Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

adevarul e ca Daria rade tot timpul mai ales de noi
om avea noi fete mai haioase asa?

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

am vrut sa spun ca trebuie urmariti atent.....
Gabi dai un pusi lui Daria de la mine si razi mult ca le place sa ne vada razand piticii astia

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor am si eu o pb...am devenit ingrozitor de exigenta cu Ozi...ieri plangea ca tot ce face e gresit, ca niciodata nu sunt multumita...simt cand exagerez dar nu ma pot controla...nu o ciufulesc, mai ridic tonul la ea (si regret ingrozitor) dar in majoritatea cazurilor o cert pe un ton ferm dar nu violent... lucrez la mate cu ea si cu o colega de-a ei pt Ozi...vreau sa avem o ora in care sa-si clarifice toate pb...ea se simte rau...ii este rusine ca Maria intelege mai repede si devine agitata, nervoasa...colega ei este mai atenta atat dar Ozi nu vrea sa inteleaga asta...isi gaseste mereu de rotit un pix....ma macina asta rau...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Poti sa te iei de mana cu mine si eu stiu ca gresesc , ca exagerez cu Bogdan dar de cand a intrat la scoala am crescut muuult stacheta exigentei si nu o pot sa o cobor
Recunosc in sinea mea ca e un copil extraordinar, ca este istet etc dar la fel ma enerveaza orice lipsa de atentie.
La noi pana si invatatoarea m-a sfatuit sa il las in boii lui ca e in fruntea clasei si chiar nu are nevoie de lucrat extra dar nu ma pot abtine si tot nevrozata sunt.
Drept pentru care copilul m-a catalogat ca mama e rea si tati e bun si iote cum acum nici eu nu prea vad cum sa ma indrept

Deci solutii nu am ...doar ca vroiam sa spun ca nu esti singura in aceasta ipostaza .

Edit : si la fel ca si la voi si Bogdan face extra sport de 4 ani unde si acolo am pretentii ...sunt irecuperabila. Peste o saptamana are examen si eu in loc sa il incurajez il criticam ca bajbaie la un procedeu sau ca a exagerat cu bomboanele si d'aia il strang pantalonii de la kimono

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pup zuzicile iubite!

Din pacate in ultimele zile am avut ff mult de lucru la birou si nu am mai apucat sa scriu. Nici macar cu cititul nu sunt la zi.

Cretule pupaceli multe si imbratisari si urari de ani multi cu sanatate si fericire parintilor tai!! Ce repede trecu' anu'!!

Grati, am citit ce scrii tu despre Ozi. Nu stiu ce sa zic... Poate ca ar fi totusi bine sa ai grija sa o si feliciti, sa-i spui ca esti mandra de ea ca a facut un lucru bun, sau ca o iubesti (ii spui ca o iubesti?). Arata-i si ca o apreciezi. Eu stiu ca sunt constructive criticile, dar sunt greu de suportat si pentru un adult, dar pentru un copil care acum deschide ochisorii asupra lumii?
Nu vreau sa dau eu lectii (am la randul mei nevoie de sprijin in a-i educa pe copii) dar imi spun si eu parerea, on your request.
Pupici la iubita si frumoasa de Ozi!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Stoisor, La Multi Ani si tie pentru socrela si nasa! Sa fie fericite si sanatoase!

Imi pare rau de faza cu cizmele, eu macar mi-am facut-o cu mana mea. Am pus in magazie vreo 3 saci cu incaltari, iar gandul mi-a ramas ca erau de aruncat. Dar un sac era cu incaltari bune.

Petrecerea nu a fost o petrecere in adevaratul sens al cuvantului, maine, cand e ziua mamei mele va veni gasca mare. Aseara am fost doar noi 4, ca fratele meu era plecat, au baut, ne-am veselit, am ras, am povestit. Cald si frumos.

Grati, saru' mana de urari, le intoarcem si la voi.
De Dudu stiu de la Dani, ca va duceti in studio, dar noi v-am batut, mergem poimaine!!!!

Faza cu Ozi o fi pentru ca tu esti profa'????? Eu asa cred. Si stiu cum e sa iti "sufle cineva in ceafa", pentru ca mama (socrela) si tata (socrelu') sunt invatatoare, respectiv profesor. E greu pentru copii, si cred ca esti exigenta si tu. Asta cred, nu da cu paru'!!! Ozi este o fetita inteligenta, dar poate nu are aptitudini extraordinare la mate', ci la romana, desen, inot etc. Dar probabil ca incearca sa te multumeasca, iar tu nu vezi eforturile ei. Vin sarbatorile, fii ma relaxata!

Beinazuta[/red[, ai pus poze noi? Ai reusit? Ce face Bea?

[red]Alinus, chiar ma gandeam ca ai multa treaba, de n-ai mai intrat. Mai e putin si, acum 1 an, primeai un sms de incurajare inainte de nastere. Uite atat de repede trece anul!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Ca sa vedeti ce mama denaturata sunt ....am uitat sa va spun ca Ana, finally, a reusit sa faca aseara 2-3 pasi singurica .

LalaD, eu sunt de principiul ca stimularea prin incurajari sau recompense (nu materiale neaparat) este mai eficienta decat cea prin critici sau pedepse. Poate gresesc (si uneori ma gandesc ca gresesc...mi-e teama ca Luca sa nu creasca fiind prea sensibil pt zilele noastre) dar am in cap ideea ca daca eu nu ii arat ca il apreciez... de la cine sa astepte asta atunci?

Eu sunt sigura, stiu ca sunteti mamici extraordinare, si stiu ca trebuie sa existe o masura in orice. Ar fi minunat daca ne-am sprijini reciproc in a gasi aceasta masura si la capitolul asta.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Iupiii, bravo Anitaaaaaa! La cat mai multi!

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Ca sa vedeti ce mama denaturata sunt ....am uitat sa va spun ca Ana, finally, a reusit sa faca aseara 2-3 pasi singurica .

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

cretulina,nu nu am pus am lasat treaba asta ptr maine sau poimaine .o sa fiu mai linistita acasa. multumesc de intrebare ,Bea este bine.Mariuca? i-am scos o masa de legume si nu se satura . si de azi i-am introdus iar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Iupiii, bravo Anitaaaaaa! La cat mai multi!

Citat:

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:

LalaD, eu sunt de principiul ca stimularea prin incurajari sau recompense (nu materiale neaparat) este mai eficienta decat cea prin critici sau pedepse. Poate gresesc (si uneori ma gandesc ca gresesc...mi-e teama ca Luca sa nu creasca fiind prea sensibil pt zilele noastre) dar am in cap ideea ca daca eu nu ii arat ca il apreciez... de la cine sa astepte asta atunci?

Eu sunt sigura, stiu ca sunteti mamici extraordinare, si stiu ca trebuie sa existe o masura in orice. Ar fi minunat daca ne-am sprijini reciproc in a gasi aceasta masura si la capitolul asta.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

bravo Ana !!!!La cat mai multi si cat mai siguri.

Cat despre exigenta in educatie, si eu sunt de aceeasi parere: lauda are un efect benefic asupra copilului si ii intareste increderea in sine.
Cel putin, in neamul nostru asta s-a demonstrat: mama niciodata nu mi-a zis "se putea si mai mult; m-a laudat pt cat de putin faceam.
Verisoarei mele (matusi'mea este profa de mate si noi (eu si vara'mea) suntem si acum, in unele cazuri, eleve in ochii ei) niciodata nu i-a spus" e foarte bine cat ai facut". Drept "multumire" cand a implinit 18 ani a fugit de-acasa.

Asta, este o paranteza - iertare dak am 'ofensat' pe cineva.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hello!
Am o stare de kko, nu imi sta mintea la nimic, stiti voi de ce!

Dar...
in fiecare dimineata ne uitam la stiri cat bea sotul cafeaua, inainte sa plece la lucru. Un post gen Realitatea, cred (N-Tv sau N24) si singurul lucru care le-a atras de luni de zile atentia despre Romania e asta:
http://www.youtube.com/watch?v=zU1eNPEjL2w
Halal!
Eu va doresc multa inspiratie cand mergeti duminica la vot! Eu zic sa mergeti oricum dar sa nu votati oricum!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput