Regasiri (29)
Raspunsuri - Pagina 15
mayaione spune:
Craciun fericit si sa va bucurati de copilasi si de Mos! Maine o sa fim in vizita la socrii, asa ca v-am urat de azi sa fiu sigura.
Dolores te pup si sa te faci repede bine ca Davidutu trebuie sa stea la masa cu mami de sarbatori!
kokorina spune:
Craciun Fericit!
fetelor e inutil...mai ales acum de craciun sa va spun cum sant eu.n-am intrat sa ma lamentez,sa-mi plang de mila(dar pe undeva sa stiti ca am ajuns sa-mi fie mila de mine...o sa va pove eu).....simt cum imi pierd puterile,sant intinsa ca o guma si calare pe o herghelie de cai..si toti nebuni.
bucurati-va de seara sfanta!
carla2005 spune:
kokorina, bucura-te de sandokani...si lasa restul in plata Domnului, ai sa vezi ca se vor linisti lucrurile! Numai bine!
Si lui Dolores multa sanatate!!
Eu nu pot dormi, am pus cadourile si astept dimineata, dabea astept sa vad ce fata face Alex! Acum imi pare rau ca nu avem aparat de fotografiat...sper sa iasa ceva poze cu telefonul!
Pup!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla2005 Eu nu pot dormi, am pus cadourile si astept dimineata, dabea astept sa vad ce fata face Alex! Acum imi pare rau ca nu avem aparat de fotografiat...sper sa iasa ceva poze cu telefonul! Pup! mama din 16 nov 2006 Draga mea |
exact asta ma gandesc de cateva zile ce fata o sa faca!
si acum daca nu scriai tu uitam sa le pun sub brad, stiam ca ceva tre sa fac dar stateam degeaba la calculator
ivan si dayanara
Dodo-pui spune:
Craciun Fericit!
Imbratisari intregului
si
-ici multipli bolnaviorilor si dubli pentru Koko
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mephala30 spune:
Dragelor, va doresc Craciun fericit, cu sanatate si bucurii!
Carmen cu Iustin si Teodor
danita spune:
Craciun fericit, dragelor !!!
D
ps ne imbarcam maine spre Iasi , vom sta o pensiune cica e departe de centru dar asta nu conteaza . daca e cineva din is care vrea sa ne intalnim, dadeam un pm ;)
pupici si zile frumoase va dorim !
D
adinazot spune:
FETE DRAGI,VA DORESC SARBATORI FERICITE ,MULTA BUCURIE SI FERRICIRE IN CASELE VOASTRE!!!VA IMBRATISAM CU DRAG!!!
KOKO,putere,si tot binele din lume!!!
aelita spune:
Sarbatori fericite !
MIRONA-am vazut pozele voastre frumoase .si am ras cu "leul face pish pe tineee" ![]()
KOKORINA-imi pare rau ca esti asa obosita...sper sa fi avut ceva zile libere sa te fi putut odihni si bucura de familie !
te imbratisez cu drag si pup sandokanii !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
angi_m spune:
Salut fetele.
Va urez si eu tuturor Craciun fericit!! (ce-a mai ramas din el).
Sper ca ati primit de la Mosul exact ce va doreati. Daca voi nu, macar copiii.
Noi am fost pe 24 seara sa ne intalnim cu Mos Craciun. Am venit mai multi copii (adica mai multe familii cu copii
). Iulia nu a vrut sa ii spuna mosului poezia, insa cand a scos Mosul cadoul, s-a uitat ce este acolo, si in final a spus poezia. I-am zis sa imi spuna mie poezia, nu lui Mosul, ca parea sa ii fie rusine sa ii spuna Mosului. A fost tare emotionata. Pana la urma a spus poezia si a fost aplaudata de toata lumea ![]()
In seara aia s-a culcat mai tarziu ca era euforica, alerga prin toata casa la nashu-sau, vorbea de u mai puteai opri... Aproape de ora 12 a adormit, pe cand in mod normal adoarme cel tarziu la 10 jumate.
Avem si cateva poze de la Mos Craciun.
Noi de fapt am inceput cu Mos Craciun de cand am facut bradul. Ca Mos Craciun a adus bradul, si a pus si o carticica cu autocolante sub brad. A doua zi dimineata a pus si o masinuta sub brad. Apoi ne-am intalnit cu Mosul si ne-a dat un aspirator si un joc cu "creionul fermecat". Si pe 25 dimineata mai pusese Mosul sub brad 2 puzzle cu Winnie si o carte cu povesti care ii place tare mult. O plimba prin toata casa dupa ea. Asa ca acum cand o intrebi ce i-a adus Mosul, se duce sageata la brad sa vada daca a mai adus ceva. Si spune ca nu a adus nimic.
Iulia doarme de o ora deja, sotul se duse sa spele masina.
Asa ca incerc sa vad daca reusesc sa recuperez din urma.
Va pup 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal