Regasiri (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

va cu mare drag pe toate!

kokorina, putere multa mami! chiar cred ca-ti vine cateodata s-o iei razna. totusi, bucura-te ca sunt sanatosi, restul o trece cumva... te im bratisez cat pot io de tare!!!

miro, pup burtica! si pe kara :) imi plac colajele pe care le faci cu ea.

dolores, nu-ti doresc decat sa vina vremea cand scapi de toate relele si te bucuri de sanatate. pt tine si pt david. imi pare rau ca nu s-au sfarsit inca problemele, stiu ca nu te ajuta vorbele astea prea mult... vreau doar sa sti ca sunt alaturi de voi, macar cu gandul...

dbunny, mai zi o data reteta cu usturoiul in lapte. si aia cu ceapa sub pat. vreau sa le notez ca avem nevoie... merci

noi suntem acasa zilele astea. mai ocupati decat credeam, copiii surescitati mereu de cate ceva, nu apuc nici sa-mi trag sufletul. dar cat de cat sanatosi, asa ca totul e ok.

grupul

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

dbunny, mai zi o data reteta cu usturoiul in lapte. si aia cu ceapa sub pat. vreau sa le notez ca avem nevoie... merci

Pui la fiert cam 100-120 ml lapte(pasteurizat, gras, slab, verde, cum beti voi) si adaugi 2 catei de usturoi taiati in 2. Dupa ce-a clocotit, strecori laptele si-l bagi in bibe cu putina miere si cereale. Se recomanda si putina scortisoara(are si aia efect medicinal asupra racelii, cica, dar lui Dani nu-i place scortisoara, prefera gustul de usturoi). Idea e sa bea lapte d'asta usturoiat de vreo 2-3 ori pe zi, caldutz, cu miere. Noi iarna asta am inceput sa tusim de vreo 4 ori dar n-a durat decat pana am aprins aragazul
Si da, are putin gust de usturoi, noi inca mai ne alimentam cu cereale praf de bebei, asa ca se disimuleaza...

Si cand tuseste mai tare, cica-i bun lapte cu ''tomillo'' in el...nu stiu cum se traduce condimentu asta, in engleza e Thyme dar la noi n-a fost nevoie, intotdeauna a functionat usturoiu!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dorm copii asa ca am putin timp liber
maine o iau de la capat cu gatitul pt revelion

Angi-ce-ti mai face gatul?multa sanatate,ca de obicei Iulia e o printesa, frumoase pozele
Dbunny-pune cateva poze sa vad ochelarii mai bine ,nu v-am mai vazut de mult,nu stiu ce sa spun despre banane e posibil sa fie alergie...a mai mancat ceva nou?
Dolores,Carla-imi pare tare rau,multa sanatate
Dianarus-
Kokorina-totul ok?va

fug sa scot rufele din masina pana nu uit de ele de tot

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

catei de usturoi?2??? nu bucatelele alea mici din catei???sau confund eu acum??

si cu ceapa care e treaba??

offf..am zis sa cresc intervalul intre antitermice ca saraca burtica a lui...nemancat,nebaut..plus antibioticul...oricum,febra este sub control..insa tot nu accepta biberonul..ii e foame si sete,dar cu siringa....mie inca imi haraie rau pieptul..tot pun sare..tot ceaiuri, plus pufuri..nimic frate,nu cedeaza...sa incerc si eu lapte cu usturoi,dar dupa ce ma lamuresti cum sta treaba cu cateii dbunny

vazut poze...iulia si ale ff fruoase...miro mai vreau poze cu burtocul...di iti multumesc din suflet..si tuturor pt ganduri..si sanatate celor bolnaviori

dayanara esti bine??

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dolores

o capatzaná are 7-8 catei , 2 catei mici baga...cum numiti voi bucatelele mici de usturoi?

ceapa mare taiata-n 4 puneam eu sub patut la Dani in camera pt tuse seaca, dar de cand cu trucul cu usturoiul n-a mai fost nevoie...oricum cand e vb de febra si probleme majore, sfaturile babesti nu cred ca-s la fel de eficiente...

Dolores nu bea fiindca il doare cand inghite, e inflamat saracul in gatutz. Paracetamolul e si antiinflamator, nu ?

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

hahahaha...am vrut sa intru aseara sa-ti zic ca da..cateii sunt bucatelele alea mici...dar eram asa obosita incat nu-mi mai aduceam aminte ca aia mare e dit`a`mai capatzana :))
cred ca e ff inflamat din moment ce nu accepta bibe..mi-l cere dar cand il baga in guritza..mi-l da inapoi..i-am dat si altfel de bibe cu tetine diferite caci m-am gandit ca s-o fi saturat de tetina aia, dar nimic. inca e pe antibiotic si antitermice..stiam de nurofen ca e antiinflamator,de paracetamol nu stiu,cred ca e pt raceala...offfffffffffff,macar de anul nou sa ne simtim mai bine...au venit si rushii..deci tot tacamul ca sa fie rau

va pup

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Citat:
citat din mesajul lui dolores

o capatzaná are 7-8 catei , 2 catei mici baga...cum numiti voi bucatelele mici de usturoi?

ceapa mare taiata-n 4 puneam eu sub patut la Dani in camera pt tuse seaca, dar de cand cu trucul cu usturoiul n-a mai fost nevoie...oricum cand e vb de febra si probleme majore, sfaturile babesti nu cred ca-s la fel de eficiente...

Dolores nu bea fiindca il doare cand inghite, e inflamat saracul in gatutz. Paracetamolul e si antiinflamator, nu ?

Dbunny si Daniel

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DBBUNY-13. nu am cerut-o pana acum,anul asta mabatea gandul dar pt asta trebuie sa iti misti si fundul de acasa poate la anul ,daca nu ma freaca prea mult pe drumuri cu cine stie ce acte.ai idee ?
nici nu stiu daca sa fac,sa nu fac...
poate nu e neaparat de la banane,dar sigur e o alergie,mergi sa iti dea o crema de mancarimi macar,si apoi vreun antihistaminic,daca ti-o da..

BAMBO-ce frumoase sunteti ! si ce cojocel frumos are Antonia,e superba !!! si cu parul scurt ,cu ochii ei si cu ochelari e nemaipomenit de frumoasa !

DOLORES-of ce va mai chinuiti !multa multa sanatate va doresc !!! asa e ,asta e cel mai important !

CARLA-mulva sanatate !!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor!dragelor!!!!!va doresc toate cele bune din toata inima mea in 2009!!sper cumva ca la anul sa fiu mai lejera(si voi fi,ca mi-am vazut planul pe luna ianuarie la munca si parca suna altfel...3 zile pe saptamana ,nu ca in decembrie voll action..).imi pare rau ca intru numai atat si scurt,char imi pare rau....dar (si zau ca nu ma plang)... am musafiri din romania,trebuie sa gatesc,sa mai fac ordine,sa mai cumpar cate ceva,copchii printre picioare....e cumplit).dupa amiaza ii ducem la socrii si sa ramanem si noi sa ne simtim bine cu prietenii nostrii din romania.

va iubesc si va doresc si voua ,ce-mi doresc mie si familiei mele!
petrecere frumoasa!!!!!!!!!

kokorina si sandokanii eiLA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Spune anului ce vine,
sa-va aduca numai bine
Si mai spune-i sa iti dea
Tot ce vrea inima ta;
Fericire,sanatate si multi bani...
La anu si la multi ani!

La multi ani!
2009

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dolores, Carla, sunteti mai bine ?

Koko distractie placuta

dodo baga si tu o poza cu burtoku

Un an nou fericit plin de bucurii va dorim la toate !!

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput