Regasiri (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

papat - revenit - am ajuns la pagina 10.

adinazot multumim de aprecieri - vazut si pozele voastre - frumoase rau.
Dbunny mi-a placut faza cu portocalul vecinului.
Cat de des ii scoatem din casa? De cate ori e nevoie, la plimbare insa mergem mai rar - mai mult cu masina - in parc e plin de noroaie si evitam - ne plimbam prin cartier de manuta. Acum ca e la mama iesim din nou zilnic - desi e muuuulllltt mai frig decat in Timisoara - dar atat e de curat aerul incat nu mai conteaza.
Placute planurile voastre de sarbatori - faine familioane aveti.
Dolores si eu ma chinui de mai bine de 2 luni sa-i fac fetei prevenarul -insa e mereu racita si nu i-l pot face. Oare cand va fi ok cu imunitatea asta? Poate reusesc pana la primavara sa i-l fac - cine stie.
De sarbatori - mergem la mama (si evident la soacra - stand ambele in acelasi oras). Am plecat aproape cu toata casa - am luat si bradul cu noi - l-am impodobit acolo cu copiii, stam atata timp cat ne vom simtibine - i-am si pus in tema - "la prima cearta - am plecat."
De revelion nu avem nika planificat- nici ca am maiavea noi chef de asa ceva - de cativa ani nu mai suntem adeptii astor stiluri de chefuri - noi acasa in familie cu copiii nostri, la caldurica, la tv si apoi in pat la nani. Deh - batranetile astea.
mayaione sanatate tatului tau. Ma bucur ca ai mai reusit sa intrii - pupam crizata sefa - din pacate si la noi sunt foarte dese crizele. Ce puzzle-uri mai face? cand ne mai pui un filmuletz, doua - vre-o poza?
Dolores of - nici acum n-ai reusit sa-i faci vaccinul. Sanatate multa.
ank999 aveti si voi fobii - de numa. Incearca sa spalati pe cap o papusa si apoi sa trebuiasca sa o uscati pe par - ea sa te ajute sa o usuci si poate ii mai trec fobiile. Azi papusa, maine iar papusa - apoi poate treceti la ea - incet incet sa vada ca papusa nu pateste nimic. Cu unghile la fel - intai pe cele ale ursuletului,apoi al papusilor si apoi ale Ericai.
Karina la inceput vrea ea unghiera - apoi ii explic ca daca sta cuminte si i le tai pe toate - urmeaza sa primeasca ea unghera si o lasam pe ea sa ne taie noua unghile, apoi papusilor, ursuletilor - cand apropie unghiera de unul din degetele noastre - eu fac din dinti (ca si cum as musca - crantz- crantz) incerc sa imit sunetul pe care-l face o unghiera - e tare fericita. Dureaza jocul ei intre 5 minute si jumatate de ora - apoi o uita pe undeva si pune-te Miro si-o gaseste. dar sunt fericita ca i-am taiat unghile si ca nu a plans.
dayanara m-ai dat pe spate cu casutele tale. Pe care ati luat-o pana la urma? sau pe care ati construit-o? ce mai face nazdravanul tau? Ai maipovestit cu Anda in ultimul timp? Ei ce mai fac?
Koko mamica robot.
Angy imi pare rau ce e Iulia iar pe antibiotic. Detaliaza, te rog, cum e cu obiceiul asta cu datul la grinda. Voua va plac astfel de obiceiuri? Nu stiu de ce dar cand o aud pe soacra-mea si nu numai pe ea cu de-astea ... mi se ridica paru in cap - poate nu din cauza obiceiului ci doar din cauza faptul ca aud acel "asa e bine - asa TREBUIE facut". Ma rog - pove si noua in ce consta acest obicei.
Roxana deci exista si parti linistite in baietei? pupam gras.
dastefa sanatate multa.
bambo ma bucur ca ai mai aparut si tu prin zona. simamica frumoasa si caprita la fel de frumoasa. Ma bucur ca se vad imbunatatiri la ochii capritei.
danita scurt ca de obicei - scurt si la obiect. tot familionul brasovean.
aelita ceva povesti frumoase si patanii din aventura de a face doi copii atat de apropiati la varsta? hai te pup si pe copii la fel.

am ajuns la final.
va pupez pe toate
mai bag un mesaj cu de-ale noastre si ma duc la treaba mea.

Miro 22+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

scuze pt intarziere!

mayaione sa fii iubita si sanatoasa!!!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

de noi ce sa va povestesc?
imi vine s-o pap zilnic, o pup atat de des, de uneori ma indeparteaza ea de langa ea si fuge de mine. Alteori se sterge la buchita pe care am pupat-o. E o scumpa si o draga, uneori ii mai spun eu sa taca - ca atatea zice ... de ma innebuneste. Va vine sa credeti?

intr-o zi m-am apucat sa-i cant un cantecel de prin copilaria mea:
Eu am un catel pe nume Nero
Pe care-l spal numai cu dero
Si cu sapunul parfumat
Ah ce catelus minunat

O ram cichi ram cichi Nero
O ram cichi ram cichi Neroooooo
Ah ce catelus minunat!

De dimineata-l scol din pat
Il duc la chiuveta la spalat
Il spal pe labutze si pe fata
I-a mai ramas pe bot un fir de ata

O ram cichi ram cichi Neroooooo
Ah ce catelus minunat!

nu stiudaca mai are si vre-o alta strofa - eu nu-mi maiamintesc de o alta - insa copilei mele ii ajunge - sta mereu cu gurita cascata si ma asculta. Azi asa, maine asa -imi tot cere sa i-l cant. A inceput chiar sa si retina din versuri - i le-a cantat nitel si educatoarei la gradi.
Intr-o seara la baita mi l-a cerut din nou sa i-l cant. Ma apus de cantat - la care ea - catelul Nero - la buni.
eu - dar mami - buni nu are caine (buni sta la bloc)
ea - ba - la buni -Nero
eu - la Nane(cealalta buni sta la casa - are un caine Daisy) la Nane avem un caine - dar pe ala il cheama Daisy - iti aduci tu aminte - Daisy pe mudca de picioruse, dar tati nu o lasa.
ea insita - da mami - Daisy la Nane, Nero la buni.

pe la Otelul nu am mai fost pe prin septembrie - ma si miram sa tina ea minte ceva de pe acolo - insa insistand copila cu Nero la buni imi pica si mie fisa (deh gravida - am uitat multe)
La buni labloc s-a aciuit o catea si o tot hranesc locatarii blocului. Astaa facut pui siunul dintre pui a ramas cu ea acolo - pe asta il cheama Nero. Na - ca fata stia ea ceva- da ma-sa o tot incurca in stiinte.

nu mi-a venit sa cred ca ea inca isi mai aducea aminte de acel catel - pe care oricum nu putem pune mana, cu care oricum nu ne putem juca - doar ca il vedem pe acolo si il mai strigam din cand in cand.

La noi in casa nu se injura - pentru ca nu ne sta in fire, nu se urla, nu se striga - pentru ca piciul a inceput repete tot ce aude - si daca ridici putin totul incepe sa strige si ea. Daca nu o bagi in seama isi vara toata manuta in gurita (are la gradi o fetita care procedeaza asa - cand nu e in centrul atentiei - incearca prin diferite mijloace sa obtina din nou atentia asupra ei). Mor de nervi cand o vad facand asa - stie ca nu-mi place, si nici ei nu-i place, de exemplu la gradi nu se joaca cu aceea fetita daca e uda pe manuta, nu o ia de mana, fuge de ea. Stiind asta - incerc sieu sa procedez la fel cu ea cand isi vara tot pumnul in gura. Fac asta si pe motiv ca nu-mi place si vreau sa inceteze - dar si pentru a-i dezvolta simtul empatic - sa stie si ea cum se simte acea fetita pentru ca ea nu o accepta in apropierea ei cand e balita pe mana. Vine imediat la mine sa o sterg pe manuta si spune "iarta-ma". Chestia asta cu iarta-ma - o are de la gradi - daca se lovesc intre ei - educatoarea ii roaga sa se impace si sa-si spuna unul altuia iarta-ma. Ea o aplica si cu noi acasa - de foarte multe ori.

Intr-o si eram in domitor si trebaluiam pe acolo ceva - ea era cu mine - trecand in fuga pe langa pat - imi lovesc tibia de tablia laterala a patului. Imi venea sa urlu de durere - fiind eacu mine m-am abtinut cat am putut. M-am asezat pe pat si ma frecam pe piciorul dureros. Mi-au dat lacrimile de durere - dar nu am scos nici un sunet. Karina m-a vazut - ma studia atenta si la un moment dat vine si-mi pune mana pe picior - "mama lovit - mama nu fost atenta? of of - daga daga"
m-am topit toata -mi-atrecut si durerea si tot. Am luat-o in brate si am pupat-o.

in w/e asta a fost super fain - revederea cu mama - nu o mai vazusem de la finele lunii septembrie - copila aproape ca o uitase. Am povestit o gramada, am facut si bradul, am cantat, am dansat - a fost super fain.
aici aveti poze recente si de la impodobirea bradului si de la smotocirea matzului.
aici aveti activitatile Karei de la gradi din ultima luna.

acum va las ca am exagerat deja cu netul si cu statul pe scaun.
va pup pe toate
de urat toate cele vi le urez maine - ca iar sunt singura acasa si sigur dau si pe la voi.
va pup tare de tot
poate mai intru si deseara sa va scriu cum fu la control. La 3.30 suntem programati. daca nu - ramane pe maine.
v-am pupat

Miro

Mergi la inceput

miro, de cateva zile sunt si eu mai lejera la birou si apuc sa intru pe la mai multe topic-uri. chiar am avut cateva saptamani grele la birou, cu ajuns acasa seara dupa 9...
chiar daca nu sunt activa aici ma gandesc des la cateva prietene dragi de aici

despre noi nu sunt prea multe de zis. am ratat iar o tura de spital, a fost cat pe ce . otita+bronsita+amigdalita+obstructie respiratorie, adica infectie respiratorie generalizata, trecut cumva dupa 2 antibiotice. acum sper sa avem sarbatori linistite.
vineri seara am facut bradul, dupa ce incarc pozele pe picassa va dau de stire. s-au bucurat amandoi, m-au ajutat, s-au jucat, au fost tare draguti
ianis a avut serbare, e baiat mare deja, s-a comportat exemplar, am fost mandrii de el. marc nu a participat, din motive de evitat virusii.
de sarbatori si de anul nou stam cuminti acasa, sa ne bucuram unii de altii si atat.

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

miro, de cateva zile sunt si eu mai lejera la birou si apuc sa intru pe la mai multe topic-uri. chiar am avut cateva saptamani grele la birou, cu ajuns acasa seara dupa 9...
chiar daca nu sunt activa aici ma gandesc des la cateva prietene dragi de aici

despre noi nu sunt prea multe de zis. am ratat iar o tura de spital, a fost cat pe ce . otita+bronsita+amigdalita+obstructie respiratorie, adica infectie respiratorie generalizata, trecut cumva dupa 2 antibiotice. acum sper sa avem sarbatori linistite.
vineri seara am facut bradul, dupa ce incarc pozele pe picassa va dau de stire. s-au bucurat amandoi, m-au ajutat, s-au jucat, au fost tare draguti
ianis a avut serbare, e baiat mare deja, s-a comportat exemplar, am fost mandrii de el. marc nu a participat, din motive de evitat virusii.
de sarbatori si de anul nou stam cuminti acasa, sa ne bucuram unii de altii si atat.

va pup pe toti trei si multa sanatate va doresc - deci implicit sarbatori sanatoase!!!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cu timpul stau inca rau.n-am recuperat ceea ce ati scris dar sigur o voi face am intrat sa va rog sa va alaturati rugaciunii colective pentru Emma,matzuca Aidei.Relatii la semnatura mea.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
24 decembrie orele 13 gandurile noastre bune sunt pentru Emma si Aida

Mergi la inceput

am revenit,
mi-am adus aminte de ceva:
la inceputul lunii se plangeaAlina la gradi ca nu mai poate sa auda dintr-astea "mama lu Karina" - "eu face pisi pe tine" in loc de pe mine - si tot asa - asa ca ainceput o campanie de infrumusetare a vorbirii cu copiii in grupa. Noi - sa nu ne lasam mai prejos am facut la fel acasa. Nu stiu daca v-am spus - dar suntem intr-o permanentalegatura cu educatoarea si facem un front comun - nu sunt deloc deacord ca acasa sa fie raiul pt copil si acolo sa aiba reguli si pedepse si alte cele - asa ca discutam tot ceea ce e de facut in educatia fetei si facem la fel - siea acolo si noi acasa. Suntem tare multumiti de Alina noastra.
ca atare - va prezentam un filmuletz cu incercarile noastre de a vorbi corect. Daca nu ati ras deloc pe ziua de azi - enjoy

am mai reusit inca ceva azi - am reusit sa incarc filmuletul in care canta Karina Mos Craciun cu plete dalbe. Enjoy si la asta. Are o bombonica (brontisor=vit C) in gurita - asa ca versurile nu se aud prea clare la ea. Dar stiti voi ce tre sa iasa, nu?

pupam

P.S. suntem in gand cu micuta Emma - ne rugam pt ea. Dodo.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dolores am mai zis si in alte dati, incearca cu davidutzu o cura cu isoprinosine, se da si cand e racit..eu i-am dat anei din prima zi cand a luat-o si a doua zi ii trecuse starea aia de rau, ramasesera doar mucisorii (amandoua am avut gripa, nu o simpla raceala). Eu am luat 6 pe zi si in 2 zile eram fresh, disparuse si gripa si tot. O prietena de-a mea a incercat toate minunile pt imunizare la indemnul pediatrei si de cate ori o intreba de isoprinosine ii zicea ca nu, dar nici nu motiva de ce. Ultima oara a ajuns la urgenta cu el, nu mai stiu la ce clinica, dar acolo l-au bagat imediat pe isoprinosine si a batut recordul, nu a mai racit de o luna. El mereu era la pamant cu imunitatea, la 2 sapt aparea ceva.
Miro pup fetele mumoase. E bine ca te alinta cand te lovesti, Ana daca ma impiedic si ma aolesc rade de nu mai poate...numai daca plang vine si incearca sa-mi distraga atentia.
Multumesc tuturor pt urarile de ziua mea, am facut 32 de ani:).

Mergi la inceput

mayaione, te rog spune-mi cum i-ai dat anei isoprinosine. exact, mura-n gura doze, ore, inainte de papa, dupa papa... nu de alta dar printre cei cu imunitate la pamant cred ca suntem in top si sunt dispusa sa incerc si asta.

merci

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dianarus sunt niste pastilute lungi, se da una pe zi timp de 10 zile, daca e varza cu imunitatea. Anei i-am dat doar 5 zile la raceala. O pisezi bine si ori ii dai dimineata jumatate de pastiluta si seara cealalta jumatate, ori intr-o singura priza. Inainte sau dupa masa, eu nu am tinut cont...ii puneam in sucul de portocale sa nu-i simta gustul.

Mergi la inceput