Pepenasi de iulie-august 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sara buna,

Io am cam tras chiulul zilele astea, ca am avut trebi.

Frateeeee, da ce limbaritza avetzi de cateva zile . Inca mai gafai de cat m-ati alergat sa va prind din urma, si recunosc, am citit pe diagonala .
Deci, daca cineva m-a intrebat ceva si nu am raspuns, sa ma mai intrebe o data, ca inseamna ca nu am cetit, daaa?

Mada de Irlanda, multzam de foto. Am unele facute ieri si azi cu ea craciunitza, da nu reusesc sa le pun pe picasa .

Dara, io mai bag medical si in decembrie.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Turtu, de lamine si hai pe mess cum zicea anka, mai povestesti una alta, chiar si cu microfon . Baga adresa de mess aici sa te trecem in listuta

anka si cu cine faci tu conferinta si io nu-s prezenta? vorba lu xena.

asta ne mai lipsea...sa ne conversam la gramada si pe mess nu ne ajunge DC-ul..aoleo... da un capitol pe zi??? Eu vad ca sunt dimineatza de vreme si seara tarziu, peste zi pierd toata distractia....

eu mi-am facut ciocolata de casa da nu mi-a iesit buna...prea moale, ca un finetti! Stie careva o reteta sa se intareasca ciocolata de casa??

marimar scriu aici reteta de supa de chimin.
o ceapa mare, vreo 2 morcovi mari, un pic de radacina de patrunjel, o lingurita de chimin si sare. Legumele taiate cubulete mici. Se fierb la gramada si in farfurie se pune smantana dupa pofta. Eu pun in farfurie si nu direct in supa ca asa m-am obijnuit. Se mananca cu paine prajita taiata cubulete.Prajita ori simplu ori in ulei. De exemplu eu o prajesc simplu in tava si soarca o prajeste in ulei.
Cam atat.

ma retrag si eu langa baietii mei...ajunge pe astazi

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Banuiesc ca daca va rog sa scrieti mai putin nu ma bagati in seama, asa-i? Bai frate da ai zice ca vreti sa scapati de mine undeva pe la capitolu 45. Si ce ma bucuram ca am si io cateva raspunsuri de dat. Ei ash sa-mi mai amintesc.
Deci pe sarite...
Dara esti o scumpa. Nici o grija ca n-am patit nik, da is prinsa cu Filip.
Moni zi bogdaproste ca n-am intrat pana sa=ti treaca pasa proasta ca ti-o luai pe cocoasa rau de tot. Noroc ca te-ai dat pe brazda
Rotarix noi am facut la 3 luni si maine facem iar, exact la 30 zile. Asa am citit si pe prospect park, m-ati pus pe ganduri ca voi faceti la 5luni. Maine facem si pentaximu si euvaxu, sper sa nu aiba reactii.
Ma ingrijorez putin cu kk ca abia s-a reglat putin. Adik ultimele dati a facut singurel si la 2 zile deci victorie Da ma gandesc ca de la rotarix s-o fi dereglat deci s-ar putea intampla din nou.
Cat despre faptu ca tre sa te speli pe maini dupa ce schimbi pampersu, asa e cum zice Estrella, se elimina virusu si tre sa va feriti.
Am fost si io azi la controlu de 6 sapt facut la 4 luni ca Mina. Sunt super vindecata, zicea dr ca sunt buna de carne Am facut si un Papanicolau si mi-a dat reteta de Cerazette. Nush cine se plangea ca nu se gaseste. Io am gasit in prima farmacie in care am intrat si mai stiu cel putin una in care se gaseste.
In rest... mai voiam sa mai comentez si io una alta, da nu mai stiu ce-ati scris.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Irlandezo, ce frumos si ce surpriza! Multumim !!! Cum ai avut atita timp si rabdare??? Da-mi si mie secretul , si apoi si pe cel tehnic, cum se face felicitarea???

Sibylle,ce e cu Vladi, cum e???? Multa putere si sanatate, si sa se rezolve problemele, oricare ar fi ele !

Ana_a mersi mult de reteta!
Ciocolata, ca sa se intareasca, pune-o in frigider....

Noi sintem ok, Romana tuseste, dar numai noaptea si vine la noi in pat si nu mai putem adormi nici unii...O apuca un acces de tuse si saraca de ea, nu se mai poate opri.... Baby Vic e un scumpic, ride si vorbeste, ...cumintel de parca mediteaza...Ieri seara am iesit la tirgul de Craciun de la primarie si a dormit non-stop 3 ore in carut. Dar azi, am fost la shopping si de cite ori intram in cite un magazin, se trezea...hmmmm , de caldura cred !
Dar am inceput oficial cumparaturile de iarna.

Sun, reteta de chec pleaseeee. Ca am facut si gogosile de la tine, ce i-au mai placut lui Matei, seamana perfect cu cele din Noua Zeelanda, pikelets le zice si se maninca cu frisca sau gem sau cu amindoua
http://allrecipes.com/Recipe/Yummy-Pikelets/Detail.aspx

Io intru in butoiul cu melancolie din cauza iernii !!!! Vreau vara si cald ! Vreau Craciun pe plaja, cu gratare si salate ! Narcisa sa stii ca e minunat Craciunul pe plaja, cel putin mie nu-mi trebuie altceva dupa 10 ani de Craciun vara !, ha ha ha

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ariadna obosita obosita da' ne-ai pus un big smile pe fata azi la toate! sar'na

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hop si eu pe aici. N-am apucat sa citesc din urma, asa ca daca m-a intrebat cineva ceva, scuze

turtu, si eu te inteleg; asta e unul dintre motivele pentru care inca mai suntem in tara asta: toti prietenii si familia de aici fara de care nu stiu ce ne-am face...

Ana, ciocolata de casa foarte buna, reteta de la Sun:

500g lapte praf, 50 g cacao, 250 g zahar, 200 ml apa, 1 pachet unt, esenta de ce vrei tu, si alune/ nuci/stafide sau ce altceva vrei

Se amesteca laptele praf cu cacao; intre timp se pune apa la fiert cu zaharul si se amesteca pana se dizolva tot, apoi se adauga untul si se amesteca in continuare, iar la final se ad laptele + cacaoa. Acum trebuie amestecat repede si mult pana se omogenizeaza.
Nucile sau alunele se pot pune fie in amestecul asta, fie in tava peste el.
Intr-o tava fie unsa cu unt, fie cu o folie de aluminiu sau hartie de copt se toarna compozitia obtinuta si se lasa sa se raceasca.

Eu am facut asa si mi-a iesit bunaaaa si s-a intarit bine.

EDIT: a, da, ciocolata trebuie pusa la frigider, dar se intareste destul de repede.

Noi suntem bine, Aiduta in ultimul timp a fost mai matinala, se trezeste pe la 6.30.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Din ciclul "Ce baiat frumos aveti senhora" - ieri in statie de autobuz, uitandu-se la Anais, o cucoana
-Vaiiii, duamna, ce baietzel frumos aveti!!!Da' de ce-l imbracati in roz?

De vaca.

Citesc din urma si revin

Turtu ma gandesc la o solutie.
Tare rau imi pare pentru Andreiutzul meu drag...Ma gandesc ca pana la un anisor isi revine puiutzul...

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Ana_a, da, aia e cartea!!!Am mai gasit azi una foarte faina dar nu la Crisan la alta editura...Bah...NU MAI VORBITI DE SANIEEEEEEEEEEEEEE

Ilenuco,te astept fata aici cand vrei...Ieri am mers cu busul pana in oras.Si eu sunt la 40 km de oras dar in zona locuita si de oameni nu doar de capre si vaci ca Turtu...Soferul ce facea???Isi taia unghiile in timp ce conducea...

Marimar nuuu...pentru mine merge o data, hai de doua ori...Dar nu mai muult!Vreau sa mananc fulgi de zapadaaaaaaaaaa

Mai citesc pana vin ai mei in casa

Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Atb-ule nu stiu mama cum se face para coapta.Ca marul copt ma gandesc...Dar nici ala nu stiu cum se face...

Xeno de maritat te-ai maritat repede dar de ce ai divortzat asa de repede??

Sibylle...cera-i baiul?Ce-i cu Vladutz?

Mergi la inceput

Turtu, eu zic sa mergi la Zurich cu Mara.Curaj...Sa-mi cumperi te rog si mie magneti de frigider din Zurich.Doi...Dar auzi de ce trebuie sa stai intre 4 munti?Nu va puteti muta?

Moni or ai pm...bine ai revenit zic

bobitamica, oricum sunteti cu 200 gr mai grase ca noi...iar noi avem 67...eniuei, marim clubu

Mergi la inceput