Regasiri (29)
Raspunsuri - Pagina 12
angi_m spune:
Salut fetele
Nu am reusit sa intru sa va spun ca doctorita a trecut-o pe Iulia pe antibiotic (augmentin). A ajuns sa aiba rosu in gat. Muci inca mai are in gat destul de multi. Aseara a facut kk moale, cred ca de la antibiotic. Asa ca bagam in ea medicamente si de muci, si de gat si de burtica. Asa rau imi pare de ea... Sper sa ii treaca pana miercuri cand vine mos Craciun. Ca atunci vom merge la niste prieteni, ca stim noi ca acolo vine mos Craciun. Ne adunam mai multi prieteni cu copii ![]()
Maine vom merge sa vedem ce ii aduce mos Craciun Iuliei. Am facut scrisoarea catre Moshul, Iulia vrea aspirator, sper sa mai gasim.
Bradul nu l-am facut inca, nu ne-am hotarat cand sa il facem.
Mai, si Iulia viseaza de mult, ca mai vorbeste in somn. Insa acum a fost prima data cand s-a trezit si mi-a spus ce a visat ![]()
Adina, ce-ai facut, ai tuns copilul? Cum ai reusit? A stat ea singura pe scaun, cuminte? Ce frumoasa e in rochitza aia roz cu buzunare... 
Dbunny, nu o mai scot pe Iulia afara ca este bolnavioara. Insa in mod normal o scoteam macar o jumatate de ora. Numai sa nu ploua afara. Daca i se pare prea frig, Iulia spune singura ca e frig si cere in casa

Dolores, ooofff, si vroiam sa intreb cum a fost la vaccin. Sper sa ii treaca repede sa puteti sa faceti vaccinul 
Kokorina, bine ai venit in randul mamicilor care nu mai au timp de nimic

Referitor la ce facem de Craciun/Revelion: Noi in seara de 24 o sa mergem la nasii Iuliei, unde o sa vina mos Craciun. Vor fi vreo 6 copii in total, care il vor astepta cuminti pe Mosul. De-abia astept sa vad daca Iulia va spune poeziile... sau macar una din ele...
Apoi pe 25 si 26 vom merge la parintii lui Mircea si la mama mea (pe rand) la masa de pranz. Seara nu stiu ce va fii, vedem noi...
De Revelion vom sta cuminti acasa, o sa mergem dimineata pe 1 ianuarie sa o dam pe Iulia la grinda (nu stiu daca la voi este obiceiul asta).
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
dolores spune:
multumesc draga mea prietena...ce e o simpla raceala pe langa ce ati patimit,pe langa ce ati tras voi...te admir,sincer. te pup..sper sa ne regasim cumva pe mess..
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianarus78 dolores, sanatate multa! asta e, il faceti dupa ce trece si asta... ![]() Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!! Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny Dolores noua la antigripal ne-a spus ca se poate face, chiar daca-i racit, doau febra sa nu fi avut in ultimele 36 de ore... FUGGG... avem party la servici, si dani a avut azi la cresa... Dbunny si Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
distractie placuta!
de antigripal nu stiu dar eu cand i.am facut prevenarul lui ivan,asta de care zice dolores m.au intrebat daca e racit etc, oricum din cate stiu daca e racit poate sa nu aibe efect vaccinarea
ivan si dayanara
roxana c. spune:
Am terminat si eu cu alergatura, cu serbare, cadouri...etc. Curatenia sper s-o termin maine sau duminica cel tarziu ptr ca duminica seara am promis fetelor ca impodobim bradul.
Dolores, sanatate lui David, sa-i treaca repede.
Ank, bine-ai venit, si eu imi amintesc de tine de la fulguleti.
Dayanara, scumpe rau casutele, sunt ele frumoase ...dar scumpeeeee
Angi, sunt curioasa cum va reactiona Iulia cand il va vedea pe Mosul.
Si apropo de Mos Craciun, l-am luat si pe Calin la serbarea Anei. Am avut o foarte mare surpriza cand am vazut ca aprox jum de ora cat a tinut serbarea (poezii si colinde) Calin nici macar n-a miscat
O fi fost din cauza locului nou, sau a oamenilor- multi si necunoscuti- sau ca i-a placut cum au cantat copiii....habar n-am, dar pur si simplu n-a miscat. El care nu sta 2 minute fara sa faca vreo prostie, sa se urce pe unde poate, sa alerge...etc. Iar cand a venit si Mos Craciun...ma temeam sa nu se sperie, dar cand colo mai avea putin si se urca la Mos in sac
. Cadoul nu prea a vrut sa-l ia, a trebuit invatatoarea sa i-l puna in brate( eu faceam poze iar Marius filma
). Am poze dar n-am apucat sa le descarc, poate duminica. Voi incerca sa pun si filmul, tine vreo ora cred, incepe cand copiii se pregateau- le impartea invatatoarea lumanari si crengute de brad- si se termina cu Mos Craciun, cadouri...etc. Incerc sa-l trimit pe mail, sa vad daca pot. Va anunt eu cand pun si pozele si filmul.
toata gasca si revin eu cand mai pot.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Mirona spune:
neata fete dragi,
noi suntem bine - cu timpul liber stam cam prost. Azi plecam la parinti la Otelu - Karina va ramane acolo si noi ne vom intoarce duminica seara - din pacate Dani mai lucreaza si luni si marti. Luni mai am si eu o programare la medic.
incerc luni sa recuperez tot din urma si sa va mai scriu si eu cateva randuri.
va pup pe toate, va iubesc si abia astept ceva timp si pentru voi.
pana atunci - numai bine si un w/e fain in familie.
va pupa Miro pe toate
dastefa spune:
intre treburile urgente care nu se mai termina imi fac si eu ragaz de o vorba scurta
La noi lucrurile nu sunt prea roze-Daria e racita rau am trecut deja la antibiotic.Ma apuca jalea cand ma gandesc ca are numai 2 saptamani de la cealalta tura de antibiotice.Initial am zis sa incerc cu siropele si alte alea asa ca am amanat antibioticul de miercuri dimineata pana joi seara,dar situatia se mai complicase asa ca am inceput sa i-l dau.
Daca ne facem bine marti mergem la niste prieteni sa il asteptam pr mos Craciun-vor fi vreo 10 copii dar cadourile nu sunt cele mari pe care le-a cumparat fiecare pt copilul lui ci pachetele identice cu dulciuri,fructe jucarioare mici.
Spor la treaba la toate fetele ca azi,maine sigur alergam ca pe sarma
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
bamboletta spune:
Buna fetele 
mai apar si eu sa nu ma uitati chiar de tot ![]()
suntem bine sanatoase dar fara chef de scris ![]()
Dolores-noi am facut prevenarul acum o luna,la doua zile dupa el au inceput mucii si tusea
cred ca a fost reactie de la vaccin
Azi am avut programare control la ochi,iar stres iar anestezie,am facut alti ochelari caprita e mai bine de la +2.50 si +3.75 cat avea prima data acum a scazut la +2.25 si +2.50 deci e mai bine,cu strabismul daca nu se corecteaza pana la 3 ani jumate 4 facem operatie ,in rest caprita e la fel de turbo,de pampers tot nu am scapat il folosim doar pt pipi in rest ma cheama mereu sa mergem la baie pt kk
de ce nu face la fel si pt pipi cine stie ![]()
in rest ce sa va mai zic de noi am facut bradul Antonia da tarcoale pe langa el
ii mai aranjeaza globrile
cam atat predau legatura
,va 
Bamboletta
si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
aelita spune:
Dbunny-13 ani
KOKORINA-mai bine asa,trei zile la foc automat ,decat toata saptamana.
BAMBO-pupici Antoniei 
sanatate multa copiilor bolnaviori !!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Mirona spune:
salutare fetele,
suntem din nou in Timi - insa fara pici - piciul l-am lasat la mama - Dani e acum la lucru iar eu pierd vremea pe net.
Am poposit putin si pe la voi - sa va urez - sa va mai pove si apoi ma pregatesc pentru reintalnirea cu micul printz - oare tot "mic" ramane? sau de data asta ne spune ca e de fapt o "mica printesa?" he he - om vedea. 
reiau cititul de la pagina 8 si va mai scriu si voua cateva randuri:
kokorina am observat si eu ca esti foarte ocupata in aceasta perioada - eu te inteleg perfect - asa fu si la mine la job luna noiembrie si decembrie - dar acum gata - s-a terminat -om vedea ce-o fi din ianuarie. Ce mai faci? ce mai zici? ce mai fac nou sandokanii? sa-i pupi tare de la mine ... asa-mi lipseste fostul job - cand te mai puteam suna seara pe skype ... eh - ce vremuri! 
Roxana vai mami ce de incurajari vis-a-vis de fericirea de a avea baiat dupa ce ai vazut ce fain e sa ai fetita/fetite. Si eu am mari temeri - ca cel mic va fi mai rau decat Karina - ca abia il vom struni - ca daca e baiatel va fi mai nazdravan si mai greu de "dresat" - numai cand ma gandesc ma ia jalea - plus - cand vad pe strada cate unul (adevarul ca e din cei pupertari) atat de scalamb, atat de shleoampat ... atat de neingrijit ... ma gandesc ca daca si al meu asa o sa fie in adolescenta o sa-l bat zilnic. Serios vorbesc- mi-e tare "nu stiu cum sa ma exprim" cand ii vad asa umbland pe strada. 
Te pup si pe tine si pe copii si abia astept sa citesc urmatoarele aventuri din casa voastra.

dastefa sper ca esti mai bine cu raceala, cum stati cu operatiunea pampi? Ce pampi folositi? Poate (daca folositi pampers) e de la dunga aceea verde de aloe - asa are probleme Oana de Dia - de la fulgi - si ei se aprovizioneaza doar din germania sau austria cu pampi - acolo pampi sunt fara acea dunga. Se irita de la orice fel de pampi? pupam gras si bolnavioara si "iritata". 
Vazut pozele voastre frumoase - oare ti-am mai zis asta? oricum azi le-am revazut. 
Dodo-pui na? acum stii ce ai in burtok? Cum te mai simti? Cat de mare a crescut burtoku? Ceva poze nu ne mai pui? Ce mai face Bogdi nu ne mai pove? te asteptam cu vesti. 
carla imi pare rau ca nu ati reusit sa scapati de suzi. Poate acum in concediu - insa sa stii ca nu e usor - trebuie sa fi tare si perseverenta. Bafta va doresc.
Despre bau-bau numa pronunt - ca si la noi la gradi am auzit cate una alta -nu bau bau - insa alte prostioare. Degeaba le spui ca nu esti adepta astor chestii - ei le au in sange - asa ca tot le vor spune copiilor - important e ca tu sa-i intiparesti in minte ca nu exista asa ceva si ca nu are de ce sa se sperie. Cazul cel mai happy - ar fi sa le convingi si pe ele sa nu mai aplice astfel de metode. Bafta si pe calea asta. 
Acum am citit ca ai vb cu ele - deh - s-au scos. Sper sa se fi rezolvat problema.
Felicitari pentru progresele fetei si la engleza dar si la gradi in general - ma bucur ca ii place acolo si ca e ok acum.
Imi pare rau de tine pentru cate induri in munca cu publicul. 
Dbunny fain asa - din cina in cina - super. 
Clara e faza cu burtoku - cand e mare cand e mic - depinde de momentul zilei. Cand avem timp de animalutze? Oricand mami. Vin acasa si deja tati nu mai exista - sare pe mine sa ne jucam - asa ca luam cartea cubricolaje si vedem ce putem azi face din ea. Uneori nuare chef de bricolaje, asa ca facem puzle, sau citim sau coloram sau pictam, etc. De bricolaje ea e prea mica, insa cand ii vad fatzuca atata de fericita la final cand vede produsul finit - nu pot sa nu ma apuc de cate una alta - ii plac atat de mult ... plus ca unele le-am putut deja agata in pomul de Craciun. e foarte incantata.
Cand intru in concediu? Prin martie, aprilie - depinde de cat de bine o duc (burtica) si cat de bine ma simt.
si pe voi si in special pe Dani.
Dolores iar raciti? iar probleme de sanatate? of mami - numai bine va doresc la amandoi. 
ank999 oooo - lume noua. Bine ai venit pe la noi Anca -bine ne-ai gasit! Bineinteles ca ne aducem aminte de tine - ceva poze nu ne pui sa va mai vedem? 
Cand gasesc timp? - cand pot si eu - in special in w/e-enduri ne jucam mult. Rabdare - cat se poate - cand nu mai am rabdare il chem pe tati si eu ies nitel din camera - asta pentru crize si alte aventuri cu Kara - pentru bricolaje si joculetze ... am intotdeauna.
deh! copilul din mine. ![]()
Si voi sunteti cu muzica po**lara? si noi. ma enerveaza la culme soacra-mea ca tot insista de cate ori ne intalnim sa-i puna la tv "lai-la". Ma rog - nu i-am interzis - dar am rarit vizitele la buni si ale ei la noi.
Asa ca fii-mea a facut o mica/mare pauza de la genul asta de muzica. Avea intr-un timp un tic cu asta -de cate ori aprindeam tv-ul cerea sa-ipunem "lai-la" obsedant si enervant. Ma rog. sper sa-i fi trecut.
dianarus ma bucur ca ai mai trecut si pe aici.
-ici multi la muschetarii tai. Cum mai sunteti?
Angy multa multa sanatate. Cand citesc de-astea mi se ridica parul pe mine.
Mi-a placutmult faza cu povestea visului Iuliei.
draguta foc.
va pupam cu mare drag 
fac o mica pauza sa pap si eu ceva si revin
pup toate regasitele fara exceptie 
Miro
22+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006