Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

asa fac gaura tot in bugetul fam noastre,oricum am ajuns subiect de poante acuma,pt ca se apropie ziua mea toata lumea glumeste de genu"stim ce isi doreste Alina de ziua ei,cizme"asta era cumnatu si soacramea "de ziua ta eu stau cu fata si socruto iti da bani de cizme si te duci in oras la cumparaturi hi,hi,hi"ce sa zic,frumos

oricum m-am calmat ,gata,vb ta gratiela,sa le poarte sanatoasa pers care le-a gasit,macar daca le-ar fi gasit cineva ca groapa se arde tot la 2 zile ,spre disperarea noastra

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Stoisor,,eu i-as cere sotului sa-mi deconteze toate cele 4 perechi cu siguranta socrul tau ar fi mai atent

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele. Ioana nu mai bea lapte de aseara deloc, decat un pic ceai (mancarica a mancat ieri - cateva lingurite), azi nu am mai incercat ca a plans (avea momente) pana acum 30 min (acum doarme), m-am uitat la gingia ei si se vad 3 "albituri" - dintisori, cred ca ii ies 3 deodata. Avem 2 Dr pediatri, unul mi-a zis sa ii dau vitamine Sanasol, iar celalalt Ca si Fe. Ce sa ii dau Iaonei?

LaLa D ai PM.

PS: noaptea doarme, nu se trezeste.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Stoisor

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Nati, ce papusica ai, acolo !! Merge bine, chiar dak mai da cu fundu' de pamant.

Ali[stoisor), off ... poti sa le spui sa-ti dea bani, fiecare in parte, ca doar erau 4 perechi.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

off saracuta,poate i de la dintisori plansul si lipsa poftei de manare,adica sigur daca zici ca se si vad ,nu ar trebui sa mai dureze mult....nu o dai cu nimik,ceva calgel ,dentinox,noi avem adus din state si orajel,dar stiu ca nu se gaseste pe aici ,incearca ceva pt gingii,cat despre vit ,nu stiu ce sa zic,asa se intamlpa cand mergi la mai multi doc,stiu din experienta,ar trebui sa ai incredere in unul si sa il urmezi,siropul ala parca i tot calciu,nu?si fier stiu ca ei au nevoie in perioada asta,ca siau cam epuizat stocul de fier dar se mai face si o analiza inainte care sa dovedeasca lipsa fierului,sau poate doc respectiv a vazut ceva semne de anemie si i la recomandat,tu hotarasti ce i vei da daca oricum,dai ca si fierul parerea mea,mai toti bbei de pe aici au facuit deja cateva cure de ca si rau nu lea facut,din contra si si de fe

pup papusa mica sa treaca durerile,bine ca macar doarme noaptea

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna fetele. Ioana nu mai bea lapte de aseara deloc, decat un pic ceai (mancarica a mancat ieri - cateva lingurite), azi nu am mai incercat ca a plans (avea momente) pana acum 30 min (acum doarme), m-am uitat la gingia ei si se vad 3 "albituri" - dintisori, cred ca ii ies 3 deodata. Avem 2 Dr pediatri, unul mi-a zis sa ii dau vitamine Sanasol, iar celalalt Ca si Fe. Ce sa ii dau Iaonei?

LaLa D ai PM.

PS: noaptea doarme, nu se trezeste.

ALBUM
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

stoisor ii masaj gingia cu Calgel, o mai linisteste. Merci pt rasp.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Buna dimineata pe la pranz! Sunt cam obosita, dar nu am stat mult aseara. Multumesc pentru urarile venite dupa ce eu nu am mai intrat. Si va pup pe toate!

Dana, extraordinar ce descrii tu acolo!! Ma bucur pentru voi si pentru baietelul de cateva sute de grame! Sa creasca mare si sanatos! Eu nu ma grabesc cu mesele, pentru ca sunt cadouri de Craciun, deci cand poti tu, saru' mana mult!

Gabrita, sa-ti fie de bine cu noua tunsoare! Esti o frumoasa!

Ioana, i-ai facut analize si a iesit fierul mic? Sau calciul? Sau ei zic sa ii dai "ca asa trebuie". Ca am auzit-o si eu p-asta. "E cam palida fetita ta, ar trebui sa ii dai niste fier". Adica dupa ureche sau cum? Pediatrului i-am spus ca are tenul meu, deschis la culoare si ca nu am de gand sa ii dau nimic din ce nu are nevoie. Ca atare, mi-a dat sa ii fac hemograma. Cand-colo, ce sa vezi?! Fierul putin peste medie, adica exact cum trebuie. Si calciul in limite normale. Nu bagam aiurea fier in copil?????? Si sa nu te enervezi? Daca te sperie hemograma, o sa-ti spun ca nu e nimic nasol. O inteapa foarte usor in deget, nici nu simte macar, ca acul este foarte subtire, ii apasa degetul, sa curga putin sange si gata! Deci, sfatul meu este sa ii faci analiza inainte sa ii dai ceva Ioanei.

Acum fug sa ii pregatesc supa!
Ne auzim mai incolo, ciao!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am si eu o intrebare, va rog:
Buburuza cam da semn de tuse; "suna" ca si cum s-ar prosti, dar tuseste, e clar, c-o apuca dupa ce tipa. Nu se-aude cum ca s-ar 'rupe' ceva.
Ce sa fac? Sa ma duc la dr sau sa-i dau eu, sirop? Si de care?

Sunt 3 intrebari.. e clar, am uitat si matematica

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Ioana, i-ai facut analize si a iesit fierul mic? Sau calciul? Sau ei zic sa ii dai "ca asa trebuie". Ca am auzit-o si eu p-asta. "E cam palida fetita ta, ar trebui sa ii dai niste fier". Adica dupa ureche sau cum? Pediatrului i-am spus ca are tenul meu, deschis la culoare si ca nu am de gand sa ii dau nimic din ce nu are nevoie. Ca atare, mi-a dat sa ii fac hemograma. Cand-colo, ce sa vezi?! Fierul putin peste medie, adica exact cum trebuie. Si calciul in limite normale. Nu bagam aiurea fier in copil?????? Si sa nu te enervezi? Daca te sperie hemograma, o sa-ti spun ca nu e nimic nasol. O inteapa foarte usor in deget, nici nu simte macar, ca acul este foarte subtire, ii apasa degetul, sa curga putin sange si gata! Deci, sfatul meu este sa ii faci analiza inainte sa ii dai ceva Ioanei.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

I-am facut coprocultura si nu are nici un parazit, analizele care zici tu nu i-am facut. Am sunat-o azi dim pe Dr din Ct si mi-a zis sa ii dau Ca si Fe, i-am zis cum au iesit rezultatele de la coprocultura, a vazut-o pe Ioana acum 2 sapt de 2 x, iar aici (la Vulturu unde stam noi-80 km dist de CT)m am un Dr Pediatru care mi-a zis sa ii dau Sana-sol, a vazut-o pe Ioana Miercuri(26 Noiembrie), nu mai are rosu in gat, la dinti nu s-a uitat.
I-am dat supica si a mancat cam 10 lingurite (de-aseara nu a mai mancat sau baut lapte).Dar e in continuare maraita.

ALBUM
Alte POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor!
Sanatate puisorilor bolnavi!
Alina, daca o chinuie tare dintisorii, da-i Panadol Baby innainte de culcare!

O stire interesanta: Venituri admise pentru indemnizatia de mama, citeste si tu aici: http://stiri.acasa.ro/articole/social/Venituri-admise-pentru-indemnizatia-de-mama

Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

alte poze cu Ionut

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ionut-552.html" target="_blank">votati-l pe Ionut in fiecare zi

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput