Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Saluatre!
Dana, ma bucur ca sint ok vestile de la dr!

Ioanact, eu zic sa nu-i dai medicamente fara analizele facute.

Stoisor, spor la cumpraturi! Tot raul spre bine. acum ai motiv sa cumperi cizme noi.

Roxana, si stefan mai tuseste asa, "la impresia artistica". tot dupa ce tipa mult, sau cind se ineaca cu saliva....eu ii spun rapicat sa termine cu prosteala...si inceteaza...bine, iti dai seama cit pricepe el din ce ii zic eu, dar nu stiu de ce are efect...poate tonul, ca e mai raspicat...

Natalia, Ana umblareata! Iti dai seama ca imediat are un an? ce repede a trecut timpul!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

YANNIS, MIHAI, CARLA, LULUA
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA II BUCURATI PE PARINTI!

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Saluatre!
Dana, ma bucur ca sint ok vestile de la dr!

Ioanact, eu zic sa nu-i dai medicamente fara analizele facute.

Stoisor, spor la cumpraturi! Tot raul spre bine. acum ai motiv sa cumperi cizme noi.

Roxana, si stefan mai tuseste asa, "la impresia artistica". tot dupa ce tipa mult, sau cind se ineaca cu saliva....eu ii spun rapicat sa termine cu prosteala...si inceteaza...bine, iti dai seama cit pricepe el din ce ii zic eu, dar nu stiu de ce are efect...poate tonul, ca e mai raspicat...

Natalia, Ana umblareata! Iti dai seama ca imediat are un an? ce repede a trecut timpul!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Da, da, exact, se prosteste.. dar cam de 2-3 ori pe zi..

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

sanatate bebicilor care sunt bolnaviori!
doamne Stoisor ,am ras de ma doare burta , iarta-ma imi pare sincer rau m-am pus in locul tau si am c-am luat-o razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu cred ca tusea de 2-3 ori pe zi, nu se cheama tuse, ci gat iritat de la urlat. Am patit-o si eu cu Mariuca. Si noi, daca tipam sau ridicam vocea, tusim dupa-aia. Nu cred ca e cazul de sirop sau altceva. Poate ceai cald imediat dupa, ca sa ii calmeze gatul.

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

doamne Stoisor ,am ras de ma doare burta , iarta-ma imi pare sincer rau m-am pus in locul tau si am c-am luat-o razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Eu cred ca tusea de 2-3 ori pe zi, nu se cheama tuse, ci gat iritat de la urlat. Am patit-o si eu cu Mariuca. Si noi, daca tipam sau ridicam vocea, tusim dupa-aia. Nu cred ca e cazul de sirop sau altceva. Poate ceai cald imediat dupa, ca sa ii calmeze gatul.

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Asa am zis si eu, sa-ncerc cu ceai cald; dupa masa de pranz (ca e calda hrana) nu mai face asa.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

e la sectiunea tragico-comica i drept faza e ca si cumnata mea a patito cu piscina nepoatei mele si ceva jucarele de nisip care erau tot in garaj ,tot intr-o cutie si care tot la gunoieri au ajuns.....fara cuvinte deci ,dar ea a sesizat de pe vara treaba eu doar acuma,el zice ca erau pline de praf si soacramea in garaj baga ce e pt gunoieri si deci la gunoi cu ele ,fara sa ne bagam nasu in ele ca nu i frumoso mai aruncat mai demult o plapuma si 2 perini ,ce erau la Cipi in camera pana sa ne casatorim si socrela le-a pus intr-un sac sa le duca la cabana,eu nu le vroiam caci luasem antialergice sialea sunt la groapa de gunoi

acum sper sa nu ramanem fara masini si alte treburi

oricum m-am calmat dar am ramas cu o ciuda pe el ,cand il vad marai la el

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

mai fetelor eu cu fata mea am patit-o sper sa nu fie si la voi la fel.
dupa 1-2 zile de tuse cam de 2-3 ori pe zi am ajuns la tuse rau de tot ca am ajuns la antibiotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Cretulin cum a fost la petrecere?nu zici nimic?si noi am sarbatorito pe socrela ieri si azi pe nasa

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput