Regasiri (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Dianarus sunt niste pastilute lungi, se da una pe zi timp de 10 zile, daca e varza cu imunitatea. Anei i-am dat doar 5 zile la raceala. O pisezi bine si ori ii dai dimineata jumatate de pastiluta si seara cealalta jumatate, ori intr-o singura priza. Inainte sau dupa masa, eu nu am tinut cont...ii puneam in sucul de portocale sa nu-i simta gustul.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

multumesc. sper sa ne fie de folos.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi regasite,
azi am fost la control cu BB2pe numele sau (pus de Bodo) Edy deci carutzul meu este de .Sa va povestesc caci am fost si cu Dan care se lipisera cu fi-su de monitorul ecografului....

Acum am ajuns acasa si ma odihnesc caci deseara la 16 vine Mosul la Primarie.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fete dragi,

din pacate nu mai am timpul necesar netului - asa ca va urez rapid Craciun fericit! si un an nou plin de bucurii si impliniri.

Sarbatori fericite!

P.S. Dodo - felicitari pentru cofrag.
P.S. 2 - controlul a decurs OK - cofragul e la locul lui -toate bune si frumoase.
ne revedem la anu si la multi ani!

pupam gras pe toate si toti

Miro 22+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

va scriu pe fuga...azi m-am externat din spital....joi si vineri am avut o senzatie de uscaciune in gat...sambata seara am simtit cum mi se ionflameaza gatul..gen laringita...am sunat dr..mi-a zis ce sa iau..eram si putin ragusita...in fine, cert e ca duminica am ajuns de urgentza la spital ca nu mai puteam sa respir..ma sufocam....m-au bagat de urgentza pe perfuzii...azi m-am externat pe proprie raspundere caci ar fi trebuit sa mai stau cel putin 3 zile in spital. david este la mama soacra..ma doare rau ca nu-l am langa mine taman acum de sarbatori dar nici nu vreau sa risc....asta e..ma simt groznic si acum, sunt la munca si cu D-zeu inainte. nu am citit mai nimic...ma revanshez cumva zilele astea.

va iubesc

danita ti-am trimis un sms..dar mai mult ca sigur nu l-ai primit

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dolores ce nasol tre sa fi fost daca ai ajuns la spital internata!
chiar nu credeam ca e asa rea laringita asta, doamne fereste cum tre sa.i fie unui copil!
ma bucur insa ca esti mai bine

mirona, n.am mai vb de un car de ani cu anda, am vrut sa intru acolo unde vorbeam noi mereu dar astia au banat tot isp.ul de spania...in fine
cand se trezeste ivan abia astept sa vad filmuletele cu kara cu
sonor

dianarus multa sanatate si voua

dodo felicitari pentru edi

aelita si eu cu dbunny tot vreo 14 ani de spania avem, dar amandoua la un loc

nah voi stiti ca nu prea imi plac mie sarbatorile dar l.am lasat pe leo cu ivan sa faca bradul, azi ma duc sa.i cumpar cadouri, nu ceva in mod special , pentru ca tot ce vrea are fara sa fie vreo ocazie, dar vreau sa iau jucarioare mici, mari sa le impachetez special sa le pun sub brad
apropo de brad, cand leo ma intreba unde sa mai pun globuri i.am zis ca la cat e de urat mai conteaza? el zicea ca e un pic stramb , iar eu il intrebam ca strambul e cel mai mic defect pe langa toate care le are :)))))))))))
asta e, asa.s eu dar sa stitit ca fac sarmale, vroiam s.o sun pe dbunny s.o intreb cate ceva de sarmale, ca mi.a dat niste ponturi tari de bucatarit

kokorina, dastefa, mayaione, angi va pup pe toate
si Craciun Fericit pt ca nu stiu cand mai intru

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

Va colind de pe acum maine nu se stie

Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

Craciun Fericit !!!

Ieri am fost la frizerie cu Antonia,am tuns-o la inceput a stat cuminte cand si-a dat seama ca ii tunde parul a plans putin dar am reusit pana la urma e baietel,e ultima data cand o mai tund vrem si noi parul lung si codite

de data asta am nimerit-o cu ochelarii i-am luat o rama patrata mov ii tine de dim pana seara ii ma da jos din cand in cand dar ii tine

Pt sistemul imunitar i-am dat imunobaby de la erbavita(siropel)

Dolores-multa sanatate
Mirona-toto mai scumpa Karina,are o multime de activitati la gradi,bravo
Dodo-pui-felicitari pt putulica

va pup

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

loru, dani are are alt nr de mobil. ti-l dau pe mess.
te imbratisez cu drag! sanatate si refacere rapida!

bambo si noi l-am tuns ieri pe marc, pt prima data la frizerie (de adulti ) a stat nemiscat, incredibil ce cuminte a fost, nici mac n-a zis

dodo felicitari pt edy! frumos nume a ales bodo!

miro, bine ca e totul bine cu "pachetul"

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ziua la Mos Ajun!

Cum a fost la serbare de Mos de la primarie....frumos,super.Frumos caci a fost mai scurt (toti copii din gradi)au cantat ,urat,spus poezii apoi mosul le-a adus un set caciulita(frumoasa cu cornitze de ren-pe blue si albastru ,un ursulet de plus alb (maricel de cca 40 cm inaltime) si dulciuri(ciocolate2 buc,un ou de cioco cu surpreza,napolitane,bomboane).Dupa serbare (a avut loc in oraselul copiilor din Navodari)unde ca in orice orasel exista masinute(care trebuiesc conduse,trenulet,o rota cu scaune care-i invarte si "ameteste",vata de zahar pe bat.Sunt fericita pentru ca e primul an cand nu a ratat nimic si si-a impus punctul de vedere fara sa enerveze pe nimeni.In acest timppe scena era spectacol cu cantece pentru copii iar la final a fost pentru tineri si parinti"alb si negru"

Sarbatori Fericite!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Craciun Fericit tuturor!!

Azi mi-am luat liber si am stat cu pritesa acasa! Este super, ne pregatim sa vina Mosul!

Realizare mare...am scapat de suzy de buna voie si ne siliti de nimeni! Pur si simplu, intr-o dimineata inainte sa plece la gradi mi-a dat-o mie sa i-o pun inbuzunarul de la hainuta, eu i-am zis asistentei ca are suzy in buzunar daca o cere, dar asistenta a plecat si a uitat sa-i spuna si educatoarei...asa ca atunci cand au intrebat-o unde e suzi Alex le-a spus ca e la mami la servici...si asta a fost...de atunci nu a mai cerut-o decat odata dar am schimbat vorba si gata! La serbare i-am zis ca Mosul este foarte bucuros ca a vazut ca fetita nu o mai tine pe suzy...si a fost foarte incantata, asa ca nu a mai intrebat de ea...avem o saptamana fara suzy!

La serbare a fost super cuminte, a cantat, a dansat-eu am stat pitita de frica sa nu inceapa sa planga cand ma vede, am aparut doar cand a venit Mosul ca mi-a fost teama ca se va speria...si bine am facut fiindca nu era prea incantata sa se apropie de el, dar a stat la mine in brate si am luat cadoul impreuna...in schimb se bucura tare cand facea Mosul HO HO HO si zdranganea din clopotei...ea aplauda!

Va pup pe toate, ma duc sa dorm un pic si poate revin cu ceva poze! Ultimele facut la serbare, dupa ce am ajuns acasa ne-a cazut aparatul pe gresie si nu mai merge...asa ca iara nu avem aparat de fotografiat...Craciunul asta vom ramane cu amintiri decat in suflet...macar ma voi bucura linistita fara sa mai stau stresata sa o prind la fotografiat in cel mai frumos moment!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

in fuga calului nebun uram si noi sarbatori fericite tuturor!!

Diseara avem familionul la noi la cina, asa ca imi dau talentele prin bucatarie.

dayanara puteai sa ma suni linistita sa ma intrebi de sarmale ca ti-o dadeam pe mama niciodata n-am facut sarmale

sanatate multa la bolnaviori, si tie dolores sa te faci bine mami!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput