrez putin iar in weekenduri il mai lasam pe bebe la ai mei sa avem si noi o zi numai pt noi2 
ariadnabr spune:
Maytreyi done! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Asa...ma bucur mult ca va plac!
Daca ati zambit inseamna ca nu am muncit degeaba ![]()
Io nu-s depresata, doar super obosita, am trecut de limita extenuarii si simt cum lumea se misca in reluare. N-am nimic...vreo doo nopti de somn si-mi revin!
V-am pupat! 

P.S. Ileanno vreau poza cu Vladutz!!! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia