Regasiri (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI!!!
Avem si noi poze de la Craciun!!!
ANGI,frumoasa printesa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ADINA-sunteti minunati !!!!!!!!!!!tu ai fost super de Craciun ,aranjata,imbracata,machiata!
ah..si ce dor imi e de zapada !

Sofía nu cunoaste zapada,inca...nu a vazut si nici nu stie cum se numeste.

DOLORES-cum mai sunteti ?

ANGI-scumpa foc Iulia,cu parul ei lung! bestiale filmele cu Mos Niculae,si cum isi spala cizmele.ea vrea ciocolata nu batz!

DODO-felicitari pt baietel !! sa fiti sanatosi ! frumos numele alesde fratior !

DAYANARA-cum ti-au iesit sarmalele ? noi am luat la pachet dupa ce am mancat la bunica (soacra)

BAMBO-ai pus poze cu baietelul Antonia?ma bucur ca tine ochelarii.e tare frumoasa cu ei !

DBUNNY-cum a fost cu familionul ?

CARLA-bravo ca ati scapat de suzeta ! si la noi o ia foarte rar,o mai fura si fuge cu ea,dar cand o vad o scuipa imediat . la noi are inca tentatia ,pt ca nu pot sa i-o iau si lui Andres..desi acum ii dau si lui rar ca sa nu mai vada ea.

KOKORELU-cum ati petrecut?

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Sper ca ati avut un Craciun fericit dragile mele fete!
Am rasfoit in fuga si am vazut pozicile! Kara, Iulia si Alessia sunt niste printese frumoase, dar nici cu mamicile lor nu mi-e rusine! si ce burtica are Miro!
Dolores esti bine? Sper ca nimeni nu mai e bolnav!!!
Miro multumim pt sfaturi! E cam greu ca papusica nu prea ne place, iar unghiera urlaaaaam doar cand o vedem.
Carla felicitari pt suzeta!
pe toata lumea!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Si pentru ca printesa nu-mi da acces la calculator va urez de pe acum: LA MULTI ANI, un an nou plin de sanatate si fericire, bucurii, puiutii sa va faca mandre si fericite si sa fie cuminti si sanatosi!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

Venim si noi cu poze de la Craciun l-am petrecut la parinti,socri,nasi si acasa,ieri am stat in pat toata ziua ma durea tot corpul,am avut si putina febra azi ma simt mai bine sper sa fi scapat
Antonia nu a vrut sa zica nici poezii nici mos craciun cu plete dalbe a colindat mama si pt ea

va

Sarbatori fericite !!!

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

adinazot, bambo sunteti `tare faine, si voi si printesele! am vazyt ochelarii noi ai capritei turbo! is mai sexy ca ai mei!

aelita 14 ani??? yoy, eu credeam ca-s singura care-a plecat cu viza shoengen si nu s-a mai intors...ati primit deja cetatenia?

Dani e argint viu...i s-a cam dat orarul peste cap zilele astea, alearga de colo colo, a primit o motocicleta de mos craciun.

Noi am iesit la chefuri(iesim din casa dupa 11 cand Dani a adormit) am uitat ce fain e sa dansezi pana noaptea tarziu...

Cina de Craciun a fost faina si ea, fost-am 9 la cina...Dani incantat se preumbla printre invitati pana noaptea tarziu...

Ne confruntam cu o dilema: de vreo 2 saptamani s-a indragostit de banane, si mananca zilnic una mare. de vreo 10 zile incoace se trezeste noaptea scarinindu-se...de vreo 2-3 ori! si se trezeste de tot, si se scarpina la glezne, la maini, la picioare...si-mi cere sa-l scarpin...si are somnul agitat pana pe la 5!! n-are pete, bubite nici altceva! sa fie alergie?

ieri n-a primit banana...azi nici atat, daca nu-i trece mergem la medic!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

noi o dam dintr-una in alta...cele mai urate sarbatori pe care le-am avut....de marti david a inceput cu febra..febra miercuri, febra joi...nu mancaremnu lichide..nimic..mers la spital cu el..cu ultimele puteri caci inca sunt vai de steaua mea...puroi in gat are davidul meu...acum e pe antibiotic..plange de foame ,de sete..cere bibe dar nu-l popate folosi de durere..nici saliva nu si-o inghite..atat despre noi...sper ca anul nou sa vina cu sanatate..altceva chiar nu-mi mai doresc

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Buna fetele, am intrat sa va spun ca Alex este racita rau, are febra, desi este pe tratament nu-i trece cu nimic! Sper sa-si revina cat mai repede ca nu mai pot, cand o vad asa moale si necajita mi se rupe sufletul!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DOLORES,CARLA multa sanatate,sa dea Domnul sa treaca repede!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

off fetelor, saracutii cat sufera

daca-i febra e musai antibiotic, si musai extra de lichide, asa ne-a spus noua la urgente, la antibiotic trebe mai multa apa.

dolores la antitermic nu raspunde febra? adica alterneaza paracetamol(panadol) cu ibuprofen(nurofen) tot la 4 ore. Jumate de supozitor novocalmin ai incercat? daca cere bibe da-i cu orice, ceai, lapte, insa nu cald, pt inflamare e mai bine la temperatura camerei...si baga-i si putina miere

Si noua ne haraie pieptul, a avut ceva muci, ii lichidam repede(deja de atata experienta am o farmacie intreaga in casa) Ambroxolul ne ajuta, doar ca dupa 2 zile parca iar ii aud pieptutul...tuseste o data pe zi, ii dau lapte cu usturoi si-i trece...doar ca na, afara-i rece, iesim la cumparaturi, neamuri, obligatii, el nu sta locului, fuge pana transpira, si iar incepem cu muci, piept haraind...

Azi l-am dus la cresa, si maine-l duc...si-apoi pauza pana luni...mama s-a dus la Valencia dupa nepoatamea...de parca n-ar fi destula harmalaie-n casa

Carla nu cedeaza febra dupa antibiotic? hmmmm oate trebe unu mai tare..

aici s-a anuntat la stiri ca gripa face furori in Spania, mai mult in nord, si cei mai afectati sunt minorii sub 15 ani.

dayanara totu-l ok? te-am asteptat sa vii sa ma colinzi Sanatate multa va dorim!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput