Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

si noi la fel,spuneam la toata lumea ca Sara or se face or chiar tuseste,toti ziceau ca se face si dupa 3 zile sa te tii ce tusa a inceput si muci si tot tacamu

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

mai fetelor eu cu fata mea am patit-o sper sa nu fie si la voi la fel.
dupa 1-2 zile de tuse cam de 2-3 ori pe zi am ajuns la tuse rau de tot ca am ajuns la antibiotic

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

zau daca nu esti comica cum povestesti tu!situatia nu e amuzanta dar tu o expui atat de haios incat am inceput sa rad iar Daria se uita foarte ciudat la mine!
ute o si un de la noi.

quote]citat din mesajul lui stoisor

e la sectiunea tragico-comica i drept faza e ca si cumnata mea a patito cu piscina nepoatei mele si ceva jucarele de nisip care erau tot in garaj ,tot intr-o cutie si care tot la gunoieri au ajuns.....fara cuvinte deci ,dar ea a sesizat de pe vara treaba eu doar acuma,el zice ca erau pline de praf si soacramea in garaj baga ce e pt gunoieri si deci la gunoi cu ele ,fara sa ne bagam nasu in ele ca nu i frumoso mai aruncat mai demult o plapuma si 2 perini ,ce erau la Cipi in camera pana sa ne casatorim si socrela le-a pus intr-un sac sa le duca la cabana,eu nu le vroiam caci luasem antialergice sialea sunt la groapa de gunoi

acum sper sa nu ramanem fara masini si alte treburi

oricum m-am calmat dar am ramas cu o ciuda pe el ,cand il vad marai la el

Citat:

sanatate bebicilor care sunt bolnaviori!
doamne Stoisor ,am ras de ma doare burta , iarta-ma imi pare sincer rau m-am pus in locul tau si am c-am luat-o razna.

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

[/quote]

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cretzule pt mami si tati tau! Sa fiti fericiti mult multi ani impreuna!
aaa...vinerea viitoare pozez duducii la Dani la studio.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Mai e vreun pitic care are cojite in cap? Deci la Victor, cam de cand s-a nascut, pielea capului e plina de cojite. I-am dat cu Mustela, cu Avene (creme speciale pt cruste), cu vaselina de nu stiu care (tot din farmacie) si nimic. Nu dispar si pace. Help!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

dar i drept ca se mai si fac sau ne imita pe noi,trebuie

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

si noi la fel,spuneam la toata lumea ca Sara or se face or chiar tuseste,toti ziceau ca se face si dupa 3 zile sa te tii ce tusa a inceput si muci si tot tacamu

Citat:

dupa 1-2 zile de tuse cam de 2-3 ori pe zi am ajuns la tuse rau de tot ca am ajuns la antibiotic

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

D'aia sunt eu intr-o mare dilema !
Vad eu cum sta treaba diseara - ca, "normaLl" seara ar trebui sa se agraveze(ea n-are pb, si noaptea doarme bine)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

am vrut sa spun ca trebuie urmariti atent.....
Gabi dai un pusi lui Daria de la mine si razi mult ca le place sa ne vada razand piticii astia

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

[quote]citat din mesajul lui beinazutza

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

D'aia sunt eu intr-o mare dilema !
Vad eu cum sta treaba diseara - ca, "normaLl" seara ar trebui sa se agraveze(ea n-are pb, si noaptea doarme bine)

doamne ajuta sa nu fie nimic grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

daaaaaaaaaaaaaa
noi avem cojite in cap.dar nu de la nastere ci de vreo luna-doua.stiam ca o sa faca dar nu asa tarziu.am inteles ca trec de la sine. trebuie pieptanati in raspar,cu o perie.acu sincer eu doar am spalat-o mai des la cap si am pieptanat-o ceva mai des ca de obicei.mai ales dupa baita.

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Mai e vreun pitic care are cojite in cap? Deci la Victor, cam de cand s-a nascut, pielea capului e plina de cojite. I-am dat cu Mustela, cu Avene (creme speciale pt cruste), cu vaselina de nu stiu care (tot din farmacie) si nimic. Nu dispar si pace. Help!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor am si eu o pb...am devenit ingrozitor de exigenta cu Ozi...ieri plangea ca tot ce face e gresit, ca niciodata nu sunt multumita...simt cand exagerez dar nu ma pot controla...nu o ciufulesc, mai ridic tonul la ea (si regret ingrozitor) dar in majoritatea cazurilor o cert pe un ton ferm dar nu violent... lucrez la mate cu ea si cu o colega de-a ei pt Ozi...vreau sa avem o ora in care sa-si clarifice toate pb...ea se simte rau...ii este rusine ca Maria intelege mai repede si devine agitata, nervoasa...colega ei este mai atenta atat dar Ozi nu vrea sa inteleaga asta...isi gaseste mereu de rotit un pix....ma macina asta rau...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput